Перейти до вмісту

tyUSD

Форумчанин
  • Публікації

    51
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

87 Душка

Про tyUSD

  • Звання
    Advanced Member

Додаткові данні

  • Пол:
    Мужской
  • Звідки:
    Львів

Відвідувачі профілю

3 053 перегляду профілю
  1. Підозрюю, що в основному договорі прописано, що є можливість переуступити права на квартиру 3-й особі при сплаті забудовнику додаткових 4% від вартості договору.
  2. Виділив, чому за квартири точно мусять платити. Хіба орендодавець заборонить орендарю увійти в квартиру на час карантину. Це швидше буде стосуватись кафе, барів, ресторанів, яким дійсно заборонили приймати у себе відвідувачів. Однак, деякі пристосовуються і щоб не втратити хороше місце переключаються на підготовку страв на виніс.
  3. tyUSD

    Прогноз курса доллара к гривне

    700 доларів? Серйозно? Йому більше в місяць йде шоб до роботи доїхати на зміну...
  4. tyUSD

    Прогноз курса доллара к гривне

    Міжбанк відривається від готівки. Певне, безготікова валюта буде дуже гарно і офіційно виводитись, принаймі попит є.
  5. tyUSD

    Прогноз курса доллара к гривне

    Висловлю свою наівну думку, що наші можновладці готуються до виборів і заводять валюту, щоб розрахуватись за свої бігморди, які висять на кожному кутку.
  6. tyUSD

    Покупка авто

    https://news.infocar.ua/na_skolko_podesheveyut_novye_avtomobili_v_svyazi_s_novymi_akcizami_125226.html?utm_medium=referral&utm_source=kurs_com_ua&utm_campaign=you_can_get_more Кому цікава різниця при розмитненні на нові автомобілі.
  7. tyUSD

    Покупка авто

    Привіт! Прийнятий закон "про євробляхи" насамперед буде цікавий для людей, котрі розглядали розмитнення авто з об'ємними двигунами (3л і більше бензин, 2.5л і більше дизель), для менших за ці об'єми по факту нічого кардинально не поміняється. Закон передбачає зниження акцизу (Мито - 10% і ПДВ - 20% залишаються і саме вони становлять левову частку розмитнення), всі формули вже розписані. Основне нововведення відміна обмеження норм Євро і суттєве зниження акцизу за розмитнення великооб'ємних двигунів. Наприклад, для 3л дизельного Туарега по діючому станом на сьогодні закону акциз виходить порядка 7 тис. євро, коли по новому закону менше 1000. Для менш об'ємних двигунів ситуація зміниться буквально на 100-200 євро, що не є суттєвим.
  8. tyUSD

    Маленькие хитрости украинских туроператоров

    Для всіх, хто планує судитись, слід зазначити, що компенсація (та що в Євро ст 104 ПКУ), на жаль, передбачається за відмову у перевезенні/скасування рейсу взагалі, за затримку можна буде стягнути лише додаткові витрати (додаткова ніч проживання в готелі, харчування, трансфер/таксі), з підтверджуючими квитанціями звичайно. Такшо наш закон слабо нас захищає, але думаю, що завданою моральною шкодою зможемо вийти навіть на більшу суму, ніж передбачено компенсацією. Не знаю як ви, шановні форумчани, а я буду звертатись до суду, тим більше судовий збір платити не треба (ст. 22 ЗУ Про захист прав споживачів). Створимо тим рєдіскам прецедент. =)
  9. tyUSD

