Close button

Фінансова безпека: як не залишитися без грошей в найвідповідальніший момент

Фінансова безпека: як не залишитися без грошей в найвідповідальніший момент

Більшість з нас абсолютно не замислюється про свою фінансову безпеку до тих пір, поки гостро не встає питання браку грошей. Хтось близький раптово захворів, розбився в аварії, потрапив під слідство, і ось уже терміново потрібні гроші, повідомляє Курс Украины.

У друзів всієї суми не знайшлося, а в банку пообіцяли розглянути прохання наступного тижня, і ось ви вже в поспіху розлучаєтеся з цінними речами або готові схопити перший-ліпший швидкий кредит. Якщо ви вже перебуваєте в такій ситуації - Вам сюди .

Задуматися про те, що можуть терміново знадобитися гроші необхідно заздалегідь, до того, як це сталося. Щоб в майбутньому швидко і під мінімальний відсоток позичити гроші, необхідно постійно працювати над своїм кредитним рейтингом, формуючи позитивну кредитну історію.

Багато людей цураються кредитів, і бажання не жити в борг - цілком розумне. Однак, мати доступ до додаткових коштів в разі гострої необхідності - не тільки розумно, але і може бути життєво необхідно. Тому зараз, коли б ви мали й є гроші на оплату своїх покупок цілком, потрібно змусити себе почати користуватися безвідсотковими розстрочками і кредитами, напрацьовувати кредитний рейтинг. Пізніше, коли знадобиться взяти великий кредит на квартиру, машину або лікування, ваші старання окупляться нижчою кредитною ставкою і більш коротким терміном розгляду заявки.

Починати слід з отримання кредитної картки з пільговим періодом в 62 дня, протягом яких ви не платите жодної зайвої копійки. І це не просто вигідно, а дуже вигідно, тому що звільнилося особисті гроші можна покласти на депозит під відсоток і фактично ви будете заробляти на тому, що користуєтеся кредитом.

Схема виглядає так:

  • отримали зарплату> поклали її на депозит> місяць розраховуєтесь грошима з кредитної картки під нульовий відсоток;
  • отримали другу зарплату і її теж поклали на депозит> другий місяць розраховуєтесь грошима з кредитної картки;
  • отримали третю зарплату і поклали її на карту, повернувши борг;
  • продовжуєте користуватися кредитною карткою, поповнюючи її з наступних зарплат.

Таким образам, дві зарплати у вас виявилися відкладеним на чорний день.

Покупки з кредитними картами - це не тільки можливість безкоштовно користуватися банківськими грошима, але найчастіше можливість отримати приємний бонус у вигляді кешбека - повернення частини оплати за покупку, який може доходити до 20-25%.

Портал «Курс України» підібрав карти з кращими умовами:

А-Банк - 62 дня без%, до 200 тис. Грн.

Sportbank - 62 дня без% (120 днів перший кредит без%), до 100 тис. Грн.

Монобанк - 62 дня без%, до 100 тис. Грн.

Якщо ви активно користуєтеся картою і повертаєте гроші вчасно, банк буде постійно збільшувати кредитний ліміт, який поступово можна довести до 200 тис. Гривень. Все, що потрібно робити - вчасно вносити витрачені гроші назад, демонструючи банку, що ви відповідальний та дисциплінована людина. І навіть якщо ви не зможете вчасно погасити позичені кошти через непередбачені обставини, відсоток по кредиту набагато нижче, ніж якби ви позичили грошей в іншому місці.

Новини

Популярні теми форуму

analytics