Перейти до вмісту

Gilius TM

Форумчанин
  • Публікації

    16
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

47 Душка

Про Gilius TM

  • Звання
    Member

Додаткові данні

  • Пол:
    Мужской
  • Звідки:
    Волинь
  1. Gilius TM

    Как распознать фальшивку?

    Якщо брати Приватбанк - то виявить на раз-два. На основних відділеннях (не модульних) стоять в касах мегасуперпрофі-машинки, які зразу рахують і розпізнають на фальшивість купюри. п.с. сьогодні знову ходив на перевірку...дуже підозріла купюра була. Але виявилось, що все добре. Хоча я давав 50/50. Сказали, що та купюра бачила не одне прання і кучу жирних лап ))
  2. Gilius TM

    Как распознать фальшивку?

    По фото вам ніхто нічого не скаже. Важко. Треба "пощупати".
  3. Gilius TM

    Прогноз курса доллара к гривне

    Тримайте: Волинська обл. м.Нововолинськ Меблі : BRW і Kronospan = все на експорт Кури : ПанКурчак, валять в три зміни = все на експорт (в основному в Расєю) ...
  4. Gilius TM

    Как распознать фальшивку?

    такий чіткий водяний знак на фальшивці ніхто не зробить. Даю 98 процентів, що у вас оригінальна купюра. Подивіться як точно співпало двосторонні елементи 200. Зря наговарюєте
  5. Gilius TM

    Как распознать фальшивку?

    У мене настільки взяли сумніви, що я навіть сходив в "приватбанк" до касира на професійну техніку. Вердикт - фальшивка. Шкода що не сфоткав. Позбувся її в той же день (хай вибачать мене її наступні хазяїни ) Я ж казав, візуально були всі захисти крім ворсинок і слідів матриці. п.с. випереджуючи питання, банк купюру у мене не конфісковував, так як я 10 років працював там... касирша як рідня )
  6. Gilius TM

    Как распознать фальшивку?

    Друге і третє - не варіант. На моїй фальшивці було і те і те. При чому колір 100 мінявся із зеленого в чорний під кутом. Єдине, що зелений колір був трохи світлішим ніж на оригіналі.
  7. Gilius TM

    Как распознать фальшивку?

    Які там мітки...коли бумага світиться білим ) Фальш. Зараз як беру на ринку бакси, то в першу чергу дивлюсь на 'волосинки' та сліди від матриці. Бо на тій фальшивій купюрі, яка була у мене, було все крім вищеназваного.
  8. Gilius TM

    Как распознать фальшивку?

    долари старого зразку в ультрафіолеті НЕ СВІТЯТЬСЯ, тільки полоска та чорна світиться і то нехарактерно так, майже непомітно. Фальшиві однозначно.
  9. Gilius TM

    Как распознать фальшивку?

    Везучий я на фальшивки ) От і 100 грн. фальшивих до мене на ринку прийшло. Якість доволі непогана, хоча бумага на ощуп відрізняється. Можу фотки скинути.
  10. Gilius TM

    Прогноз курса доллара к гривне

    фото Молекули. На фото напис: "...1000 аркушів.." Не "купюр", не "банкнот"...а аркушів )))) Тобто і сам НБУ признає, що гривня - це бумага. Такщо довгостроково - "будеттолькодорожать" )
  11. Gilius TM

    Последствия падения/роста курса гривни

    Їду зараз з оптового ринку (м. Хмельницьк). Зранку рахували товар по курсу 33-35 грн. Реально виють вовком всі!! Продажі зупинилися, такі як я тільки ціни питають. Але що мене вразило найбільше (я такого не чнкав), що першими "йдуть" акули бізнесу. Закривають точки. З великої кількості точок залишають максимум одну. Все інше закривають. Дрібні торговці ще якось барахтаються - не хочуть тонути, а крупняк зі своїм якісним (дорогим в $) товаром "сушать весла". Торгує тільки той хто подоставав залєжи з минулих років (неліквід колишній) і продає його по халяві. п.с. на ринку тому а самих козирних місцях здається в аренду куча точок тільки за оплату місця...без плати власнику. Такі справи.
  12. Gilius TM

    Прогноз курса доллара к гривне

    та ладно, не вигідно..розкажіть тут ) Маю кредитку свою+дружини+батьків = 23000+18000+15000+8000 Сам торгую на ринку в невеликому місті. На закупку товара своїх грошей ($) не беру - заборонив собі! Бо дістало вже - вкладаєш долари...торгуєш (важко)..торгуєш..і потім на ту суму купуєш бакси в тій кількості, що і були. А з теперішнім курсами то і того мабуть не вийде. Тому гррші "Бєні" + 55 днів - моє моральне спасіння....так як думаєш не як бакс вернути, а про торгівлю нормальну. п.с. Деколи в банкоматі (-4 процента), але частіше даю кредитку знайомому на АЗС. Там люди дають гривні, а він катає мою кредитку за невеликий гешефт. А прогноз курсу...судячи що на оптовому ринку вже давно в товар заклали 30...то до кінця лютого вангую 31-32
  13. Gilius TM

    Как распознать фальшивку?

    Не було. Але ці "оттиски" і на багатьох нефальшивих купюрах не видно. Підробку цю явно не на принтері зробили. Шкода, що не сфоткав. Постарався якнайшвидше її позбутися, що і було зроблено на оптовому ринку, так як я "базарнік" - купую на опті речі і продаю в свому місті у роздріб.
  14. Gilius TM

    Как распознать фальшивку?

    А я мав необережність взяти до себе фальшивку номіналом 100$. Було це при курсі 16 грн ще. Що можу сказати - якість фальшивки на висоті...навіть в банк сходив щоб точно вже впевнитися. Бумага була така як на звичайних купюрах, тобто на дотик не відрізнялася, роздвоювань кінчиків купюри не було. Був водяний знак...повністю лице, правда якщо порівнювати з оригіналом - то трохи не чіткий. Полоски там і тд ...все це було. Друкована кольором цифра 100 міняла колір під різними кутами, так як і в оригіналі. Єдине, що фарба кольору 100 була трошки світліша. Після цієї купюри я бакси на "хруст" вже не перевіряю Чого точно не було = це шороховатості піджака і не було волосинок. Тепер це саме перше що я дивлюсь при покупці баксів. Ще можу сказати, що купюра була ідеальна...і виділялась тільки на фоні інших купюр, та й то не краскою, а кольором друкованого числа 100, що в правому нижньому кутку. Остерігайтесь підробок!
×