Перейти до вмісту

Yurii O.

Форумчанин
  • Публікації

    37
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Yurii O.

  1. Yurii O.

    Прогноз курса доллара к гривне

    По темі курсу: до НР нічого вже не вистрелить, так що відстібайтесь і купуйте вже ялинки!
  2. Yurii O.

    Курс доллара, цены и зарплаты - взаимосвязь

    Експеримент то цікаво, для багатьох то є життя, а не квест... А звідки в цих трц має братися отечественный товар за відсутності фабрик?
  3. Yurii O.

    Дельта Банк

    В рамках останніх виплат по договорам, строк дії яких закінчився до 30 квітня, все отримано, на цьому любов з Дельтою закінчилась.
  4. Yurii O.

    Дельта Банк

    ХЗ, без ознайомлення з договором банку неможливо сказати точно. Наприклад, ПБ має такий варіант депо, згідно умов договору якого дострокове зняття не передбачено.
  5. Yurii O.

    Дельта Банк

    Харків,Укрексім: додзвонився,хвилин 40 з двох мобільних. Записали на 25 червня у відділення. Розповідають таке: якщо бажаєте розмістити депо на 93 дні мінімум,то можна оформитись навіть сьогодні і без черги.
  6. Yurii O.

    Дельта Банк

    В колл-центрі Укрексіму ще не мають ніякої інформації,сказали,буде на сайті після 9. А так поки що нічого
  7. Yurii O.

    Поздравления и Благодарности

    Дорогие женщины! Поздравляю вас с 8 марта! Пусть вас окружают хорошие люди, приятные моменты, яркие впечатления и весеннее настроение!
  8. Yurii O.

    Дельта Банк

    грудень-січень-лютий жодного повідомлення стосовно цього способу не було. Якщо можливість є - спробуйте.
  9. Yurii O.

    Дельта Банк

    На "просто неробочий сервіс" можна було і зупинитись. А за результатами спроб в ДП - сервіс просто не робочий. Який сенс, правда? Можна ж просто зателефонувати в кол-центр, і переконатись, що Дельта Банк працює! На цьому крапка. Не хочу нікого бісити беззмістовним флудом сподіваюсь, моя інформація про нулі не менш корисна
  10. Yurii O.

    Дельта Банк

    Доводжу до тих, хто вважає, що ДП дійсно працюють: Київстар - 0; МТС - 0; Воля - 0; грошові перекази - 0. Інші сервіси не перевіряв, думаю, що нехай про них пишуть ті, хто кажуть "детльта платежі запрацювали". Без образ - просто дістало! З пов.
  11. Yurii O.

    Дельта Банк

    Співробітники (касири,економісти) на загальну ситуацію в банку ніяк не впливають і не вирішують. Коли ж уже це буде всіми усвідомлено?
  12. Yurii O.

    Дельта Банк

    Ви можете інформацію чіткіше подавати?
  13. Yurii O.

    Дельта Банк

    Не в Київстарі щастя, а в можливості поповнення його!
  14. Yurii O.

    Дельта Банк

    МТС проходить. Задоволення - 0
  15. Yurii O.

    Поточний валютний рахунок в Дельта банку

    Поцікавтесь у своєму відділенні щодо курсу на міжбанку, на днях мені озвучили цифру близьку до реальності-23 з копійками. Оскільки весь січень народ продавав по 15,5, то це ваш шанс. Інших варіантів по валюті немає.
  16. Yurii O.

    Дельта Банк

    КС і Воля: рахунки не формуються, МТС з дебетної не пройшов; МТС з візи висить "в обробці", при чому смс про списання прийшло.
  17. Yurii O.

    Прогноз курса доллара к гривне

    Мої батьки все життя живуть на селі. Ті речі, які його характеризують, повністю співпадають з Вашим описом: три рази на тиждень автобус до райцентру, до Харкова - тільки з райцентру, аптеки і лікарні нема, магазинів правда аж 2! Я наприклад знаю, що таке приїзд міщан до села, який для них це стрес. І питання тут не в стартовому капіталі, а в моральній підготовці. Ви наприклад кажете про розцінки роботяг - та справа в тому що на дрібні ремонти їх ніхто не наймає, а капремонт практично ні у кого не робиться. Як тут уже писали - живуть по доходам. Щодо творогу - так ніхто його в селі не купує, бо купують молоко по 12-15 грн за 3 літри і з нього роблять той же творог. Це лише один із прикладів. Загалом - не треба так "рьяно" робити з селян мажорів. Щодо кави - це розкіш не по карманах... до речі - "магарич" після виходу на ринкові відносини, як винагорода вже давно вийшов із обігу, особливо коли наймана праця оплачується. Тим не менш, щоб хто не говорив, як би там фігово не було, але люди там живуть, і це не одиниці - це мільйони людей.
  18. Yurii O.

    Дельта Банк

    МТС не має такого сервіса, принаймні про такий невідомо. Щодо КС - толку, якщо його дельта не поповнює?? Для лінивих посилання уже приведені неодноразово. По КС на сайті "мані" все робиться досить просто і доступно. Успіхів!!! Щодо "более чем реально" цілком згоден
  19. Yurii O.

    Дельта Банк

    Я как-то раз тоже хотел с продажи на межбанке зачислить на счет родственника - банк на это не пошел. Может возможно в индивидуальном порядке, утверждать не буду.
  20. Yurii O.

    Дельта Банк

    Очко повне! І щодо переказу на інші карти, і щодо МТС, і щодо Київстар, і щодо Воля.
  21. Yurii O.

    Дельта Банк

    МТС останнього місяця принципово не поповнювався з дельтаплатежів, київстар - проходив, Воля - проходила
  22. Yurii O.

    Дельта Банк

    З приводу "чинят" згадався эпізод Гарного настрою всім
  23. Yurii O.

    Банки, в которых мы держим деньги

    Враховуючи останнім часом курси валют у цьому банку було достатньо зрозуміло, що з банком буде найближчим часом. Краще б написали про банки, які імовірно будуть жити...
  24. Yurii O.

    Дельта Банк

    Доброго ранку всім!!! Станом на 5.50 Пей2ю після замовлення ліміта по візі не працює. Дельта платежі з різних логінів на будь-яку візу бракуються. 29 січня - на цей день багато чекали...
×