Популярний пост Mozart Опубліковано 30 травня, 2023 Популярний пост Опубліковано 30 травня, 2023 Я долго думал, как озаглавить тему, идея которой давно вертится в моей голове. "На чем сейчас можно заработать" - это рабочее название, возможно, позже скорректирую его с помощью модераторов. Как я вижу, что будет в этой теме? 1. Все самые свежие идеи, которые сейчас разбросаны по разным темам. Вот, например, то, что было в теме "Выход из гривны в валюту", в теме "Куда вложить или где безопасно хранить валюту". 2. Все, что будет появляться: лайфхаки, советы (наподобие того, что Art_ja озвучил сегодня) - и многое-многое другое. 3. Дискуссии и обсуждения, т.к. известно, что одна голова хорошо - а 100 лучше. В общем, признайтесь: кто не хотел купить подписку - и за пару дней ее отбить, а затем начать получать прибыль? Была ж такая мысль, а? Вот я и решил поработать над реализацией этой идеи. Чтобы вам, форумчане, было не только интересно, но и ВЫГОДНО оформлять подписку. Ну а создателям форума... наращивать базу подписчиков. Вот, вкратце, ЧТО я хочу сделать. Надеюсь, что тема будет популярной. Приглашаю всех принять в ней участие по мере сил и возможностей. 2 10 Цитата
Анджелина Опубліковано 30 травня, 2023 Опубліковано 30 травня, 2023 (змінено) 1 час назад, Mozart сказал: .1.Все самые свежие идеи, которые сейчас разбросаны по разным темам. 2. Все, что будет появляться: лайфхаки, советы Вот я и решил поработать над реализацией этой идеи. В первый раз, насколько я помню, Вы поработали над схемой покупки в Привате по 39,1, после чего буквально на следующей день ее закрыли в кассе банка. Во второй раз поработали давеча со схемой по закидыванию ветхих купюр в банкомат ПриватБанка. Схема поработала несколько дней и тоже ее закрыли с сегодняшнего дня. Чувствуете закономерность? Змінено 30 травня, 2023 користувачем Анджелина 2 1 Цитата
Популярний пост Mozart Опубліковано 30 травня, 2023 Автор Популярний пост Опубліковано 30 травня, 2023 Вы меня демонизируете Видео о закидывании ветхих купюр в терминал Привата на Ютуб не выложил разве ленивый... В последние месяцы там активно пиарили терминалы как инструмент перевода из белого в синий доллар. И потом... уверен, Вы даже не догадываетесь, о чем я собираюсь здесь писать. И не только я. А что касается именно "схем"... так они долго не живут. Но кто узнал о них первым, может их использовать по назначению. Поэтому уверен, что тема будет пользоваться спросом. P.S. Я точно знаю, что банкирам не выделили денег на подписку на "Курс", поэтому они нас не читают. Можете выдыхать 1 2 8 Цитата
Популярний пост Twin Опубліковано 31 травня, 2023 Популярний пост Опубліковано 31 травня, 2023 А така схема: 1️ Відкриваєте кредитну картку в Ізібанку , Приватбанку (можливо в деяких інших банках) з максимальним кредитним лімітом і пільговим (безвідсотковим) періодом більше 50 днів. 2️ Купляєте в ДІЯ ОВДП Маріуполь із дохідністю 13% річних і погашенням через 22 дня - 21.06.2023 року Я купив за кредитні гроші в Ізі через ICU (там у мене вже був рахунок в ЦП). Ізі не списав комісії, в підтримці Привату також обіцяли, що операція має пройти, як оплата за товар. 3️ За 21 день отримуєте майже 1% , якщо бути точним 0,7% з лишнім від суми кредитних коштів. В ПриватБанку для Сігнечер доступно 300 тис грн ліміт. Завтра відкрию. Отримаю 2000 грн чистими безкоштовних грошей. На % від ОВДП не нараховується податок. 4️ Кошти ДІЯ повертає на картку єПідтримка з якої, якщо в межах Привату можна без комісії переказати на кредитку і погасити ліміт та повторити з новою найкоротшою ОВДП в Дії на той час. 4 8 Цитата
Популярний пост Mozart Опубліковано 31 травня, 2023 Автор Популярний пост Опубліковано 31 травня, 2023 2 часа назад, Twin сказал: А така схема: 1️ Відкриваєте кредитну картку в Ізібанку , Приватбанку (можливо в деяких інших банках) з максимальним кредитним лімітом і пільговим (безвідсотковим) періодом більше 50 днів. 2️ Купляєте в ДІЯ ОВДП Маріуполь із дохідністю 13% річних і погашенням через 22 дня - 21.06.2023 року Я купив за кредитні гроші в Ізі через ICU (там у мене вже був рахунок в ЦП). Ізі не списав комісії, в підтримці Привату також обіцяли, що операція має пройти, як оплата за товар. 3️ За 21 день отримуєте майже 1% , якщо бути точним 0,7% з лишнім від суми кредитних коштів. В ПриватБанку для Сігнечер доступно 300 тис грн ліміт. Завтра відкрию. Отримаю 2000 грн чистими безкоштовних грошей. На % від ОВДП не нараховується податок. 