Перейти до вмісту

Dinos

Форумчанин
  • Публікації

    51
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

143 Душка

Про Dinos

  • Звання
    Advanced Member

Додаткові данні

  • Пол:
    Мужской
  • Звідки:
    Київ

Відвідувачі профілю

3 325 переглядів профілю
  1. так курс не вигідний получається зрозуміло що опт візьме в тебе і 200$ і 50$ але курс не вигідний а для для багатьох 10-20 грн. теж гроші і є опт такий що візьме в тебе як у постійного клієнта і 50$ по оптовому курсу.
  2. так тоді 2 користувача змовитися можуть і розводити портал без всяких втрат.
  3. так зрозуміло і так що такий сервіс частково забирає клієнтів у операторів. Просто я наприклад працюю з одним оператором оптовиком а треба там далеко не оптову суму купити 200$ чи здати 200$ вот і такий сервіс стане у пригоді.
  4. Рекомендація від операторів того міста звідки сам користувач (користувач ж працює з операторами значить вони знають його особисто і можуть стверджувати про його добросовісність як клієнта)і тільки тоді давати можливість виставлення такої заявки на покупку чи продаж .
  5. Dinos

    Union Standard Bank

    ліміт якщо не помиляюся 200$, можна змінити до 21:00 на кол центрі миттєво, можливо змінити ліміт у інтернет банкінгу проте вступає в дію через декілька годин.
  6. Dinos

    Финансовая Инициатива

    Підкажіть а виплати з поточних та карткових рахунків почалися а то щось не можу найти інформацію???
  7. І знову Аваль зміни продаж валюти у межах 50 % від купленої тобто хтось здав 300$ значить продати можуть 150$ (відповідно у межах 3000грн.)
  8. Олекcандp111, on 14 Jul 2015 - 11:56, said: Олександр, english точно порожняки не ганяє знаю це не з форуму а з того що користуюсь його послугами.
  9. Dinos

    Paypal (PPUSD, PPEUR, PPCAD, PPAUD, PPGBP)

    Яка зараз ситуація чи можливо гривневою карткою проплатити рахунок у фунтах ?? чи paypal таки не працює з гривнею?? Заздалегідь вдячний!!!
  10. Dinos

    Дельта Банк

    Можливо хтось знає як дізнатись суму до повного погашення по кредитній картці???
  11. Знову в тренді Аваль!! так що опишу ще такий варіант як поміняти валюту коли в касі кажуть що на 1000$ нема гривні бо вся гривня замовлена. ))) 1. Відкриваєм картковий рахунок гривневий у пакеті Оптимальний(11грн. у місяця обслуговування,картку чекати приблизно 10 днів.) 2. Підключаємо у менеджера зразу послугу Райффайзен Онлайн. 3.Отримуєм картку і активовуємо у банкоматі. 4.Здаєм у касі валюту і заганяєм на картку терміновим поповненням. 5.Ідем у банкомат знімаєм кошти до 150к. по одній картці одної фіз особи.(є комісія за зняття 0,5%). Може пригодиться комусь на майбутнє!!! У кого є від авалю соціальна картка на пенсію чи іншу соц. допомогу чи зарплатна картка є ще 1 варіант. 1. Підключаємо у менеджера послугу Райффайзен Онлайн. 2. Картку активовуємо у банкоматі. 3. Здаєм у касі валюту і заганяєм на рахунок Універсальний(описував вище). 4.Через Райффайзен Онлайн перекідаємо кошти з Універсального на картку. 5.Ідем у банкомат знімаєм кошти до 150к. по одній картці одної фіз особи. Комісії відсутні.
×