Close button

ГУР атакувало ресурси держорганів та аеропортів РФ - джерело

ГУР атакувало ресурси держорганів та аеропортів РФ - джерело
Фото: Dmitry A. Mottl

Фахівці Головного управління розвідки Міноборони у так званий «день Росії» здійснюють кібератаку на російські ресурси державної влади, а також російські аеропорти, внаслідок чого затримується низка авіарейсів. З посиланням на обізнаного співрозмовника у розвідці, повідомляє Укрінформ.

«Здійснюються атаки на ресурси аеропорту «Домодєдово», саратівського аеропорту «Гагарін» та аеропорту в м. Южно-Сахалінск. Унаслідок атаки затримуються авіарейси, зокрема пасажири не можуть вилетіти в Сочі, Бодрум, Москву. Натомість літаки перенаправляють на запасні аеродроми в Самару або Ульянівськ», - повідомило джерело агентства.

Також співробітники української розвідки встановили контроль над державним сервером офіційного сайту держдуми Ставропольського краю РФ та розмістили банер, на якому зображено красну площу з українськими прапорами та написом «Держитесь, ми вас освободим!». Пізніше сервер було виведено з ладу.

Крім того, ГУР атакувало сервери Ради федерації федерального зібрання РФ і сервер органів державної влади Росії.

«День так званої Росії триває, у підданих Путіна сьогодні буде ще багато подібних «подарунків» на свято», - додав співрозмовник агентства.

Новини

Популярні теми форуму

analytics