Гість Цвiток Опубліковано: 5 липня Чудовий обмінник. Дуже багато можливостей за невеликий відсоток. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Assasin Опубліковано: 5 липня Вобщем то обменник не плохой. Не раз тут миксовал свою крипту. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Норман Опубліковано: 9 липня Всем рекомендую. Обменник хороший и всегда стремится поменять все. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Генри Опубліковано: 10 липня Потребовалось срочно по адекватным условиям сделать обмен и мне в этом помог этот обменник. сработали четко и быстро. Спасибо. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Счастливый Опубліковано: 16 липня Соглашусь, этот обменник отличный. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Sotnik Опубліковано: 16 липня Невероятные отличный условия предлагают своих услуг. Выделю особенно их аннонимный и приватный процесс своей работы. Можно не переживать за свою крипту. Не разу при миксинге не заблокировали. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Саргасян Опубліковано: 16 липня Меняю только тут и друзьям всем своим рекомендовал. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Pushka Опубліковано: 18 липня Очень хорошо знаю этот обменник, так как всегда только им и пользуюсь. Отличная команда операторов и поддержки. Никаких проблем никогда не было. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mickrob Опубліковано: 22 липня Два дня вподряд делали транзакции. Было очень много обменов и все они прошли успешно. Очень благодарю этот сервис. Рекомендации оправдали все мои ожидания. Спасибо. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Sahar Опубліковано: 22 липня С самого начала с этим обменником, являясь постоянным клиентом. Каких либо проблем не возникало. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах