Перейти до вмісту

Hannibal

Форумчанин
  • Публікації

    11
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Hannibal

  1. Hannibal

    Наличие валюты/гривни в банках

    Що по моно КИЇВ, десь можна отримати синіми? Сьогодні заходив тільки білі є
  2. Hannibal

    Прогноз курса евро

    Що зараз ще краще євро взяти за гривню чи може трішки привпасти в недалекій перспективі до гривні?
  3. Hannibal

    Прогноз курса доллара к гривне

    Узнать сколько нужно гривны и поделить на известную суму входящих баксов, вот и будет курс
  4. Hannibal

    Мегабанк

    Как сейчас дела у банка?
  5. Дельта банк (г.Киев 16 отделение) не выдает гривневый депозит по окончанию срока. Сумма 80к грн. Даже по пред заказу денег нет 500 грн день Подскажите пожалуйста какие меры можно предпринять по этому поводу. Спасибо
  6. Что то я в этом рейтинге Дельту не заметил. Интересно А еще, неужели у нас в Альфе так все хорошо?
  7. Hannibal

    Дельта Банк

    З нагоди своєї 8-ї річниці Дельта Банк пропонує відсвяткувати цю подію разом та проводить акцію для фізичних осіб із розміщення строкових вкладів у національній та в іноземній валюті у період із 15 квітня по 31 травня 2014 р. (включно). У зв’язку з цим, вводяться в дію акційні депозитні продукти серії «8 років разом»: «8 років разом» та «8 років разом on-line», а також, відповідно, починаючи з 15 квітня 2014р. припиняється дія депозитних продуктів «Найкращий з любов’ю» та «Найкращий з любов’ю on-line». Головними перевагами нових акційних вкладів є привабливі розміри процентних ставок. Вклади «8 років разом» можна оформити в будь-якому відділенні Дельта Банку та отримати щомісячно до 25,5% річних в UAH, до 11% річних у USD та до 9% річних у EUR. Депозити «8 років разом on-line» можна оформити виключно в інтернет-банку myDELTA та отримати щомісячно до 26% річних у UAH, до 11,5% річних у USD та до 9,5% річних у EUR. Строк розміщення коштів за вкладами становить 90, 180 та 370 днів. Поповнення вкладів не передбачене. http://deltabank.com.ua/press/news/2014/04/1632/
  8. Hannibal

    Дельта Банк

    Здравствуйте уважаемые форумчане. Что там с дельтой сейчас, отряхнулась немного? Можно туда сейчас немного гривны на депозитик кинуть или нет?
  9. Hannibal

    Банки, в которых мы держим деньги

    А подскажите пожалуйста альтернативу дельте, что бы положить другую часть депо (посматривал на платинум но что то отзывы плохие вижу) может ПУМБ?
  10. Hannibal

    Прогноз курса доллара к гривне

    Я сегодня заходил в дельту и мне сказали что под 26 можно положить только новые деньги а не те что я снял) Хотя я попробовал им сказать, что сейчас забираю деньги и приношу их снова так они станут новыми, на что они сказали нет, что то мутят.
  11. Hannibal

    Банки, в которых мы держим деньги

    Здравствуйте. Посоветуйте пожалуйста по следующей ситуации. Истек срок депо в дельте на 100к гривны Имеет ли смысл забирать деньги или положить на 3 месяцка по 24,5 еще?
×