Close button

Сили оборони вдарили з HIMARS по позиціях росіян під Бєлгородом - ЗМІ

Сили оборони вдарили з HIMARS по позиціях росіян під Бєлгородом - ЗМІ

Українські сили вдарили по позиціях російських військ у Бєлгородській області з американської реактивної артилерійської системи HIMARS у вівторок, 11 червня. Про це з посиланням на своє джерело заявило російське видання Astra.

Удар завдали по позиціях ворога в районі селища Борисівка, що розташоване за 18 кілометрів від російсько-українського кордону. У результаті цієї атаки загинули семеро російських військовослужбовців.

"Атака, за повідомленням джерела, здійснювалася двома ракетами, імовірно, з РСЗВ HIMARS. Пошкоджено дев'ять будинків, п'ять легковиків й одну вантажівку, що належить військовим", - мовиться в повідомленні.

Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков того ж дня в Telegram повідомив про обстріл Борисівки. Тоді він запевняв, що мирні жителі не постраждали.

"Вибито вікна і посічено покрівлі в дев'яти приватних житлових будинках. Осколками посічено п'ять автомобілів. Також сталося загоряння сухої трави. Пожежною обслугою (пожежними розрахунками) осередок загоряння було оперативно ліквідовано", - написав він.

Новини

Популярні теми форуму

analytics