kesha876 9 347 Опубліковано: 6 січня - Вот говорил же мне отец… Говорил! Да я, дурак, не слушал! - А чё он тебе говорил-то? - Да хрен его знает… Я ж его не слушал! 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sk1p 2 126 Опубліковано: 6 січня 1 16 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kesha876 9 347 Опубліковано: 7 січня Монолог.mp4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Samurai 300 705 Опубліковано: 7 січня 1 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Samurai 300 705 Опубліковано: 7 січня 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Samurai 300 705 Опубліковано: 7 січня 1 4 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Samurai 300 705 Опубліковано: 7 січня 2 1 3 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Abat 164 Опубліковано: 7 січня 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kesha876 9 347 Опубліковано: 8 січня В Грузии нам рассказал официант: - Приходит к нам клиент такой весь из себя и выдает: "Завтра мы с товарищами будем у тебя девушек гулять. Потом ты принесешь счет, все начнут крычать «вазьми маю карточку, вазьми мою!» Я буду кричать громче всэх. Вот тибе 100 долларов – маю нэ бери!" 10 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Abat 164 Опубліковано: 8 січня 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах