Бродяга - джипер 307 Опубліковано: 3 січня, 2018 Самки богомола відразу відкушують голову своїм самцям. А ось самки людей не такі милосердні - вони висмоктують мозок самця поступово, надовго продовжуючи його муки ... 1 3 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Helicobacter 956 Опубліковано: 3 січня, 2018 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
stromba 7 142 Опубліковано: 3 січня, 2018 1 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Эвген 6 555 Опубліковано: 3 січня, 2018 Запомни мужик, если женщина говорит, что не брала, значит, не отдаст! 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Эвген 6 555 Опубліковано: 3 січня, 2018 Диспетчер такси: — Двадцать третий, можете забрать человека, очень спешащего в аэропорт? — Да, могу захватить, у меня еще три свободных места. — Он боится опоздать, вылет в 17—00. Спрашивает: успеете? — Я ему гарантирую, что он успеет на этот рейс. — Двадцать третий, ну как вы можете это гарантировать при таких пробках на дороге! — Так я пилота этого самолета везу 3 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
stromba 7 142 Опубліковано: 4 січня, 2018 Чоловік купив на ярмарку дві гуски, відро, наковальню, а потім ще двох курей задешево. Йде додому, а назустріч жінка: - Підкажіть, як до села пройти? - Ідіть зі мною, я покажу. Тільки давайте через ліс, так ближче. - Ну звичайно, а то я вас, мужиків не знаю! Тільки зайдемо в ліс, так де-небудь мене до дерева притисне ... - Та ви що, жінко? Бачите, скільки у мене живності в руках? Як я зможу? - Та дуже просто! Гусей накриє відром, а зверху - наковальню. - А курей я куди подіну? - ... Ну добре, курей я можу потримати. 1 8 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
stromba 7 142 Опубліковано: 4 січня, 2018 4 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
stromba 7 142 Опубліковано: 4 січня, 2018 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Helicobacter 956 Опубліковано: 4 січня, 2018 8 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lisichkus 29 381 Опубліковано: 4 січня, 2018 Ураа-снег в январе завезли... 1 2 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах