Перейти до вмісту

sinatotal

Форумчанин
  • Публікації

    61
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем sinatotal


  1. 18 годин тому, nord555a сказав:

    Я же говорю...Ждём след. недели.

    Если не захотят покупать  ОВГЗ- рост сразу к 26..

    Потом к 27...(простите меня Синатотал и Касик)..но неизбежность...

    Гривны полно.

    Сидят на мешках..

    Сам знаю таких.

    Всё решат пару дней с понедельника..

    .Все в кедах..у копытных новые подковы...

    Терпения всем..кто в гривне)))

    Ну,тоді,мабуть,хоч одна Ваша пужалка здійсниця за останні років зо 2,і у мене буде привід плюсанути Вас.До речі,а якщо й надалі купуватимуть ОВДП,чому не підкажете цифри?

    • Дякую 1
    • Не подобається 7

  2. В 26.09.2019 в 13:06, Samurai сказав:

    да дефолта не будет---но вжарят---по курсу ---ОДНОЗНАЧНО

    Дякую за присутність на форумі.Не так давно,Ви висловлювали думку,що,найближчі роки,суттєвої девальвації гривні не буде.Ваше бачення якось скорегувалось?Дякую.

    • Хаха 1
    • Не подобається 4

  3. В 23.09.2018 в 09:25, Mozart сказав:

    . Не дадут просто потому, что ЭТОЙ власти уже давать НЕ ХОТЯТ. 

    А яка влада,на Вашу думку,буде краща,якій будуть давати?Сказали "а"-скажіть і "б".Дякую.

    • Подобається 1
    • Не подобається 4

  4. В 08.08.2018 в 07:09, заDOOMчивый сказав:

    команда не готова играть в ЛЧ,поэтому самый оптимальный вариант отправится в ЛЕ ,после Аякса, ведь может не повезти и занять 4 место в группе и вообще вылететь. в ЛЕ чуть по проще.

    А в якій тоді лізі грати Шахтарю,який програє Динамо вже котрий двобій поспіль?Просвітіть нас,будь ласка.

    • Не подобається 4

  5. В 25.07.2018 в 12:31, FAFNIR сказав:

    Окей, поговорим о том, что было в прошлом году.
    В квалификации ЛЧ Астана прошла латвийский Спартак и Легию. Влетела 8:4 от Селтика и опустилась в ЛЕ.
    в группе же, Маккаби понятно было аутсайдером, а Вильяреал - лидером. Астана и Славия разыграли вторую путёвку и с 2 очковым отрывом Астана прошла дальше - благодаря очной победе над Славией (ожидаемо дважды проиграв испанцам и дважды выиграв у израильтян).
    Где и вылетела от Спортинга в плей-оф.

    Да, Астана симпатичная командочка и Григорчук сделает её ещё лучше, но увы у Мидтьюланда уровень всё же повыше будет. Потому я и считаю результат неожиданным. Возможно на датчанах сказался длительный перелёт в Казахстан, но главное они сделали - забили выездной гол. В ответной игре дома думаю без проблем смогут выиграть и пройти дальше.

    А от до початку протистояння в букмекерских конторах та біржах саме Астана була фаворитом.І я з ними погоджуюсь.У фізиці Астані треба додати однозначно. І

    • Дякую 1
    • Не подобається 2

  6. В 15.07.2018 в 21:07, vad4607 сказав:

    Да чего там "ля-ля"? Это не секрет,за нарушение их правил в разделе честного пари, они режут счета,как и все остальные буки,исключения лишь биржи ставок и конторы для профи.

    Вибачте,що влажу в діалог,а з якими біржами ставок Ви працюєте,крім betfair?

    • Не подобається 2

  7. 9 годин тому, alexlao сказав:

    В финале болею за хорватов (хочу нового чемпиона мира), за третье место - Бельгия (просто понравилась на данном ЧМ).

    Я теж вболіваю за хорватів.Але,об"єктивно,навіть,якби вони зараз демонстрували футбол рівня плей-оф із збірною України,вирвати кубок у теперішньої збірної Франції не зможуть.Але дива в футболі ніхто не відміняв.На це й сподіватимемось.І да,найцікавішу,найяскравішу,найвидовищнішу,найпотужнішу гру на цьому чемпіонаті продемонструвала збірна Бельгії.

