Перейти до вмісту

g_1915

Форумчанин
  • Публікації

    38
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача g_1915

  1. g_1915

    Банки, в которых мы держим деньги

    за переказ з картки на картку щось забув, попередні місяці Сепи працювали нормально і швидко. Райф відхилив вхідний платіж, в банку-відправнику у відділенні написав заяву на повернення коштів, в 19:00 Райф змінив свою думку і зарахував кошти 😵 Подзвонив до оператора Райфа, сказали що не відхиляли платіж, а просто притримали для уточнення даних, уточнених даних не надійшло- тому зарахували 🤒 перепрошую якщо офф.
  2. g_1915

    Банки, в которых мы держим деньги

    Пролетів сьогодні з Райфом, відхилили 3 з 5 аналогічних сеп-платежі з формулюванням 'невірно вказано фактичного отримувача коштів' 😥
  3. В сусідній темі Прогноз курса доллара к гривне пишуть що без проблем купляють синій долар в банку і з цим проблем ніби зараз нема. Це залежить від регіону чи знайомств у відділенні? У Львові в кінці січня декілька днів проходив в обід по кількох банках (Львів, Кредо, Пумб, А-банк, Приват, ТАС)- ніде нічого на продаж немає. В Приваті навіть знімаючи менше з картки ніж замовляв- все одно нічого не продали. Це якась паралельна реальність? 😳
  4. g_1915

    МоноБанк

    Через City24 теж не дозволяє більше ніж 5 тис. вносити, навіть через прикладання картки (принаймні в грудні так було). Благо завжди допомагає розташований поруч Easypay, 1 раз пройшов авторизацію і тепер щось до 130 чи 150 тис. за раз пропускає.
  5. g_1915

    Приватбанк

    не всі, робив часткове повернення в Пумбі, прийшла окрема операція 'повернення коштів', курс 37,50 грн. за 1$
  6. g_1915

    Кредобанк

    На початку місяця створив заявку на продаж з фіксованим курсом 36.93, минулої п'ятниці, 8.09 для певних ІТ компанії відбувся продаж валюти саме за цим курсом, проте моя заявка так і залишились висіти. Схоже в банку подвійні стандарти для різних клієнтів 🙄
  7. g_1915

    Кредобанк

    так, один день на місяць.
  8. g_1915

    Кредобанк

    @borysyablonski, Цього місяця по більшому курсу продавали в середу, трішки запізнились.
  9. g_1915

    Прогноз курса доллара к гривне

    Так, ця інформація конфіденційна, а по факту ваша заявка може і не виходити на міжбанк, а проводитись всередині банку якщо є покупці. До 24.02 курс в Кредо був завжди дивним, зазвичай це найменше значення курсу на проміжку від 9ої ранку до 13оїй, а то й ще нижче.
  10. g_1915

    Качество топлива на АЗС

    4 роки заправляюсь, лию в сучасний європейський дизельний двигун, десь тисяч 40 проїхав, проблем не було.
  11. ви жартуєте? це ж середній розхід за останні 2 тис. км (якщо виставлять фотку на швидкості- ви мабуть напишете що то з гірки ))) )
  12. Та ж автівка, пару записів вгору: https://www.drive2.ru/l/572793332342720030/
  13. я вказав реальні дані з Chevrolet Bolt Ev 2007, не знаю що на вашому Драйві пишуть.
  14. 1 кВт на електрозаправці коштує від 4.5 до 9 грн. (в залежності від потужності). За 100 км споживається ~16 кВт при 90 км/год, Тобто 72...144 грн / 100 км. Але якщо заправлятись вдома при нічному тарифу- то виходить 13,44 грн. / 100км.
  15. g_1915

