Перейти до вмісту

Hruhoriy

Форумчанин
  • Публікації

    18
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Hruhoriy

  1. Hruhoriy

    Приватбанк

    Аналогічна ситуація. Бонуси не приходять.
  2. Hruhoriy

    Банк Финансы и Кредит

    1000 % буде Тимчасова Адміністрація з понеділка.
  3. Hruhoriy

    Приватбанк

    Є. Там переадресовує на https://privat24.privatbank.ua
  4. Hruhoriy

    Дельта Банк

    https://online.deltabank.com.ua/ Внутрішня помилка Внутрішня помилка
  5. union standard bank Коэффициент для расчета платы за конвертацию валюты по операциям с платежными картами по состоянию на 23.01.2015: 35,24%
  6. Наразі курс, який є на чорному ринку не є адекватним, оскільки сформований не з економічних показників. Але через неправильну позицію НБУ, ігри на валютому ринку, високим попитом валюти і не достачу ціє валючи в країни, багато спекулянтів штучно створили так званий "комерційни курс".
  7. Є ще декілька банків, які працюють по "цікавому" курсу по платіжних картках. Але зараз інформація про ці банки на вагу золота. Так що наврядчи хтось скине Вам таку інформацію за просто так.
  8. Hruhoriy

    Sense Bank (Альфа-Банк)

    Все тут http://www.alfabank.ua/ru/chastnym-licam/platezhnye-karty/informacija-dlja-derzhatelei-platezhnyh-kart/kursy-valyut-dlja-kart_informacija-dlja-derzhatelei-platezhnyh-kart.htm
  9. Hruhoriy

    Укрсоцбанк

    Так. Не всі хотіли заробити. От я наприклад нікуди не їздив за кордон для конвертації гривні. А тільки купив товар на аукціоні із гривневою карткою, але вартість товару була в доларах. Здійснив покупку 16.01.15. А 20.01.15 цей "чудовий" банк списав з рахунку зайві 4700 грн, це навіть не курс купівлі долара на чорному ринку. Оскільки тоді долар можна було купити по 20.5, а мені курс вийшов 21.2 + комісія. Це банк не тільки вернув своє, а ще і заробив !!!
  10. Є ще декілька банків із "цікавими" курсами. Поки-що все працює ... PS. Не Universal Bank
  11. Hruhoriy

    Укрсоцбанк

    Мене теж банк розвів на 4 765 грн.
  12. Hruhoriy

    Укргазбанк

    Підконтрольний уряду Укргазбанк (Київ) ввів комісію в розмірі 30% суми операції при безготівковій оплаті товарів або послуг за допомогою платіжної карти, а також при знятті готівки за кордоном, повідомляється на веб-сайті Укргазбанку. Курс той що на сайті.
×