Close button

15 липня - маківка літа: якою буде погода

15 липня - маківка літа: якою буде погода

Циклон, який приніс в Україну холодну погоду та сильні дощі на північному сході, в середу, 15 липня, розпочне залишати територію країни, забираючи з собою свої "подарунки", повідомляє Курс Украины.

В Харкові "подарунки" вилилися небувалою кількістю опадів у 87 мм, побивши навіть рекорд 1883 року з 83 мм. На даний момент вчорашній "дощик" є абсолютним добовим максимумом опадів за весь період спостереження в Харкові.

Але все це вже залишається у минулому, 15 липня в Україні можливі лише невеликі опади на північному сході і півночі країни, захопить також Вінницьку, Черкаську області та Кропивницький.

Невеликі локальні дощі також можливі в середу на Волині, Рівненщині та в Карпатах.

В інших регіонах буде сухо і досить сонячно.

З відходом циклону почне підвищуватися і температура повітря. На півночі буде як і раніше свіжо +16, +21, на півдні +25, +28, а на решті території повітря прогріється до +21, +25.

Не сказати, щоб звична погода для маківки літа, але це цілком комфортна температура.

У Києві 15-го липня істотних опадів не обіцяють. Синоптики не дають гарантії, що дощу не буде взагалі, але якщо і буде, то зовсім невеликий та локальний. Температура повітря +22.

"В подальшому, протягом тижня, потепління буде продовжуватися, у більшість областей України прибуде ще кілька теплих градусів, очікується до +23 +29, лише у західних областях переважатиме відчутно свіже погода, +19 +24 градуси" - написала у себе в Facebook синоптик Наталка Діденко.

wlyzd0ypcu_big.jpg

Погода у Дніпрі

Погода в Одесі

Погода у Львові

Погода у Запоріжжі

Погода у Полтаві

Погода в інших містах

Новини

Популярні теми форуму

analytics