snezha 11 185 Опубліковано: 21 листопада, 2018 21 минуту назад, d812460 сказал: На сколько в рознице ещё просядет бенз? Ведь опт рухнул до летних показателей, а заправки не особо спешат. Ну реально А-95 я мог бы упасть до 27.50грн\л , но с учетом что морду набьют, не хочется Будем падать как решит Беня, но скорее всего по 1 грн\неделя. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 256 Опубліковано: 21 листопада, 2018 6 минут назад, snezha сказал: Ну реально А-95 я мог бы упасть до 27.50грн\л , но с учетом что морду набьют, не хочется Будем падать как решит Беня, но скорее всего по 1 грн\неделя. Поки в Європі дороге пальне розраховувати на падіння ціни в нас не варта. А навіть, якщо і там подешевшає, то наші будуть тримати до останнього, по принципу хоч би день ще простояти і ніч протриматись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
snezha 11 185 Опубліковано: 21 листопада, 2018 Только что, Twin сказал: Поки в Європі дороге пальне розраховувати на падіння ціни в нас не варта. А навіть, якщо і там подешевшає, то наші будуть тримати до останнього, по принципу хоч би день ще простояти і ніч протриматись Посевная и уборочная закончилась, а кушать хочется всегда. А еще в Вену на кофе надо. Поэтому только при резком падении спроса упадет цена. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2000 1 375 Опубліковано: 21 листопада, 2018 5 часов назад, t.c. сказал: це де в тебе окраїна?? Украина = окраина Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2000 1 375 Опубліковано: 21 листопада, 2018 5 часов назад, t.c. сказал: це де в тебе окраїна?? Украина = окраина 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2000 1 375 Опубліковано: 21 листопада, 2018 (змінено) 3 часа назад, Аид сказал: Свои хотелки можешь свернуть и положить в портмоне. Ты очень далек от понимания сути потребления углеводородов. Переход глобальный на электромобили возродит угольную генерацию и без вариантов. Зеленые взвоют и электромобилям светит судьба дизелей. Угольную генерацию разбавят ( газом,солнечными панелями , мирным атомом ) и газом своим ( прошу заметить ) Уголь это прошлый век уже ( так для подстраховки )или поддержки штанов ) иль я не прав ? ( хочете сказать ) Змінено 21 листопада, 2018 користувачем 2000 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
t.c. 363 Опубліковано: 21 листопада, 2018 (змінено) 21 хвилину тому, 2000 сказав: Украина = окраина я ще мав надію що це помилка. Так ні. Це в тебе одне і теж. Чи я не правий? можна не продовжувати... Змінено 21 листопада, 2018 користувачем t.c. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2000 1 375 Опубліковано: 21 листопада, 2018 (змінено) 4 минуты назад, t.c. сказал: я ще мав надію що це помилка. Так ні. Це в тебе одне і теж. Чи я не правий? можна не продовжувати... Ну назовите Вы как считаете нужным ? ( для меня это одно и тоже ) вроде как от этого название пошло , я особо не вникал . Суть от этого не поменяется мы поняли о чем мы говорим . Украину я люблю и мне она нравиться ( и я не думаю что из за названия что то измениться ) если даже название поменяют , я любить не перестану. Змінено 21 листопада, 2018 користувачем 2000 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2000 1 375 Опубліковано: 21 листопада, 2018 1 час назад, t.c. сказал: я ще мав надію що це помилка. Так ні. Це в тебе одне і теж. Чи я не правий? можна не продовжувати... Один вопрос: что важнее название или сами украинцы???? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
альтер 76 Опубліковано: 21 листопада, 2018 1 час назад, 2000 сказал: Один вопрос: что важнее название или сами украинцы???? Для начала элементарное уважение к своей стране и её населению... и к себе к стати тоже! 2 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах