Перейти до вмісту

AlexFil

Новачок
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем AlexFil


  1. tyUSD,Я все таки не розумію, в чому проблема. Якщо вас щось не влаштовує, ви не приймаєте квартиру до того часу, поки не усунуть всі недоліки. Про ліфти часто говорять, але така ситуація в усіх забудовників: поки мешканці не зроблять ремонти, ліфти не підключають, бо інакше ті  ліфти при культурі нашого народу будуть працювати кілька годин, не більше. Те саме стосується стін в під'їздах, які люди безпощадно нищать своїми будматеріалами, бо головне, щоб в квартирі був порядок, а далі порога хоч потоп.


  2.  

    tyUSD

    Багато цікавого можна розказати про все на світі. Я не захищаю їх, але в мене особисто проблем з працівниками офісу не виникало. Мені дуже подобаються люди, які в усьому бачать зраду. Тільки ті і дописують на форумах. А чому не написати, коли ти задоволений працею інших?

    • Не подобається 4

  3. DomochevskyКомпанія РІЕЛ успішно працює вже більше 10 років, побудувала понад 25 будинків. Думаю, якщо б вони погано працювали, то опинилися б поза ринком вже давно. Вони пропонують ідеальне співвідношення ціна-якість, тим і приваблюють покупців B) 

    • Не подобається 1
×