Pan Włodek 7 754 Опубліковано: 2 червня, 2017 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Папа_2 1 977 Опубліковано: 2 червня, 2017 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Папа_2 1 977 Опубліковано: 2 червня, 2017 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Папа_2 1 977 Опубліковано: 2 червня, 2017 (змінено) Стоит очередь в мужской туалет. Подходит мужик:- Пропустите пожалуйста, мне только спросить... ******************************************************************** Ты не пей из унитаза, Там бациллы и зараза! Дерни ручку, воду слей, Пенку сдуй, потом уж пей. ********************************** Хорошо быть кисою, Хорошо собакою,- Где хочу пописаю, Где хочу покакаю. ****************************************************************** Идут две бабы с сенокоса. Мимо пролетает парень на мотоцикле...без головы. Одна: - Кино, штоль, снимают? Вторая: - Ты бы косу на другое плечо переложила... ************************************************************************* 80-летний дед жалуется врачу: - У меня после секса шум в ушах... что это такое? Врач: - Дед, это апплодисменты! Змінено 2 червня, 2017 користувачем Папа_2 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
snezha 11 177 Опубліковано: 2 червня, 2017 6 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
snezha 11 177 Опубліковано: 2 червня, 2017 6 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Папа_2 1 977 Опубліковано: 3 червня, 2017 (змінено) Мадонна я))) уссаца))).240.mp4 Змінено 3 червня, 2017 користувачем Папа_2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Папа_2 1 977 Опубліковано: 3 червня, 2017 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Helicobacter 956 Опубліковано: 3 червня, 2017 В детстве, когда я не мог почистить лук бабушка говорила: Если тонкая не снимается, снимай толстую. Этот совет до сих пор помогает в жизни. 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
beck73 8 992 Опубліковано: 3 червня, 2017 19 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах