Перейти до вмісту

Dinos

Форумчанин
  • Публікації

    51
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Dinos


  1. а почему не замкнуть на операторов всех тех, кто хочет поменять, пусть сделают для форума курс не оптовый, а скажем так от 50 до 500 или 1000дол и все.

    так курс не вигідний получається зрозуміло що опт візьме в тебе і 200$ і 50$ але курс не вигідний а для для багатьох 10-20 грн. теж гроші і є опт такий що візьме в тебе як у постійного клієнта і 50$ по оптовому курсу.


  2. Однозначно! Безопасность -превыше всего.

    А вот что действительно бы гарантировало-это гарантия 100% возмещения ущерба от портала kurs.com.ua.

    Придумать какую-нибудь сложную систему верификации форумчан. И вот я (допустим уже оформил подписку) прошел такую проверку и форумчанин икс тоже прошел. Мы через сервис делаем обмен. И в случае любого вида кидка (даже отказ от сделки во время роста или падения курса) - портал компенсирует мне потери. Вот это тема!

    так тоді 2 користувача змовитися можуть і розводити портал без всяких втрат.

    • Подобається 9

  3. Про операторов вообще не понятно.

     

    Смотри, все операторы светят например курсы 23,30/23,40 .

    Если я захочу продать, я например поставлю - /23,37

    Если кто то захочет купить, он поставит - 23,33/ -

     

    Я и этот "кто то" забираем заработок у операторов, то есть мы есть конкуренты. Какой им смысл давать рекомендации про людей , которые забирают их хлеб ?!?!?

    так зрозуміло і так що такий сервіс частково забирає клієнтів у операторів.  Просто я наприклад працюю з одним оператором оптовиком а треба там далеко не оптову суму купити 200$ чи здати 200$ вот і такий сервіс стане у пригоді.


  4. Рекомендація від операторів того міста звідки сам користувач (користувач ж працює з операторами значить вони знають його особисто і можуть стверджувати про його добросовісність як клієнта)і тільки тоді давати можливість виставлення такої заявки на покупку  чи продаж .

    • Подобається 1

  5. Кто пользуется грн картами для оплаты в интернет магазинах долл товаров. Подскажите, пожалуйста, лимиты дневные(300$ или 2000$) без проблем можно увеличить через колл-центр? Хочу оформить, но переживаю, что будет как в дельте-у нас программа не работает , поменять лимит не можем. Заранее благодарен!

    ліміт якщо не помиляюся 200$, можна змінити до 21:00 на кол центрі миттєво,  можливо змінити ліміт у інтернет банкінгу проте вступає в дію через декілька годин.


  6. Олекcандp111, on 14 Jul 2015 - 11:56, said:snapback.png

    Hіяк не мoжy зрoзyміти, xто тaкий  english і чого він тут пoрoжняки гaняє. Вpoді сaйт ceрйoзний, а тут сaмий флуд...

     

    Олександр, english точно порожняки не ганяє знаю це не з форуму а з того що користуюсь його послугами.

    • Подобається 6

  7. В Запорожье говорят в ВТБ что мол нету налички в кассе, и по этому на карту не могут положить, у них программа не пропускает.

    Можлива така ситуація.

    Описана вище схема по Авалю можлива тільки за наявності на касовій позиції гривні, тобто якщо у касі є 50000 грн. то поміняти ви зможете тільки 2170$ і внести на рахунок зможуть суму не більшу за 50000 грн.

    але ніхто вам не скаже яка сума на касовій позиції. Тому особиста порада не хамити і бути ввічливими)))

    • Подобається 1

  8. Есть лимит кассы. Больше этого лимита, кассир не имеет права держать денег. Как только лимит превышается, кассир обязан скинуть часть денег.

    Знову ж таки, не знаю як по інших банках але з власної практики знаю що каси банків здають інкасацію вечором.

    Лімт є каси відділення на закриття дня. А ліміт касира це сума яку касир може зберігати в шухляді на протязі дня, сума яка більша цього ліміту касир закриває в сейфі. Але однозначно до здачі інкасації ці кошти є у підзвіті у касі, різні відділення по різному отримують підкріплення і здають інкасацію. І касири з задоволенням вам перед закриттям видадуть всю готівку тільки щоб не здавати інкасацію.

    • Подобається 1

  9. Когда сдают выручку, все эти деньги отправляются в сейф с дыркой, из которой могут достать только инкассаторы, так что, в кассе от этого гривны не прибавляется

    Ви плутаєте внесення готівки через банкомат із внесенням виручки юридичними особами та приватними підприємцями через касу. І в ніякий сейф з диркою касири нічого не відправляють. Так що якраз  навпаки за рахунок того що є таке поняття як здійснення вільних платежів та внесення виручки в касу відділення відділення навіть часто не здійснюють замовлення коштів.

    Проте є випадки коли забули замовити гроші для клієнта і цілий день збирають всю гривню під замовлення.

    • Подобається 4
    • Не подобається 1

  10. Большую сумму в аваль все равно не сдать. Пару недель назад объездил 3 отделения этого банка, чтоб сдать целых $4000(1000+1000+2000). Сдать хотел значительно больше.

    Банки - это для тех кому соточку на хлеб сдать

    у Івано-Фракнівську по Авалю приймають без проблем, хіба гривня на відділенні під замовлення юридичних осіб тоді можуть бути труднощі но в любому випадку ситуація залежить від того на якого касира попадете)))

    але в основному після 16:00 години є гривні вдосталь адже здають виручку юридичні особи.

    • Подобається 4
×