    • Дякую 1
    • Подобається 1
    • Не подобається 2

  8. 3 години тому, NWEN сказав:

    если бы УК и застройщик не косячили был бы доволен, хотя косяки не то чтобы принципиальные, но таки сильно хитросделанными ребята себя мнят.

    Доброго дня.Якщо не складно,розкажіть детальніше про косяки,з якими ви стикнулися з новобудовою,на що звертати увагу при прийомі квартири перед  підписанням основного договору після завершення будівництва? 

    • Не подобається 3

  9. 47 хвилин тому, Tartakovsky сказав:

    Теперь, если курс просядет хотя бы до 16 грн за долл., то агропроизводители получат здоровенного лося из-за курсовой разницы. Трейдерам, в принципе, по-барабану, они сидят на марже. Но, ревал просто "убьет" мелких и средних производителей, а больших покалечит. В следующий сезон запустятся единицы. 

    Это касательно аграриев, у промышленности и металлургов ситуация схожая. Разница только в длительности производственного цикла.

    Тобто,якщо мета-витіснення дрібних та середніх виробників,аграріїв крупними,стабілізець(повільна ревальвація)-дієвий засіб.Ще й ціна на стагнуючий актив буде знижена.Потрібно ж підготувати активи перед майбутнім введенням ринку землі.

    • Не подобається 3

  10. 6 хвилин тому, Mozart сказав:

    Сравнением ФРС США с Нацбанком Украины Вы вышибли из-под моих аргументов лавочку... 

    Вы серьезно?...

    Я не порівнював ФРС з НБУ.Просто намагаюся "на вопросы смотреть поширше,а к людям-помягче".:D

    • Подобається 2
    • Не подобається 2

  11. 24 хвилини тому, Mozart сказав:

    Но может произойти и такая неприятность, что и цены взлетят, и курс удержать не удастся. То, что через год выборы, еще не дает НБУ возможность печатать доллары :) 

    Так-то воно так.Але,що відбувається,якщо безконтрольно друкувати доллари будь-де для всього світу?А НБУ контролювати кількість гривні може.

    • Хаха 3
    • Не подобається 2

  12. 1 хвилину тому, Mozart сказав:

    Эта фирма НИКОГДА не угадывала с прогнозами. Поэтому их "25" - это скорее, констатация факта, что ТУДА не дойдут. Хотя и так понятно, что не дойдут... Я буду ОЧЕНЬ рад, если хотя бы прошлогоднее дно (25,50) пощупают. 

    Є така народна мудрість:НІКОЛИ не кажи НІКОЛИ.

    • Лайк 1
    • Хаха 1
    • Подобається 2
    • Не подобається 1

  13. В 07.04.2018 в 21:21, 200314 сказав:

    І хочеться, і колеться.
    Чую, що "інвестори" як зайшли в ОВГЗ і "зміцнили" гривню на 1-2 гривні. Так і вийдуть з ОВГЗ і знецінять гривню на ті ж 1-2гривні. Перша черга на вихід 25 квітня, як я пам'ятаю. От з 25-го і почнеться, може хто розраховував, що у травні підемо на 25грн, а підемо на 27 з хвостиком. У червні-липні гривня може трохи і зміцниться. А далі буде друга черга на вихід у серпні, якщо не помиляюсь.
    От така чуйка.

    А чому Ви вирішили,що "інвестори" будуть виходити із вигідного прибутку у вказані Вами сроки?:)

    • Подобається 1
    • Не подобається 2

  14. 48 хвилин тому, orest777 сказав:

    Тому, час зараз дуже не стабільний і треба бути максимально уважним, особливо гривнепатріотам. Через що вартує берегти один одного, адже може раптово настати такий час, коли кожен активний дописувач і кожна адекватна думка-ідея можуть бути дуже цінними. Читайте всіх адекватних і не шукайте кого звинувачувати, раптом щось, а думайте і приймайте правильні рішення, якщо мова йде про реальні грошові знаки, а не просто про вбивання часу в безпредметних софістських дискусіях.

