Перейти до вмісту

Dinos

Форумчанин
  • Публікації

    51
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Dinos

  1. так курс не вигідний получається зрозуміло що опт візьме в тебе і 200$ і 50$ але курс не вигідний а для для багатьох 10-20 грн. теж гроші і є опт такий що візьме в тебе як у постійного клієнта і 50$ по оптовому курсу.
  2. так тоді 2 користувача змовитися можуть і розводити портал без всяких втрат.
  3. так зрозуміло і так що такий сервіс частково забирає клієнтів у операторів. Просто я наприклад працюю з одним оператором оптовиком а треба там далеко не оптову суму купити 200$ чи здати 200$ вот і такий сервіс стане у пригоді.
  4. Рекомендація від операторів того міста звідки сам користувач (користувач ж працює з операторами значить вони знають його особисто і можуть стверджувати про його добросовісність як клієнта)і тільки тоді давати можливість виставлення такої заявки на покупку чи продаж .
  5. Dinos

    Union Standard Bank

    ліміт якщо не помиляюся 200$, можна змінити до 21:00 на кол центрі миттєво, можливо змінити ліміт у інтернет банкінгу проте вступає в дію через декілька годин.
  6. Dinos

    Финансовая Инициатива

    Підкажіть а виплати з поточних та карткових рахунків почалися а то щось не можу найти інформацію???
  7. І знову Аваль зміни продаж валюти у межах 50 % від купленої тобто хтось здав 300$ значить продати можуть 150$ (відповідно у межах 3000грн.)
  8. Олекcандp111, on 14 Jul 2015 - 11:56, said: Олександр, english точно порожняки не ганяє знаю це не з форуму а з того що користуюсь його послугами.
  9. Dinos

    Paypal (PPUSD, PPEUR, PPCAD, PPAUD, PPGBP)

    Яка зараз ситуація чи можливо гривневою карткою проплатити рахунок у фунтах ?? чи paypal таки не працює з гривнею?? Заздалегідь вдячний!!!
  10. Dinos

    Дельта Банк

    Можливо хтось знає як дізнатись суму до повного погашення по кредитній картці???
  11. Знову в тренді Аваль!! так що опишу ще такий варіант як поміняти валюту коли в касі кажуть що на 1000$ нема гривні бо вся гривня замовлена. ))) 1. Відкриваєм картковий рахунок гривневий у пакеті Оптимальний(11грн. у місяця обслуговування,картку чекати приблизно 10 днів.) 2. Підключаємо у менеджера зразу послугу Райффайзен Онлайн. 3.Отримуєм картку і активовуємо у банкоматі. 4.Здаєм у касі валюту і заганяєм на картку терміновим поповненням. 5.Ідем у банкомат знімаєм кошти до 150к. по одній картці одної фіз особи.(є комісія за зняття 0,5%). Може пригодиться комусь на майбутнє!!! У кого є від авалю соціальна картка на пенсію чи іншу соц. допомогу чи зарплатна картка є ще 1 варіант. 1. Підключаємо у менеджера послугу Райффайзен Онлайн. 2. Картку активовуємо у банкоматі. 3. Здаєм у касі валюту і заганяєм на рахунок Універсальний(описував вище). 4.Через Райффайзен Онлайн перекідаємо кошти з Універсального на картку. 5.Ідем у банкомат знімаєм кошти до 150к. по одній картці одної фіз особи. Комісії відсутні.
  12. Можлива така ситуація. Описана вище схема по Авалю можлива тільки за наявності на касовій позиції гривні, тобто якщо у касі є 50000 грн. то поміняти ви зможете тільки 2170$ і внести на рахунок зможуть суму не більшу за 50000 грн. але ніхто вам не скаже яка сума на касовій позиції. Тому особиста порада не хамити і бути ввічливими)))
  13. Для відкриття рахунку треба Паспорт та ІПН, (Оригінали документів). Процедура відкриття близько 15-30хв.
  14. По Авалю є можливість відкривати рахунок Універсальний і заганяти гривню туда. так можна здати любу суму валюти. Рахунок відкривається безкоштовно, комісія за зняття готівки 5 грн. не залежно від суми, але на відділенні де відкривали рахунок, якщо на іншому відділення комісія 0,75% мінімум 5 грн. Єдині труднощі які можуть виникнути це якщо на касовій позиції відділення немає необхідної суми у гривні, а в основному до 5 000$ проблем не виникає. Рекомендую вибирати центральні відділення на них в основному завжди є готівка. Навіть якщо під замовлення зможете скористатись варіантом описаним вище. Після проведення такої операції без проблем зможете замовити гривню на наступний робочий день. Можливо інформація буде комусь корисна.
  15. Знову ж таки, не знаю як по інших банках але з власної практики знаю що каси банків здають інкасацію вечором. Лімт є каси відділення на закриття дня. А ліміт касира це сума яку касир може зберігати в шухляді на протязі дня, сума яка більша цього ліміту касир закриває в сейфі. Але однозначно до здачі інкасації ці кошти є у підзвіті у касі, різні відділення по різному отримують підкріплення і здають інкасацію. І касири з задоволенням вам перед закриттям видадуть всю готівку тільки щоб не здавати інкасацію.
  16. Ви плутаєте внесення готівки через банкомат із внесенням виручки юридичними особами та приватними підприємцями через касу. І в ніякий сейф з диркою касири нічого не відправляють. Так що якраз навпаки за рахунок того що є таке поняття як здійснення вільних платежів та внесення виручки в касу відділення відділення навіть часто не здійснюють замовлення коштів. Проте є випадки коли забули замовити гроші для клієнта і цілий день збирають всю гривню під замовлення.
  17. у Івано-Фракнівську по Авалю приймають без проблем, хіба гривня на відділенні під замовлення юридичних осіб тоді можуть бути труднощі но в любому випадку ситуація залежить від того на якого касира попадете))) але в основному після 16:00 години є гривні вдосталь адже здають виручку юридичні особи.
  18. Dinos

    Дельта Банк

    я це читав проте у Івано-Франківську відділення закрито як тоді бути ??? не буде ж я під відділенням цілий день стояти і чекати коли вони відкриють.
  19. Dinos

    Дельта Банк

    де можна дізнатись повні ревізити по кредитній картці щоб здійснити вільний платіж з іншого банку ??? і де дізнатись суму погашення??
  20. Dinos

    Дельта Банк

    Доброго дня яким чином тепер гасити кредитну картку Дельта???
×