Close button

Генштаб: На Покровському напрямку триває 10 боїв

Генштаб: На Покровському напрямку триває 10 боїв
Фото: Facebook

Кількість бойових зіткнень на фронті від початку доби зросла до 85, армія РФ продовжує активно діяти на Покровському напрямку, де на цей час триває 10 боїв. Про це йдеться у зведенні Генерального штабу Збройних сил України щодо оперативної інформації станом на 16:00 четверга, 20 червня.

«Наші захисники зупиняють ворога, тримають рубежі та руйнують плани росіян. Разом з тим, окупанти продовжують активно діяти на Покровському напрямку», - зауважили в Генштабі.

На Куп’янському напрямку армія РФ збільшила кількість атак до 13. Невдалі спроби покращити своє тактичне положення відповідно зросли до 10. Крім того, загарбники продовжують атакувати в районах Синьківки та Степової Новоселівки.

На Краматорському напрямку українські захисники відбивають п’ять атак ворога в районі Часового Яру. Російські військові діють за підтримки авіації – скинули керовану авіабомбу.

На Покровському напрямку наразі триває 10 боєзіткнень у районах Сокола, Воздвиженки, Калинового та Новоолександрівки. Ворог застосовує авіацію, бомбардувань п’ятьма КАБами зазнали Євгенівка і Вовче. Кількість сьогоднішніх наступальних та штурмових дій російських військових на напрямку зросла до 28.

На Курахівському напрямку на цей час триває бій. Ще один точиться в районі Костянтинівки на Времівському напрямку.

Сили оборони відбили ворожу атаку на Оріхівському напрямку, поблизу Малої Токмачки, та дві – на лівобережжі річки Дніпро, на Придніпровському.

На решті напрямків обстановка суттєвих змін не зазнала.

Новини

Популярні теми форуму

analytics