Перейти до вмісту

0tax

Форумчанин
  • Публікації

    6
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

5 Молчун

Про 0tax

  • Звання
    Member

Додаткові данні

  • Пол:
    Не знаю

Відвідувачі профілю

1 163 перегляду профілю
  1. 0tax

    Банк Михайловский

    Согласно ЕДРЮЛ Министерства юстиции на эту минуту изменения в структуре собственников TОВ "ЕКОСІПAН" действительно произошли! https://usr.minjust.gov.ua/ua/freesearch ДОРОШЕНКО ІГОР ВІКТОРОВИЧ - увеличил свою долю в ООО. То есть Кауфман и Ко выкупили (получили) банк... Насколько можно теперь верить остальным словам НБУ?
  2. 0tax

    Банк Михайловский

    Интересно, реально ли он продал банк, или формально? А если реально, то вернет ли он оплату новым собственникам, если они успели с ним расплатиться? Ведь теперь это выглядит как расправа НБУ над новыми хозяевами банка, что хотели в него инвестировать. Сегодняшние (23.05.16) новости на сайте банка: Зміни у структурі власності ТОВ «ЕКОСІПАН», якому належить 100% акцій Банку Михайлівський23 Травня 2016 19 травня 2016 року відбулися зміни у структурі власності ТОВ "ЕКОСІПАН", якому належить 100% акцій ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ». Власник істотної участі Віктор Поліщук продав належну йому частку в статутному капіталі ТОВ "ЕКОСІПАН" у розмірі 92,501% на користь групи інвесторів – фізичних осіб. Внаслідок такого придбання жодний з інвесторів не отримав істотної участі в ПАТ "БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ". Відповідно до норм чинного законодавства був проінформований НБУ. Також повідомляємо, що інвестори ведуть переговори щодо залучення європейського капіталу до Банку. Так, ТОВ «ЕКОСІПАН» уклав з Європейським інвестиційним фондом договір про конфіденційність. Фонд отримає вичерпну фінансову та іншу інформацію про Банк, на підставі якої буде проведено повноцінний Due Diligence Банку. За результатами цієї процедури Фонд визначиться з умовами фінансової пропозиції щодо придбання участі у Банку через набуття частки в статутному капіталі ТОВ «ЕКОСІПАН».
  3. 0tax

    Банк Михайловский

    Виза платинум КВ - ВСЁ! Відхилено банком.Перевищення лімітів. [ Error code 130]
  4. 0tax

    Банки, в которых мы держим деньги

    Меняют договора и тарифы даже через день, несмотря на то, что ссылки всякого рода на размещенные в интернет, на стендах или скрытые в столах работников банков версии Условий, Договоров и пр. не могут быть состоятельными. Наиболее полезно для заемщиков. ВСУ, 11 березня 2015 року: "Правова позиція у справі №6-16цс15 <...> Виходячи з правового аналізу вказаних норм Умови надання споживчого кредиту фізичним особам (“Розстрочка”) (Стандарт), пунктом 5.5 яких установлено позовну давність тривалістю в п’ять років, не можна вважати складовою частиною укладеного між сторонами кредитного договору, якщо такі Умови не містять підпису позичальника; не встановлено наявність належних і допустимих доказів, які б підтверджували, що саме ці Умови розумів позичальник, підписуючи заяву позичальника, а також те, що Умови містили збільшений строк позовної давності в момент підписання заяви позичальника, або в подальшому такі Умови, зокрема щодо збільшення строку позовної давності, не змінювались. Адже у цій справі зміст пункту 4.2 Умов надання споживчого кредиту фізичним особам, що зазначений у цих Умовах і в заяві позичальника, містить розбіжності. Крім того, у заяві позичальника домовленості сторін щодо збільшення строку позовної давності немає. У зв’язку із цим доводи позичальника про неознайомлення його з Умовами надання споживчого кредиту фізичним особам (“Розстрочка”) (Стандарт) не можна визнавати необґрунтованими. Відсутність позову про визнання кредитного договору недійсним як оспорюваного правочину не може бути перешкодою для неврахування інтересів позичальника при вирішенні справи за позовом банку до позичальника про стягнення заборгованості за кредитним договором."
×