Casablanka Опубліковано 4 липня, 2023 Опубліковано 4 липня, 2023 Решил создать тему для обсуждения банка револют ,чтобы вместе разобраться с фин.мониторингом и лучшими методами отправки средств во избежание блоков 1 1 Цитата
+andyss_ua Опубліковано 5 червня, 2025 Опубліковано 5 червня, 2025 Вітаю. Потрібна порада, є акаунт revolut. Не дозволяє зайти в додаток, питає резиденство. Вказано зараз укр - іпн і ще потрібно словацький номер. Його звичайно немає. Хтось з таким зійштовхувався, що робив? Якщо видалити Словаччину, чи далі не буде питань і буде можливість користуватися чи хоча б зняти кошти? Цитата
+andyss_ua Опубліковано 6 серпня, 2025 Опубліковано 6 серпня, 2025 якщо револют забанив обліковий, то є можливість відновитись, чи це вже на завжди ця людина не зможе користуватися їх послугами? Цитата
Mozart Опубліковано 6 серпня, 2025 Опубліковано 6 серпня, 2025 5 часов назад, andyss_ua сказал: якщо револют забанив обліковий, то є можливість відновитись, чи це вже на завжди ця людина не зможе користуватися їх послугами? Ви досі тримати на рахунку Revolut кошти? Напишіть мені у особисту пошту. Можливо, щось зможу допомогти. 1 Цитата
+andyss_ua Опубліковано 6 серпня, 2025 Опубліковано 6 серпня, 2025 У мене нуль. А у дружини є. У них проблеми, краще познімати? Нам потрібно платежі закордон робити. Думали через них. SWIFT проблема. Я хотів відновити на майбутнє. 2 Цитата
Mozart Опубліковано 6 серпня, 2025 Опубліковано 6 серпня, 2025 10 часов назад, andyss_ua сказал: У мене нуль. А у дружини є. У них проблеми, краще познімати? Нам потрібно платежі закордон робити. Думали через них. SWIFT проблема. Так, ОДНОЗНАЧНО все зняти. Ні, там інше, вибачте, зараз дуже зайнятий. Пізніше напишу. 10 часов назад, andyss_ua сказал: Я хотів відновити на майбутнє. Не вийде. Закрити і забути. 2 Цитата
+andyss_ua Опубліковано 6 серпня, 2025 Опубліковано 6 серпня, 2025 5 минут назад, Mozart сказал: Так, ОДНОЗНАЧНО все зняти. Ні, там інше, вибачте, зараз дуже зайнятий. Пізніше напишу. Дякую, відпишіть за можливості. 1 Цитата
+Николаич Опубліковано 8 серпня, 2025 Опубліковано 8 серпня, 2025 В 06.08.2025 в 19:15, Mozart сказал: Ні, там інше, вибачте, зараз дуже зайнятий. Пізніше напишу. Присоединяюсь к просьбам ждущих. Напишите, будь ласка, если будет время. А то я как-то до вчерашнего дня сидел на попе ровно, пока тему не прочитал. Порылся в инете - поводов для бегства не нашел 🙄 1 Цитата
Esq Опубліковано 10 серпня, 2025 Опубліковано 10 серпня, 2025 В 08.08.2025 в 17:06, Николаич сказал: Присоединяюсь к просьбам ждущих. Напишите, будь ласка, если будет время. А то я как-то до вчерашнего дня сидел на попе ровно, пока тему не прочитал. Порылся в инете - поводов для бегства не нашел 🙄 У революта все нормально. Для тех, кто в ЕС. А для тех кто нет и прокси-счет для удобства - тут появляется нестабильность, которая вряд ли исчезнет в обозримом будущем. 1 Цитата
Аолои Опубліковано 8 січня Опубліковано 8 січня Прошу вибачення, не знаю де написати. Перенесіть це куди потрібно, будь ласка. Маю запитання по рахунку Revolut. Десь читала що буде недоступним для українців. Мала б бути можливість продовжити користуватись наявними коштами там без можливості поповнення. Проте, реальність виглядає так що потрібно закрити рахунок. Акаунт був відкритий на німецьку адресу, а я є резидентом України. Чи хтось вже зіштовхнувся з такою ж ситуацією? Як бути, чи є якісь воркараунди? Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.