Перейти до вмісту

sinatotal

Форумчанин
  • Публікації

    61
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача sinatotal

  1. sinatotal

    Прогноз курса доллара к гривне

    Ну,тоді,мабуть,хоч одна Ваша пужалка здійсниця за останні років зо 2,і у мене буде привід плюсанути Вас.До речі,а якщо й надалі купуватимуть ОВДП,чому не підкажете цифри?
  2. sinatotal

    Прогноз курса доллара к гривне

    Дякую за присутність на форумі.Не так давно,Ви висловлювали думку,що,найближчі роки,суттєвої девальвації гривні не буде.Ваше бачення якось скорегувалось?Дякую.
  3. sinatotal

    Лига чемпионов

    А в якій тоді лізі грати Шахтарю,який програє Динамо вже котрий двобій поспіль?Просвітіть нас,будь ласка.
  4. sinatotal

    Лига чемпионов

    А от до початку протистояння в букмекерских конторах та біржах саме Астана була фаворитом.І я з ними погоджуюсь.У фізиці Астані треба додати однозначно. І
  5. Вибачте,що влажу в діалог,а з якими біржами ставок Ви працюєте,крім betfair?
  6. Я теж вболіваю за хорватів.Але,об"єктивно,навіть,якби вони зараз демонстрували футбол рівня плей-оф із збірною України,вирвати кубок у теперішньої збірної Франції не зможуть.Але дива в футболі ніхто не відміняв.На це й сподіватимемось.І да,найцікавішу,найяскравішу,найвидовищнішу,найпотужнішу гру на цьому чемпіонаті продемонструвала збірна Бельгії.
  7. Мій прогноз:1.Франція.2.Хорватія.3.Бельгія.4.Англія.
  8. Доброго дня.Якщо не складно,розкажіть детальніше про косяки,з якими ви стикнулися з новобудовою,на що звертати увагу при прийомі квартири перед підписанням основного договору після завершення будівництва?
  9. sinatotal

    Прогноз курса доллара к гривне

    Тобто,якщо мета-витіснення дрібних та середніх виробників,аграріїв крупними,стабілізець(повільна ревальвація)-дієвий засіб.Ще й ціна на стагнуючий актив буде знижена.Потрібно ж підготувати активи перед майбутнім введенням ринку землі.
  10. sinatotal

    Прогноз курса доллара к гривне

    Я не порівнював ФРС з НБУ.Просто намагаюся "на вопросы смотреть поширше,а к людям-помягче".
  11. sinatotal

    Прогноз курса доллара к гривне

    Так-то воно так.Але,що відбувається,якщо безконтрольно друкувати доллари будь-де для всього світу?А НБУ контролювати кількість гривні може.
  12. sinatotal

    Прогноз курса доллара к гривне

    Є така народна мудрість:НІКОЛИ не кажи НІКОЛИ.
  13. sinatotal

    Прогноз курса доллара к гривне

    А чому Ви вирішили,що "інвестори" будуть виходити із вигідного прибутку у вказані Вами сроки?
  14. sinatotal

    Прогноз курса доллара к гривне

    Доброго дня.Маю деякі думки відносно курсу,без категоричних цифр.Деякі поважні форумчани,володіючі інформацією,повідомляли,що,на протязі певного часу,в країну заходила велика кількість валюти,яку продавали і переводили в овгз,депозити.Цікаво було би знати,чиї це гроші.Думаю,поверталися в країну гроші,виведені із неї у свій час після відомих подій і втрати влади(із-за теперішноьї небезпеки офшорів та під майбутню виборчу кампанію),а,також,гроші спекулянтів,мета яких-отримання прибутку з цих депо.І,по-можливості,прибутку максимального.Тому,не думаю,що ці "грошові мішки" будуть виходити із гривні в баки по курсу,більшому,ніж зайшли в гривню.З іншої сторони,в передвиборчий рік,шанси залишитися при кориті у наших керманичів(в т.ч.і фінансовою системою) є.Тому,думаю,всі ці персонажі не зацікавлені в девальвації гривні найближчим часом,що потягне за собою втрату прибутку, подальші інфляцію,зубожіння та ще більше невдоволення громадян.Тому,відповідно,найближчим часом,ніяких суттєвих рухів вверх(вище,ніж заходила валюта з початку року) не чекаю.А ціни ростуть,вирівнюючись із цінами в сусідів(на жаль,це не відбувається із доходами населення) і збільшенням ціни товару в долларах(він теж девальвує).Але,зараз,баки міняти з метою заробити не раджу.Гарного настрою всім.
  15. sinatotal

    Прогноз курса доллара к гривне

    Відчуття,що, з 2 квітня,і трошки пізніше, засумуєте Ви,і,ті,хто прислухався до ваших категоричних заяв.
  16. sinatotal

    Прогноз курса доллара к гривне

    Я,звісно,можу помилятися,але,переконаний,що,ті,хто переходить на дешевші аналоги медикаментів,або,починає менше їсти,на курс гривні до доллара впливають НІЯК.
  17. sinatotal

    Прогноз курса доллара к гривне

    Якщо за один і той же товар треба віддати більше долларів через деякий час-це означає,що доллар девальвує,а не гривня.І чим менший буде курс гривні,тим менший її еквівалент потрібно віддати за ці доллари,і,навпаки.
  18. sinatotal

    Прогноз курса доллара к гривне

    Поки не відчули,і,не могли відчути у такий короткий проміжок часу укріплення.А от те,як "покращується" життя при падінні курсу гривні,ми знаемо добре.Тому, не потрібно нав"язувати думку,що девальвація гривні-наша панацея.
  19. sinatotal

    Прогноз курса доллара к гривне

    Так,так,хто до Вас прислухався,на сьогодні,мабудь, заробили ...пригнічений настрій та серцеві напади.
  20. sinatotal

    Прогноз курса доллара к гривне

    Це ж лайфовий дохід,не потрібні бюджетне бабло,тендери і т.і.Тільки рухай курс туди-сюди і знов туди....А пересічні розрахуються цінами,інфляцією і т.д.
  21. sinatotal

    Прогноз курса доллара к гривне

    Та згоден із Вами.Потрібно буде викупати.Що збільшить тиск на гривню.Але ж це будуть запозичення на 2-3 роки,і у 2018 році вони істотним тиском на курс гривні не вплинуть.
  22. sinatotal

    Прогноз курса доллара к гривне

    Взагалі ніяк.Бла...бда...бла...Не кидайтеся пужалками.
  23. sinatotal

    Пятничные посиделки в кругу друзей.

    Відповідь:Скільки зайця не три-вух всеодно двоє.З новим Роком.Гарного всім настрою.
×