aragon Опубліковано 3 квітня, 2014 Опубліковано 3 квітня, 2014 Трішки не так, згоди тут не достатньо, частки заборонено чинним законодавством передавати в іпотеку, якщо вони не виділені в натурі (по квартирі я це не уявляю). Тому якщо є три, чотири співвласника, то кожен з них має дати свою частку в забезпечення. Згода співвласників необхідна при продажі та обмінні, оскільки вони мають першо-чергове право на придбання даної частки; проте даруванням цей пункт можна обійти. Трішки не так, згоди тут не достатньо, частки заборонено чинним законодавством передавати в іпотеку, якщо вони не виділені в натурі (по квартирі я це не уявляю). Тому якщо є три, чотири співвласника, то кожен з них має дати свою частку в забезпечення. Згода співвласників необхідна при продажі та обмінні, оскільки вони мають першо-чергове право на придбання даної частки; проте даруванням цей пункт можна обійти. Значит нужно чтобы он передал дарственную, и это как я понял достаточно надежно.Он не мог не чего заложить, так-как емубы понадобилось наше натариальное согласие на ипотеку.Ну чтож теперь нужно узнать сколько это будет стоять, и какие нужны будут документы, насколько быстро дарственная делается.И нужноли его в итоге выписать.Стоит ли об этом потом сообщить банкам, чтобы оставили в покое?Не будет ли с его стороны это выглядеть как мошеничество? Цитата
Vdio Опубліковано 3 квітня, 2014 Автор Опубліковано 3 квітня, 2014 (змінено) Значит нужно чтобы он передал дарственную, и это как я понял достаточно надежно.Он не мог не чего заложить, так-как емубы понадобилось наше натариальное согласие на ипотеку.Ну чтож теперь нужно узнать сколько это будет стоять, и какие нужны будут документы, насколько быстро дарственная делается.И нужноли его в итоге выписать.Стоит ли об этом потом сообщить банкам, чтобы оставили в покое?Не будет ли с его стороны это выглядеть как мошеничество? Ну чтож теперь нужно узнать сколько это будет стоять Боюсь бути не точним, але якщо не помиляюсь 2% від оцінки (якщо перша ступінь рідства) +послуги нотаріуса (+/-1500-2500 грн) какие нужны будут документы, насколько быстро дарственная делается Паспорт та код, документи на право власності, тех паспорт, будинкова книга, довідка ЖЕКу, оцінка і присутність всіх учасників. Коли є весь пакет то хоть в той же день. нужноли его в итоге выписать ні Стоит ли об этом потом сообщить банкам, чтобы оставили в покое? Впринципі, можете звернутись в установу Банку та повідомити що дана людина вже не є власником та тут не проживає, щоб вони не направляли листи. Не будет ли с его стороны это выглядеть как мошеничество? ні! Кредит в Банку не є інструментом що може обмежити людину в праві розпоряджатись майном, яке йому належить, окрім випадків якщо це майно передане в забезпечення. ЗИ п.1 та п.2 обовязково перед днем "х" проконсультуйтесь з нотаріусом. Змінено 3 квітня, 2014 користувачем Vdio Цитата
Sanikk Опубліковано 3 квітня, 2014 Опубліковано 3 квітня, 2014 Vdio Подскажите если человек является финансовым поручителем, а в его собственности есть автомобиль. У заемщика по долларовому кредиту есть проблемы, как обезопасить себя в такой ситуации? Спасибо. Цитата
aragon Опубліковано 3 квітня, 2014 Опубліковано 3 квітня, 2014 (змінено) Ну чтож теперь нужно узнать сколько это будет стоять Боюсь бути не точним, але якщо не помиляюсь 2% від оцінки (якщо перша ступінь рідства) +послуги нотаріуса (+/-1500-2500 грн) какие нужны будут документы, насколько быстро дарственная делается Паспорт та код, документи на право власності, тех паспорт, будинкова книга, довідка ЖЕКу, оцінка і присутність всіх учасників. Коли є весь пакет то хоть в той же день. нужноли его в итоге выписать ні Стоит ли об этом потом сообщить банкам, чтобы оставили в покое? Впринципі, можете звернутись в установу Банку та повідомити що дана людина вже не є власником та тут не проживає, щоб вони не направляли листи. Не будет ли с его стороны это выглядеть как мошеничество? ні! Кредит в Банку не є інструментом що може обмежити людину в праві розпоряджатись майном, яке йому належить, окрім випадків якщо це майно передане в забезпечення. ЗИ п.1 та п.2 обовязково перед днем "х" проконсультуйтесь з нотаріусом. А если все оставить как есть, думаете банки через суд как то могут добратся до его доли?Или просто головная боль будет длится еще не один год. Змінено 3 квітня, 2014 користувачем aragon Цитата