    Маленькие хитрости украинских туроператоров

    Вадим, працюєте в турагенції чи у авіаперевізника?! Закриємо всі недобросовісні контори, не можна їм дарувати, бо на наступний сезон вони взагалі охриніють, хоча вони вже тово. Такшо до суду!
  10. Всем доброго времени суток! Уважаемые форумчане, дайте пожалуйста совет о способах монетизации сайта. В принципе понятно, что монетизация сайта возможна за счет размещения платных объявлений и рекламы на нем, платного контента и т.д. Хочу спросить у форумчан, которые в курсе, о порядке цифр - на какую сумму можно расчитывать за размещение рекламы при n-ой посещаемости сайта? Есть ли прямая зависимость или это все индивидуально? И вообще какие есть нюансы? Возможно есть контакты рекламных агенств, которые занимаются размещением интернет-рекламы и могут сориентировать по моему вопросу? Буду признателен за дельные советы!
  11. tyUSD

    Прогноз курса доллара к гривне

    За сьогодні: Валюта аукціону Долар США КУПІВЛЯ Оголошений обсяг аукціону (млн од. валюти) 100.00 Загальний обсяг заявок суб'єктів ринку, прийнятих для участі в аукціоні (млн од. валюти) 114.80 Загальна кількість заявок суб'єктів ринку, прийнятих для участі в аукціоні 46 Курс гривні за заявками суб'єктів ринку, прийнятих для участі в аукціоні (грн за од. валюти): максимальний 25.9500 мінімальний 25.9000 Курс гривні за результатами аукціону (грн за од. валюти): середньозважений 25.9233 максимальний 25.9300 мінімальний 25.9000 Загальний обсяг задоволених заявок суб'єктів ринку (млн од. валюти) 74.90 Загальна кількість задоволених заявок суб'єктів ринку 25
  12. tyUSD

    Финансовые советы

    Якшо платите в гривні по курсу НБУ, то зараз хороший час, шоб міняти. Останнім часом міжбанк +10-15 коп. до реального курсу, шо не на Вашу користь (ех були часи, коли можна було здати доляр на 1,5-2 грн. вигідніше для себе). Оскільки чисто теоретично пішов розворот і маємо 1 день лагу по оф курсу НБУ, то чорний ринок сьогодні мав би обігнати вчорашній міжбанк. Радив би зачекати до години 12:00 і послідкувати за міжбанком, куда він піде сьогодні. Остаточне рішення за Вами, і бажаю, шоб воно було вдалим!
  13. tyUSD

    Прогноз курса доллара к гривне

    На головній станом на 12:21 малюють міжбанк мінімально вниз, фактор 20-х чисел?
  14. tyUSD

    Прогноз курса доллара к гривне

    https://bank.gov.ua/control/uk/allinfo Внизу справа "Залишок коштів на коррахунках банків (оперативні дані)"
  15. tyUSD

    Переуступка

    Завдаток служить для оплати відступних за здійснення переуступки (в договорі з забудовником переважно передбачений пункт про умови і ціну здійснення переуступки - фіксована сума або % від вартості квартири), які мають зайти на рахунок забудовника - відповідно оплата через банк. Тобто ми це з натяжкою можемо назвати завдаток. Всі гроші передаються, тому що після підписання переуступки, той, хто відступає право, втрачає свої права на квартиру - стає ніким. І краще стати ніким з н-сумою грошей, а не займатись благочинністю. Але покупці бояться кидка, тому для того, щоб всі були задоволені і отримали бажане(той, хто відступає отримав більше грошей, ніж вклав на фундаменті, а кінцевий покупець - оформлену квартиру у вже зданому будинку) - все робиться в один день. А оскільки нотаріальне оформлення займає трохи часу, то така доля переуступщика - чекати поки все оформиться і побажати новому власнику знайти хороших майстрів. В нашому випадку людина, яка переуступає (назвем його інвестор) суттєво економить на податках, фактично не платить їх взагалі. Схема проста - інвестор ризикує вкладаючи гроші на фундаменті, потім коли будинок вже майже готовий до здачі переуступає кінцевому покупцю, який нічим не ризикує і бачить, що купує, але за більшою ціною. Якщо зірки на небі зійдуться, то інвестор може мати на цьому від 20% річних в у.о. від вкладеної суми, тут вже багато факторів грає роль (жадність інвестора; щедрість покупця...).
×