Close button

Укроборонпром запускає спільне підприємство з американською Amentum Servic

Укроборонпром запускає спільне підприємство з американською Amentum Servic
Фото: t.me/UOP_Official

АТ "Українська оборонна промисловість" (УОП) підписало Меморандум про наміри створити спільне підприємство з американською Amentum Services, Inc - однією з провідних компаній у сфері глобального проєктування, управління проєктами та інтеграції рішень. З посиланням на пресслужбу УОП, повідомляє Економічна правда.

Йдеться про потенційну співпрацю щодо відновлення та технічного обслуговування бронетехніки американського виробництва, пояснили в компанії.

"Раніше представники Amentum Services, Inc відвідали підприємства Укроборонпрому, оцінили їх наявні можливості, технічну базу та потенціал.
Вітчизняні зброярі чекають від нових партнерів допомоги з отриманням технічної документації, обладнання та запчастин, які стануть в пригоді під час ремонту та техобслуговування бойових броньованих машин виробництва США", - йдеться у повідомленні.

Від УОП меморандум підписав генеральний директор Герман Сметанін, від Amentum Services, Inc - Джо Данавей, президент з виконавчих операцій підрозділу критичних місій.

Новини

Популярні теми форуму

analytics