Vdio Опубліковано 3 квітня, 2014 Автор Опубліковано 3 квітня, 2014 А если все оставить как есть, думаете банки через суд как то могут добратся до его доли?Или просто головная боль будет длится еще не один год. Добрий день. По-перше хочу внести уточнення в попереднє повідомлення від 03.04.14 12.30 АМ (зміни на момент не дає внести ): 1. Витратна частина буде становити 1% від оцінки (держмито), плюс послуги нотаріуса. 2.До пакету документів, що були написані необхідно ще свідоцтво про народження, щоб підтвердити ступінь рідства. По-друге, рішення в будь якому випадку приймати Вам, якщо хочете позбавитись ризику на 100% переоформіть. Цитата
Vdio Опубліковано 3 квітня, 2014 Автор Опубліковано 3 квітня, 2014 Vdio Подскажите если человек является финансовым поручителем, а в его собственности есть автомобиль. У заемщика по долларовому кредиту есть проблемы, как обезопасить себя в такой ситуации? Спасибо. Добрий день, фінансовий поручитель солідарно з позичальником відповідає по зобовязаннях. Банк з першого дня ПЗ може звертатись до поручителя по виконання КД. Якщо справа по такому КД переходе в суд, Банк вправі вимагати стягненя боргу і з поручителя, а в забезпечення позову може просити суд накласти арешт на все рухоме та нерухоме майно такого. Ну і т.д. Тому самий простий спосіб, щоб уникнути реально неприємних моментів, переоформити на близьку людину необтяжену зобовязаннями. Цитата
aragon Опубліковано 3 квітня, 2014 Опубліковано 3 квітня, 2014 Добрий день. По-перше хочу внести уточнення в попереднє повідомлення від 03.04.14 12.30 АМ (зміни на момент не дає внести ): 1. Витратна частина буде становити 1% від оцінки (держмито), плюс послуги нотаріуса. 2.До пакету документів, що були написані необхідно ще свідоцтво про народження, щоб підтвердити ступінь рідства. По-друге, рішення в будь якому випадку приймати Вам, якщо хочете позбавитись ризику на 100% переоформіть. А для оценки майна надо будет обязательно обращатся в БТИ?Они будут направлять человека к нам домой( несмотря на то что имеется техпаспорт)?На меня он незахочет переписывать дарственную( так как боится остатся без жилья, иза его вечного пьянства, и поднимания руки на маму).У нас на каридоре я построил из гипсакартона перегородку, наверное в БТИ могут штрафануть за это.Итого по моим подсчетам 1000грн натариусу, оценка 1000, 1% налога 700грн.Неужели около 3000 гривен, я правильно подсчитал?Вопрос с перегородкой.Неужели прейдется ее разбирать, а там есть что разбирать. Цитата
Vdio Опубліковано 3 квітня, 2014 Автор Опубліковано 3 квітня, 2014 А для оценки майна надо будет обязательно обращатся в БТИ?Они будут направлять человека к нам домой( несмотря на то что имеется техпаспорт)?На меня он незахочет переписывать дарственную( так как боится остатся без жилья, иза его вечного пьянства, и поднимания руки на маму).У нас на каридоре я построил из гипсакартона перегородку, наверное в БТИ могут штрафануть за это.Итого по моим подсчетам 1000грн натариусу, оценка 1000, 1% налога 700грн.Неужели около 3000 гривен, я правильно подсчитал?Вопрос с перегородкой.Неужели прейдется ее разбирать, а там есть что разбирать. У Вашому випадку звертатись в ОБТІ не потрібно. Оцінку для відчуження зараз роблять без виїзду на місце, і її вартість коливається в межах 300-500 грн. Цитата
aragon Опубліковано 3 квітня, 2014 Опубліковано 3 квітня, 2014 У Вашому випадку звертатись в ОБТІ не потрібно. Оцінку для відчуження зараз роблять без виїзду на місце, і її вартість коливається в межах 300-500 грн. Извините за прямые вопросы, а немоглибы вы уточнить, куда именно мне нужно обратится для оценки видчюження без выезда на место . Цитата
Vdio Опубліковано 3 квітня, 2014 Автор Опубліковано 3 квітня, 2014 Извините за прямые вопросы, а немоглибы вы уточнить, куда именно мне нужно обратится для оценки видчюження без выезда на место . Уточніть регіон? Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.