Перейти до змісту

Девушкам из высшего общества...

667 проголосували

1. 1. Какая разница в возрасте с женой (мужем) оптимальна?

• Ровесники
      70
    • Муж старше на 1-5 лет
      294
    • Муж старше на 5-10 лет
      181
    • Муж старше более, чем на 10 лет
      32
    • Жена старше на 1- 5 лет
      49
    • Жена старше на 5-10 лет
      3
    • Жена старше более, чем на 10 лет
      5

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

Воно то так, але гармонію на хліб не намажеш. І взагалі я рахую, що статок чоловіка, це вартість його самого.

А статус женщины как определить по вашей градации?

Змінено користувачем ironsamson
Опубліковано

А статус женщины как определить по вашей градации?

Я писала про статок, по російськи состояние, це зовсім інше ніж статус. Просто є чоловіки який фіг мають за плечима і починають розказувати про гармонію і рай в шалаше. Чоловік в 30 років має мати власний автомобіль, в 35-40 будинок квартиру, інакше ,......ну це для романтиків.

А статус жінки, ну це якось не правильно рівняти. Це зовсім інша тема.

Опубліковано

Я писала про статок, по російськи состояние, це зовсім інше ніж статус. Просто є чоловіки який фіг мають за плечима і починають розказувати про гармонію і рай в шалаше. Чоловік в 30 років має мати власний автомобіль, в 35-40 будинок квартиру, інакше ,......ну це для романтиків.

А статус жінки, ну це якось не правильно рівняти. Це зовсім інша тема.

А если к этому всему двоих детей?

Это повышает статок или как?

:)

Опубліковано

Схематичный подход к жизни.  :)

Ну це так сухо, можуть же бути нюанси. Наприклад їздить на таксі, бо не любить водити.....

І взагалі так цікаво слухати сантехніка Ваню, що всім " бабам" тільки гроші треба, але на кожен товар є свій покупець. І життя воно ж таке, сьогодні ти маєш все, а взавтра і на хліб немає. Головне вірити і не опускати руки....

Опубліковано

Ну це так сухо, можуть же бути нюанси. Наприклад їздить на таксі, бо не любить водити.....

І взагалі так цікаво слухати сантехніка Ваню, що всім " бабам" тільки гроші треба, але на кожен товар є свій покупець. І життя воно ж таке, сьогодні ти маєш все, а взавтра і на хліб немає. Головне вірити і не опускати руки....

Знаю человека, который пытался поднять свое дело, но до 45 лет ему средств хватало разве что на поддержание штанов.

Потом выстрелило.

Сейчас он миллионер. )

Опубліковано

Знаю человека, который пытался поднять свое дело, но до 45 лет ему средств хватало разве что на поддержание штанов.

Потом выстрелило.

Сейчас он миллионер. )

в гривне?  :) если да - то теперь много таких

Опубліковано

Потом выстрелило.

Сейчас он миллионер. )

То есть он раскрыл свою мужественность только в 45 лет. А до этого она находилась в потенциале.

Одна из задач женщины (отвечая на недавний вопрос) - дать мужчине импульс раскрыть потенциал и поддерживать "пламя".

Еще. Главным условием любого союза является душевное родство. Что не получится у одной женщины насчет мужчины - получится у другой.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...