    Доброго дня.Маю деякі думки відносно курсу,без категоричних цифр.Деякі поважні форумчани,володіючі інформацією,повідомляли,що,на протязі певного часу,в країну заходила велика кількість валюти,яку продавали і переводили в овгз,депозити.Цікаво було би знати,чиї це гроші.Думаю,поверталися в країну гроші,виведені із неї у свій час після відомих подій і втрати влади(із-за теперішноьї небезпеки офшорів та під майбутню виборчу кампанію),а,також,гроші спекулянтів,мета яких-отримання прибутку з цих депо.І,по-можливості,прибутку максимального.Тому,не думаю,що ці "грошові мішки" будуть виходити із гривні в баки по курсу,більшому,ніж зайшли в гривню.З іншої сторони,в передвиборчий рік,шанси залишитися при кориті у наших керманичів(в т.ч.і фінансовою системою) є.Тому,думаю,всі ці персонажі не зацікавлені в девальвації гривні найближчим часом,що потягне за собою втрату прибутку, подальші інфляцію,зубожіння та ще більше невдоволення громадян.Тому,відповідно,найближчим часом,ніяких суттєвих рухів вверх(вище,ніж заходила валюта з початку року) не чекаю.А ціни ростуть,вирівнюючись із цінами в сусідів(на жаль,це не відбувається із доходами населення) і збільшенням ціни товару в долларах(він теж девальвує).Але,зараз,баки міняти  з метою заробити не раджу.Гарного настрою всім.

    • Лайк 2
    • Подобається 6
    • Не подобається 2

  15. В 28.03.2018 в 12:36, nord555a сказал:

    NIRO....вчера смеялись с моего прогноза 7 участников форума..А сегодня Вы один..Остальным уже перехотелось :)..А со 2 апреля..вообще..загрустите..

    Відчуття,що, з 2 квітня,і трошки пізніше, засумуєте Ви,і,ті,хто прислухався до ваших категоричних заяв.

    • Подобається 3
    • Не подобається 2

  16. 55 хвилин тому, Mozart сказав:

    Это просто чуть не так работает. Если взвинтить курс, то спрос на импорт упадет в разы. За исключением товаров "неэластичного спроса" - например, лекарств. Хотя и тут перейдут на более дешевые аналоги или просто начнут меньше покупать.

    Естественно, что при этом на товары первой необходимости будут тратить больше денег. "Излишков" станет меньше, на валюту не останется. 

    Я,звісно,можу помилятися,але,переконаний,що,ті,хто переходить на дешевші аналоги медикаментів,або,починає менше їсти,на курс гривні до доллара впливають НІЯК.

    • Подобається 6
    • Не подобається 3

  17. 12 години тому, Mozart сказав:

    ) цены, как совершенно правильно выше упомянули, только растут. Только теперь придется за то же самое отдавать БОЛЬШЕ долларов и евро, чем раньше. 
    Так чему радоваться? Что можно будет больше купить долларов-евро на гривну? 

    Якщо за один і той же товар треба віддати більше долларів через деякий час-це означає,що доллар девальвує,а не гривня.І чим менший буде курс гривні,тим менший її еквівалент потрібно віддати за ці доллари,і,навпаки. 

    • Подобається 1
    • Не подобається 2

  18. 13 години тому, nord555a сказав:

    Гривна укрепилась...Вы почувствовали..как всем стало жить хорошо!как пошли вниз цены! :)???Настоящий праздник!!

    И этот праздник будет не долгим.

    Вторая часть Марлезонского балета не заставит долго ждать..

    Поки не відчули,і,не могли відчути у такий короткий проміжок часу укріплення.А от те,як "покращується" життя при падінні курсу гривні,ми знаемо добре.Тому, не потрібно нав"язувати думку,що девальвація гривні-наша панацея.

    • Подобається 1
    • Не подобається 2

  19. 30 хвилин тому, kmk сказав:

    Я думал, спекуляции вокруг валюты - это для стартового капитала. А сейчас, когда места прочно заняты, схемы налажены, тупо пилят бюджетное бабло, тендеры для своих, откаты и т.д. и т.п. А спекуляции с валютой... Они разве есть в последнее время?

    Це ж лайфовий дохід,не потрібні бюджетне бабло,тендери і т.і.Тільки рухай курс туди-сюди і знов туди....А пересічні розрахуються цінами,інфляцією і т.д.

    • Подобається 5
    • Не подобається 2

  20. 6 часов назад, nord555a сказал:

    И валютные облигации..которые нужно будет выкупить за валюту..тем самым увеличить спрос на валюту и давление на гривну..Вы тоже считаете бла бла бла?? :)

    Та згоден із Вами.Потрібно буде викупати.Що збільшить тиск на гривню.Але ж це будуть запозичення на 2-3 роки,і у 2018 році вони істотним тиском на курс гривні не вплинуть.

    • Дякую 1
    • Подобається 2
    • Не подобається 4
×