Close button

РФ збирається відправляти на війну не тільки зеків, а й обвинувачених та підозрюваних - ЦНС

РФ збирається відправляти на війну не тільки зеків, а й обвинувачених та підозрюваних - ЦНС
Фото: Facebook

Російська влада планує відправляти на війну проти України обвинувачених та підозрюваних у злочинах, оскільки засуджені у російських в'язницях вже закінчуються. З посиланням на Центр національного спротиву, повідомляє Ділова столиця.

За інформацією ЦНС, керівництво Слідчого комітету РФ та Міністерство оборони розпочало реалізацію ще однієї схеми наповнення рядів окупаційної армії. Йдеться про те, що тепер змушуватимуть до підписання контракту із Міноборони обвинувачених і підозрюваних в обмін на припинення кримінальної справи "реабілітуючими підставами".

Поліцейські також "пропонуватимуть" вирушити на війну і людям, які перебувають під адміністративним наглядом. При цьому мають звітувати перед керівництвом за кількістю пропозицій і підписаних контрактів.

Як зазначили у Центрі нацспротиву, така схема вже працює у всіх регіонах РФ, включаючи й тимчасово окуповані території України. Саме українці стають першими "жертвами" такого нововведення.

"Оскільки зеки на Росії вже закінчуються, тепер у справу пішли підозрювані. Так би мовити, без суду приречені на утилізацію в Україні", — додали у ЦНС.

Новини

Популярні теми форуму

analytics