Перейти до вмісту

Bohdan

Форумчанин
  • Публікації

    18
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

59 Душка

Про Bohdan

  • Звання
    Member
  1. Bohdan

    Прогноз курса доллара к гривне

    памятаю на кінець минулого тижня я постав картинку з пейпала з курсом 36 і в мене чуть яйцями не кидали .. також звучали фрази: "я не розумію про що думають ті що кажуть про курс поза 30" і так далі. час Ч настав ))
  2. В Києві місцева влада дає чіткий сигнал = хто не платить - може залишитись без квартири .. в пенсіонерів і малозахищених = субсидії (фактично знижка до 90%) , а решта буде потихеньку платити .. ніде просто не дінешся ))
  3. можете не писати - ситуація така ж і на амазоні... "currency converter is disabled"..why? дослівно-скорочено: популярні валюти можуть бути внесені до конвертера і ви зможете платити без конвертації та без додаткових комісій. це речення підтверджує 2 речі: 1) гривня вже "не популярна" 2) амазон стверджує, да і так було завжди що оплати по рахунках, виставлених в гривнях мають проходити без комісій а приватбанк останній раз просто на...бав і написав казку про подвійну конвертацію
  4. Bohdan

    Прогноз курса доллара к гривне

    Ну на рахунок категоричних заяв це просто заяви. Що зараз про те що економіка не виживе при 16 (хоча ця цифра багатьом підходила навіть коли був курс і 12). Особливо експортерам, зерна чи СГ продукції наприклад. На рахунок чи вірю я , що борги можуть по 10:1 перевести а депо по 100:1 - я вірю що в Україні зробити можна ВСЕ, але в цьому немає ніякого змісту. Легше просто провести деномінацію. Але і в ці часи вона беззмістовна. Навіть такйи сценарій є більш реальним для України ніж борги по 10 а депо по 100.. +1, сьогодні "дасться чути"
  5. Bohdan

    Прогноз курса доллара к гривне

    погодьтесь , і станом на 1996 населення не мало боргів перед банками ... мав БАНК борги перед населенням (в 99% випадків)
  6. Bohdan

    Прогноз курса доллара к гривне

    Підтримую про долл, але у випадку про комфі - ну по перше восени ще не було такої ж..пи як зараз, по друге - курс був нижчий і були запаси на руках, по третє - в пересічному магазині комфі (ельдорадо) на виставці товару від 1 до 3 млн і на складі в місці максимум ще стільки ж помножене на 3. Для великого міста ,це в переводі на середній чек в 3 тис грн , товару на 500-1000 клієнтів. Помилково вважати що в місті, де по офіц. данних майже 1кк населення (було) добре затарились 500-1000 людей (макс 1%, і то не рахуючи області) і всі мають ресурси.
  7. Bohdan

    Прогноз курса доллара к гривне

    Це все з історії, причому доволі бородатої .. зараз є купа боргів в населення за квартири-машини-техніку-власні потреби-бізнес .. перерахунок готівки 200:1 чи скільки там потягне за собою і перерахунок боргів. Це нереально. Та і який зміст у цьому? Легше просто оголосити дефолт. Перехід на альтернативну валюту для України неможливий навіть теоретично. Забудьте.
  8. Bohdan

    Прогноз курса доллара к гривне

    ахаха +1 > Да и покошмарить все любят ну як же без цього )
  9. Bohdan

    Прогноз курса доллара к гривне

    зачароване коло постійно .. просочується інформація про щось - шефи даної установи відхрещуються від такої інформації - через кілька днів виявляється що інформація була вірною а шефи більше її не коментують. і з депо буде так само. якщо мулька про націоналізацію депів з"явилась - то і зявилась вона не просто так . в КРАЩОМУ разі - хтось просто ідею кабміну підкинув .. але сумнівів вже нема що ідея матеріалізується. просто в ГІРШОМУ разі це буде дуже скоро ..
  10. Bohdan

    Прогноз курса доллара к гривне

    не розумієте людей, які говорять про 30? ну от Вам приклад: в п'ятницю, коли курс підскочив до 24-26 (дивлячись на які дані опиратись) офіційний імпортер (не будемо називати його і категорію товарів яку представляє, але вона є в кожному інтернет-супермаркеті) призупинив відгрузки всім своїм дилерам .. здавалося б а що йому заважає поставити курс "з запасом" і відгружати .. відгрузки доречі призупинено до понеділка, тобто до завтрашнього дня
  11. Bohdan

    Прогноз курса доллара к гривне

    доречі про текст > Ведь звр уже 6,4 млрд це ж офіційна статистика, Ви враховуйте що в складі звр 70% це не золоті злитки і валюта .. це цінні папери
  12. Bohdan

    Прогноз курса доллара к гривне

    ) я парочку сторінок назад викладав скрін з пейпала з курсом конвертації "на сьогодні" .. прокоментувала його 1 людина... а що можете сказати Ви про цей скрін?
  13. Bohdan

    Прогноз курса доллара к гривне

    Це абсолютна дурниця посилатись на баланс між покупкою і продажем на мінфіні. Створіть заявку на покупку 500к у.е. ... і текст новин зміниться)) єдине що відображає мінфін - середній курс на ринку. не більше того.
×