4️ Кошти ДІЯ повертає на картку єПідтримка з якої, якщо в межах Привату можна без комісії переказати на кредитку і погасити ліміт та повторити з новою найкоротшою ОВДП в Дії на той час. Ви мене трохи випередили. Я планував це викласти завтра Але раз вже Ви почали розказувати... що ж, доведеться дописати ще трохи нюансів. Це якраз той випадок, коли ... я навіть радий, що підписників не 10000. Є надія, що схема протримається хоч кілька днів Отже, по порядку. 1. Купівля воєнних ОВДП у "Дії" за рахунок кредитних коштів - проходить як "купівля", а не як "переказ коштів". АЛЕ!!!! ЛИШЕ У ДІЇ!!!! Не здумайте пробувати це робити у будь-яких інших місцях. 2. Купляти треба саме 1-го числа, ТОМУ ЩО 1-го - оновлюється грейс-період. Виключення - карти Сенсу (колишня Альфа) , Ідеї та може ще чиїсь, у яких грейс-період прив'язаний до дати підписання договору. 3. Купляти треба ті ОВДП, які закінчуються у поточному місяці. На моменті, для червня - це ОВДП "Маріуполь". У травні були ОВДП "Бердянськ", які взагалі закінчувалися 10.05. Наступні подібні будуть лише у вересні, а тому... хто встигне, той встигне. 4. Фішка у тому, що 21.06. ви отримаєте на єПідтримку (у кого немає, треба ще сьогодні відкрити, найкраще у Монобанку) кошти, якими можна буде розпоряджатися як власними. Оскільки погашення цієї заборгованості буде аж у кінці липня, то можна буде потримати їх місяць на депозиті (наприклад, у Izibank чи Sportbank) під 15%, а потім ними ж погасити заборгованість. Відсотки - ваш навар. 5. З яких кредитних карт це працює? Я думаю, З УСІХ. Я особисто у травні випробував: 1) Приват 2) Ідею 3) ПУМБ 4) Таскомбанк 5) Ізібанк На інших просто не було вільного кредитного ліміта. Але гадаю, що оскільки це йде як купівля (з потрібним МСС-кодом), то ... спробуйте На крайній випадок, кому лячно, купіть 1 ОВДП через Сенс. 6. Через кого треба купляти? "Маріуполь" продають: 1) Сенс 2) ICU 3) КІНТО Якщо на момент, коли ви наважитесь це зробити, будуть доступні всі - ЗВИЧАЙНО, КРАЩЕ ЧЕРЕЗ СЕНС. Чому? Бо там дуже все швидко робиться (включаючи повернення грошей). Через ICU - дуже марудно, через КІНТО ще не пробував, можливо, у червні спробую. 7. Це також гарний варіант, якщо комусь треба просто вивести свої кошти з Привату, щоб не платити 0,5% комісії. Але звичайно люди використовують це для "обналу кредитних грошей". Я сподіваюсь, що ви не почнете на кожному кутку про це писати, бо схема вмре так швидко, як тут Анджеліна писала. Але... не я почав ДІЙТЕ! 3 4 7 Цитата
+Koshechka Опубліковано 31 травня, 2023 Опубліковано 31 травня, 2023 3 часа назад, Twin сказал: А така схема: 1️ Відкриваєте кредитну картку в Ізібанку , Приватбанку (можливо в деяких інших банках) з максимальним кредитним лімітом і пільговим (безвідсотковим) періодом більше 50 днів. 2️ Купляєте в ДІЯ ОВДП Маріуполь із дохідністю 13% річних і погашенням через 22 дня - 21.06.2023 року Я купив за кредитні гроші в Ізі через ICU (там у мене вже був рахунок в ЦП). Ізі не списав комісії, в підтримці Привату також обіцяли, що операція має пройти, як оплата за товар. 3️ За 21 день отримуєте майже 1% , якщо бути точним 0,7% з лишнім від суми кредитних коштів. В ПриватБанку для Сігнечер доступно 300 тис грн ліміт. Завтра відкрию. Отримаю 2000 грн чистими безкоштовних грошей. На % від ОВДП не нараховується податок. 4️ Кошти ДІЯ повертає на картку єПідтримка з якої, якщо в межах Привату можна без комісії переказати на кредитку і погасити ліміт та повторити з новою найкоротшою ОВДП в Дії на той час. за 2000 грн столько телодвижений, а потом еще вылезет какой- нибудь финмониторинг 1 1 Цитата
Twin Опубліковано 31 травня, 2023 Опубліковано 31 травня, 2023 36 минут назад, Koshechka сказал: за 2000 грн столько телодвижений, а потом еще вылезет какой- нибудь финмониторинг Ага, так само подумав вчора, кріндж якийсь..) 1 Цитата
Mozart Опубліковано 31 травня, 2023 Автор Опубліковано 31 травня, 2023 8 часов назад, Koshechka сказал: за 2000 грн столько телодвижений, а потом еще вылезет какой- нибудь финмониторинг Еще раз. Суть - в обнале кредитных денег. Но кто не понял, что и зачем... лучше и не начинать. Дольше схема просуществует. 2 1 Цитата
Floridor Опубліковано 1 червня, 2023 Опубліковано 1 червня, 2023 21 година тому, Mozart сказав: 5. З яких кредитних карт це працює? Я думаю, З УСІХ. Я особисто у травні випробував: 1) Приват 2) Ідею 3) ПУМБ 4) Таскомбанк 5) Ізібанк А-банк: скасування ризикової операції. Дану операцію виконати неможливо, скористайтесь власними коштами. Цитата
Twin Опубліковано 1 червня, 2023 Опубліковано 1 червня, 2023 В Сенс тільки 9,95% на червневі облігації( 1 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.