Twin 12 256 Опубліковано: 6 листопада, 2023 Саме так, застава 500 повинна бути. Сьогодні зняв куплене вчора по 39,53 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+Koshechka 358 Опубліковано: 6 листопада, 2023 20 часов назад, Mozart сказал: Якщо не дуже поспішати і потримати це євро на картці чи депозиті, я так розумію, можна без комісії. У них один нюанс, держать хотя бы 500 дол календарный месяц, а календарный месяц в Пумбе это с 01 по 01, вот я вчера купила , и забрать без комиссии смогу только после 1 января, т. е. Если ты купил условно 05 ноября, то заберёшь только 1-2 января, ладно доллар, а что с этим евро случится за эти почти 2 месяца неизвестно(, может и в минусе будешь, одна Надежда на прогноз Бемера по геополитике Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+Koshechka 358 Опубліковано: 6 листопада, 2023 2 часа назад, abcd сказал: В ПУМБе должно быть 500 долл.для долларов и 500 евро для евро весь предыдущий месяц полностью. Неважно где-депо,счета,карты. Если начнёте покупать сегодня,в ноябре,то снять без комис.1% можно будет только в январе то,что вы купите и в ноябре и в декабре и в январе. На январь уже не хватит, тогда должно лежать 1500 дол Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lutsak.oleg@ukr.net 1 493 Опубліковано: 6 листопада, 2023 39 хвилин тому, Twin сказав: Саме так, застава 500 повинна бути. Сьогодні зняв куплене вчора по 39,53 Ви успіли ,а я ні.Уже світить 39.89😑 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 256 Опубліковано: 6 листопада, 2023 13 минут назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал: Ви успіли ,а я ні.Уже світить 39.89😑 Не спішив нікуди, усі вихідні був такий курс.. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 256 Опубліковано: 6 листопада, 2023 29 минут назад, Koshechka сказал: У них один нюанс, держать хотя бы 500 дол календарный месяц, а календарный месяц в Пумбе это с 01 по 01, вот я вчера купила , и забрать без комиссии смогу только после 1 января, т. е. Если ты купил условно 05 ноября, то заберёшь только 1-2 января, ладно доллар, а что с этим евро случится за эти почти 2 месяца неизвестно(, может и в минусе будешь, одна Надежда на прогноз Бемера по геополитике Я вчора взяв на два екаунти, з одного вже зняв, з другого аж після 1 січня) Долар на міжбанку нижче 35,50 не піде, і ще велике питання чи дійде туди, тому шанси отримати профіт в січні досить великі, якщо форекс не підведе... 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ССергей 38 Опубліковано: 6 листопада, 2023 (змінено) 4 часа назад, Twin сказал: Я вчора взяв на два екаунти, з одного вже зняв, з другого аж після 1 січня) Долар на міжбанку нижче 35,50 не піде, і ще велике питання чи дійде туди, тому шанси отримати профіт в січні досить великі, якщо форекс не підведе... Дуже довго треба чекати до січня.. але якщо інших варіантів нема, то піде. Змінено 6 листопада, 2023 користувачем ССергей 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lutsak.oleg@ukr.net 1 493 Опубліковано: 6 листопада, 2023 5 годин тому, Twin сказав: екаунти Це, як зрозуміти?🤔 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
abcd 499 Опубліковано: 6 листопада, 2023 6 часов назад, Koshechka сказал: На январь уже не хватит, тогда должно лежать 1500 дол Нет,просто лежит 500долл.а вы покупаете-снимаете сколько угодно.(В рамках НБУ, конечно ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 256 Опубліковано: 6 листопада, 2023 3 часа назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал: Це, як зрозуміти?🤔 Просто, два екаунти. 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах