Close button

Курси англійської мови онлайн

Курси англійської мови онлайн

Курси англійської мови онлайн #1

Завжди мріяли вивчити англійську, але постійно відкладали «на потім»? Годі вагатися, адже Україна впевнено крокує до Євросоюзу. А от статистика від Мінцифри не радує: 49% дорослого населення нашої країни не розуміють мови міжнародного спілкування. Тим, хто входить до цього відсотка, варто виправляти ситуацію. Читати Стівена Кінга в оригіналі та дивитися «Доктора Хауса» без перекладу допоможе школа англійської мови Speak Up. Реєструйтеся на онлайн-курс та досягайте неймовірних результатів у найкоротші терміни!

Чотири причини почати навчання

Розпочніть навчання вже зараз, щоб розширити власні можливості, серед яких:

  1. Кар’єрне зростання. Фахівцям зі знанням англійської роботодавці пропонують посади зі значно більшою зарплатнею, тому що вони можуть вільно спілкуватися з іноземними партнерами, відвідувати семінари та форуми за кордоном, працювати над міжнародними проєктами.
  2. Комфортні мандрівки. Знаючи англійську мову, ви зможете оглядати культурні пам’ятки без супроводу гіда. Ви легко запитаєте дорогу в місцевих жителів, забронюєте номер у готелі, купите все необхідне у крамниці, замовите таксі.
  3. Вільний перегляд іншомовного контенту. Погодьтеся, очікування перекладу цікавої книги чи новинки кінематографа — вкрай дратівливе. Але ті, хто володіє англійською, таких проблем не мають. Вони також розуміють, про що співають улюблені виконавці, читають новини на закордонних сайтах, спокійно розбираються з інструкціями до техніки.
  4. Саморозвиток. Під час навчання у школі Speak Up ви не тільки познайомитеся з лексикою та граматикою мови, а й значно розширите світогляд. Ви почнете цікавитися історією, традиціями та культурою англомовних країн. До того ж будь-яке засвоєння нових знань — це тренування пам’яті, яке не дає мозку старіти.

Чи зручно навчатися онлайн

Жодного дрескоду, тісних кабінетів з незручними стільцями, виснажливих поїздок та раннього підйому! Онлайн-курси створені для вашого комфорту. Обирайте будь-який час для занять та вивчайте англійську просто з дому чи офісу. Гнучкий розклад дасть можливість поєднувати уроки з роботою, домашніми справами та дозвіллям.

Досвідчені викладачі приділяють студенту 100% уваги: пропрацьовують прогалини у знаннях, повертаються до незрозумілих моментів, пояснюють новий матеріал без поспіху, використовують різноманітні інтерактивні завдання.

Якщо ви обрали Speak Up, не потрібно чекати набору нової групи. Розпочинайте навчання вже сьогодні, аби якомога швидше перейти з англійською на «ти»!

Новини

Популярні теми форуму

analytics