    Прогноз курса доллара к гривне

    Після цих слів пішов відкуплятися по 27.85. Сьогодні вже 27.75 😟 Жодних образ не тримаю (та й не маю права), але мабуть наступного разу все таки буду більше сам спостерігати за ситуацією на МБ і сам приймати рішення про відкуп (попередньо хотів купляти в п'ятницю-суботу).
  16. Хто що думає з даного приводу? Живу в особняку, в опалювальний сезон йде 1.500-2.000 кубів газу. Є можливість зіграти в рулетку і взяти газ за серпневою ціною- 4.49 на всю зиму . Цього року вже без залежності від ціни на газ- за умовчуванням будуть списувати спершу куплений об'єм газу, а коли він закінчиться- вже по стандартній ціні (минулого року якщо ціна була меншою ніж куплена- приходила квитанція з оплатою. Найбільше в цій акції спокушає 4,49 грн./ куб, не думаю що взимку ціна буде нижчою. (звісно є ще факт шо Нафтогаз напумпував вже всі зимові об'єми в сховища за літньою ціною по 2.78. Та й не по 2.78, бо то ціна на кордоні по Роттердам+, а наш газ- з українських родовищ)
  17. Не хочу нагнітати паніку, чи відноситись до противників чи прихильників теорії змов щодо Ковіду, а просто поділюсь власною історією, зі Західної України. До серпня ми зі сім'єю разом ставилися до ситуації навколо пандемії доволі обережно, жодних зустрічей чи святкувань наживо зі знайомими, походи в магазин переважно не в години пік, своїх батьків (60+) всіляко стримував вдома, не знаю чому але в старших людей є думка що це світова змова, оскільки ніхто з нашого кола друзів чи родичів не хворів Ковідом, але це було до серпня. На жаль в серпні трапились цілі 4 незалежні випадки захворювань в колі знайомих, і серед них є летальний (в здорової людини без хронічних захворювань) . Загалом на зараз вже сумарно доходить до 10 людей що інфікувались. Всі ці куплені ШВЛи, підготовка лікарень до 1ої чи 2ої хвилі- насправді це лише заголовки статей, на ділі- потрапити в лікарню вже зараз дуже важко, без пристойного хабаря лікарю- ніхто не почне оглядати, а тим паче-лікувати. Купити ШВЛ для лікарні- це одне діло, а зовсім інше- це вміти його підключити та мати бажання це зробити. Також мені не зрозуміла офіційна статистика по кількості летальних випадків, адже тільки в одній лікарні (де були знайомі) за один день Ковід забирає 3-4 людини, а офіційні дані кажуть про 2-3 летальні випадки на цілу область. Оці 10 випадків в моєму колі знайомств фактично повернули мене і мою сім'ю до стану березня, коли було страшно виходити з дому. Я розумію що ізоляція всіх втомила, ми хочемо прокинутись і спробувати взяти це захворювання сміливістю чи мужністю, але так не вийде. Я бажаю нікому не хворіти, а тим паче не втрачати знайомих через Ковід. Будьте здорові!
  18. У понеділок, 16 березня, у Києві лабораторно підтверджено два випадки COVID-19. Джерело: телеграм-канал МОЗ Деталі: За даними міністерства, пацієнти ізольовані, їм надається симптоматичне лікування. Один пацієнт протягом інкубаційного періоду повернувся з Франції. https://www.pravda.com.ua/news/2020/03/16/7243873/
  19. В Киев прилетел самолет из Милана. Активист говорит, "половина пассажиров кашляет".
  20. перепрошую, мав на увазі що більшість населення схоже забила їздити на облгази і виясняти що це за 1...2% надбавки зверху згідно коефіцієнту. Тому тихенько змирились і оплачують по платіжці в якій вже враховано цей коефіцієнт (умовно, ви спалили 100 кубів в грудні, приходить платіжка і в графі 'Об’єм у стандартних умовах, м3 ' пише 102 куби газу, згідно них і обчислюється сума платежу.)
  21. Вітаю, нас зробили Думав їхати завтра в облгаз писати скарги, заяви на перерахунок але все відбулось згідно закону...
  22. мій лічильник обладнаний елементами тепло компенсації, спочатку приходило згідно показів * 1,05 чи 1,02 в залежності від місяця. З'їздив в газову службу, написав заяву і тепер приходить згідно показів *0,98 (хоча вони самі приймали цей лічильник і в особистому кабінеті є дані про обладнання лічильника елементами тепло компенсації). Вся інформація про поточний коефіцієнт є в платіжці. Думаю більшість забили на цей коефіцієнт і справно оплачують, ми ж терплячий народ, головне щоб не гірше. Всі покази подавались вчасно, контролерів в хату запускали. Вони чомусь в такому випадку прирівнюють населення з лічильниками до тих хто не користується лічильнико. Пишу скаргу на гарячу урядову лінію, хоча хз чи то щось дасть.
  23. Брат стикнувся з аналогічною ситуацією у Львові. Сусід, який спожив 20 кубів за газ отримав платіжку на 2 грн./міс за доставку. Не розуміємо яким чином доставлені 0 кубів газу можуть бути дорожчі в 1000 разів за доставлені сусідові 20 кубів. *країна мрій*
×