Denka 8 953 Опубліковано: 9 серпня 19 часов назад, entrprise сказал: думаю что у многих. это не шутка, если что. Я думаю, що не більше ніж у 3-5% читачів саме цього форума. Переважно тут любителі тримати синій долар в матрасі та не люблять фінмоніторинг. 4 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+Don_Сorleone_ 307 Опубліковано: 9 серпня 6 минут назад, Denka сказал: Я думаю, що не більше ніж у 3-5% читачів саме цього форума. Переважно тут любителі тримати синій долар в матрасі та не люблять фінмоніторинг. Если покупалось через приложение банка, до войны, как продать акции в данное время, когда действует запрет на такие операции? P.S. Извините, что не по теме. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Denka 8 953 Опубліковано: 9 серпня (змінено) 16 минут назад, Don_Сorleone_ сказал: Если покупалось через приложение банка, до войны, как продать акции в данное время, когда действует запрет на такие операции? P.S. Извините, что не по теме. Я цікавився американським фондовим ринком із 2019 року, але подивився середнє співвідношення чистого прибутку до капіталізації й бажання брати участь в такому МММ в мене відпала. По суті американський ринок акцій перекуплений бо в нього постійно вкидували гроші: а) приватні інвестори з США, яких уряд фінансував за рахунок надмірного зростання держборгу. б) професійні інвестори з Японії за рахунок нижчих ставок та операцій carry trade, за що останніми роками заплатили пересічні японці високою інфляцією і зростанням цін через зниження курсу ієни з 100 до 150. в) різні інвестори з усього світу. Зараз механізм б) певно перекриється. Як новий президент США прийде до влади - йому доведеться давати вказівку уряду щось робити з дефіцитом бюджету. Тобто роздача надмірних грошей в США держслужбовцям і по державних контрактах припинеться. Струмочок а) певно теж пересохне. Перекриття 2 з 3 струмків достатнє для здуття бульки. Тому я і не цікавився виводом грошей з американського фондового ринку. P.S. На українському фондовому ринку маю досвід з 2007 року. Змінено 9 серпня користувачем Denka 2 9 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах