Close button

Київ на локдауне, поставка Pfizer, переговори без Зеленського - головне за 31 березня

Київ на локдауне, поставка Pfizer, переговори без Зеленського - головне за 31 березня

Київ йде на локдаун з 5 квітня, переговори Путіна, Макрона і Меркель пройшли без Зеленського, Ляшко назвав термін нової поставки Pfizer в Україні, Україна заборонила ввезення з РФ деяких товарів.

Про ці та інші новини 31 березня - читайте далі.

Київ вводить більш строгі карантинні обмеження з 5 до 16 квітня. Школи та дитсадки закриють, громадський транспорт, в тому числі метро, буде працювати за спецперепустками.

Президент Російської Федерації Володимир Путін провів телефонну розмову з президентом Франції Еммануелем Макрона і канцлером Німеччини Ангелою Меркель. В ході бесіди обговорили ситуацію на Донбасі. Президент України Володимир Зеленський в розмові не брав участі.

Україна отримала підтвердження про постачання додаткового 1 млн доз вакцини від Pfizer/BioNTech. Вакцину привезуть в рамках програми COVAX. У найближчі тижні в Україну привезуть 117 тисяч доз вакцини.

Кабінет міністрів доповнив перелік товарів походженням з РФ, заборонених до ввезення в Україну. Перелік поповнився 25-ма позиціями, серед них: пшениця, соняшникова олія, миючі засоби та багато паперових виробів.

Перший заступник голови Національного банку Катерина Рожкова задекларувала 3,5 млн гривень зарплати за 2020 рік. Велику частину доходу Рожкової за 2020 рік становить зарплата - 3,566 млн гривень.

У столичному регіоні Франції виявили штам коронавируса з новим змінами, які могли зробити його більш заразним і зменшити чутливість до вакцин.

Італійська поліція заявила , що заарештувала чиновника російської армії і капітана італійського флоту за підозрою в шпигунстві.

Розвинені країни світу розкритикували Всесвітню організацію охорони здоров'я через доповідь про походження коронавируса. У спільній заяві 14 країн дорікають ВООЗ за те, що місія "не мала доступу до повних вихідних даних і зразкам", а саме дослідження "було значно затримано".

Президент Білорусі Олександр Лукашенко підписав указ "Про застосування спеціальних заходів". Даним указом Лукашенка ввів санкції проти західних країн. Санкції передбачають заборону на ввезення в країну окремих категорій товарів і заборона на імпорт робіт (послуг).

Новини

Популярні теми форуму

analytics