Перейти до вмісту

tyUSD

Форумчанин
  • Публікації

    51
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача tyUSD

  1. Підозрюю, що в основному договорі прописано, що є можливість переуступити права на квартиру 3-й особі при сплаті забудовнику додаткових 4% від вартості договору.
  2. Виділив, чому за квартири точно мусять платити. Хіба орендодавець заборонить орендарю увійти в квартиру на час карантину. Це швидше буде стосуватись кафе, барів, ресторанів, яким дійсно заборонили приймати у себе відвідувачів. Однак, деякі пристосовуються і щоб не втратити хороше місце переключаються на підготовку страв на виніс.
  3. tyUSD

    Прогноз курса доллара к гривне

    700 доларів? Серйозно? Йому більше в місяць йде шоб до роботи доїхати на зміну...
  4. tyUSD

    Прогноз курса доллара к гривне

    Міжбанк відривається від готівки. Певне, безготікова валюта буде дуже гарно і офіційно виводитись, принаймі попит є.
  5. tyUSD

    Прогноз курса доллара к гривне

    Висловлю свою наівну думку, що наші можновладці готуються до виборів і заводять валюту, щоб розрахуватись за свої бігморди, які висять на кожному кутку.
  6. tyUSD

    Покупка авто

    https://news.infocar.ua/na_skolko_podesheveyut_novye_avtomobili_v_svyazi_s_novymi_akcizami_125226.html?utm_medium=referral&utm_source=kurs_com_ua&utm_campaign=you_can_get_more Кому цікава різниця при розмитненні на нові автомобілі.
  7. tyUSD

    Покупка авто

    Привіт! Прийнятий закон "про євробляхи" насамперед буде цікавий для людей, котрі розглядали розмитнення авто з об'ємними двигунами (3л і більше бензин, 2.5л і більше дизель), для менших за ці об'єми по факту нічого кардинально не поміняється. Закон передбачає зниження акцизу (Мито - 10% і ПДВ - 20% залишаються і саме вони становлять левову частку розмитнення), всі формули вже розписані. Основне нововведення відміна обмеження норм Євро і суттєве зниження акцизу за розмитнення великооб'ємних двигунів. Наприклад, для 3л дизельного Туарега по діючому станом на сьогодні закону акциз виходить порядка 7 тис. євро, коли по новому закону менше 1000. Для менш об'ємних двигунів ситуація зміниться буквально на 100-200 євро, що не є суттєвим.
  8. Всем доброго времени суток! Уважаемые форумчане, дайте пожалуйста совет о способах монетизации сайта. В принципе понятно, что монетизация сайта возможна за счет размещения платных объявлений и рекламы на нем, платного контента и т.д. Хочу спросить у форумчан, которые в курсе, о порядке цифр - на какую сумму можно расчитывать за размещение рекламы при n-ой посещаемости сайта? Есть ли прямая зависимость или это все индивидуально? И вообще какие есть нюансы? Возможно есть контакты рекламных агенств, которые занимаются размещением интернет-рекламы и могут сориентировать по моему вопросу? Буду признателен за дельные советы!
  9. tyUSD

    Маленькие хитрости украинских туроператоров

    Для всіх, хто планує судитись, слід зазначити, що компенсація (та що в Євро ст 104 ПКУ), на жаль, передбачається за відмову у перевезенні/скасування рейсу взагалі, за затримку можна буде стягнути лише додаткові витрати (додаткова ніч проживання в готелі, харчування, трансфер/таксі), з підтверджуючими квитанціями звичайно. Такшо наш закон слабо нас захищає, але думаю, що завданою моральною шкодою зможемо вийти навіть на більшу суму, ніж передбачено компенсацією. Не знаю як ви, шановні форумчани, а я буду звертатись до суду, тим більше судовий збір платити не треба (ст. 22 ЗУ Про захист прав споживачів). Створимо тим рєдіскам прецедент. =)
  10. tyUSD

    Маленькие хитрости украинских туроператоров

    Вадим, працюєте в турагенції чи у авіаперевізника?! Закриємо всі недобросовісні контори, не можна їм дарувати, бо на наступний сезон вони взагалі охриніють, хоча вони вже тово. Такшо до суду!
  11. tyUSD

    Прогноз курса доллара к гривне

    За сьогодні: Валюта аукціону Долар США КУПІВЛЯ Оголошений обсяг аукціону (млн од. валюти) 100.00 Загальний обсяг заявок суб'єктів ринку, прийнятих для участі в аукціоні (млн од. валюти) 114.80 Загальна кількість заявок суб'єктів ринку, прийнятих для участі в аукціоні 46 Курс гривні за заявками суб'єктів ринку, прийнятих для участі в аукціоні (грн за од. валюти): максимальний 25.9500 мінімальний 25.9000 Курс гривні за результатами аукціону (грн за од. валюти): середньозважений 25.9233 максимальний 25.9300 мінімальний 25.9000 Загальний обсяг задоволених заявок суб'єктів ринку (млн од. валюти) 74.90 Загальна кількість задоволених заявок суб'єктів ринку 25
  12. tyUSD

    Финансовые советы

    Якшо платите в гривні по курсу НБУ, то зараз хороший час, шоб міняти. Останнім часом міжбанк +10-15 коп. до реального курсу, шо не на Вашу користь (ех були часи, коли можна було здати доляр на 1,5-2 грн. вигідніше для себе). Оскільки чисто теоретично пішов розворот і маємо 1 день лагу по оф курсу НБУ, то чорний ринок сьогодні мав би обігнати вчорашній міжбанк. Радив би зачекати до години 12:00 і послідкувати за міжбанком, куда він піде сьогодні. Остаточне рішення за Вами, і бажаю, шоб воно було вдалим!
  13. tyUSD

    Прогноз курса доллара к гривне

    На головній станом на 12:21 малюють міжбанк мінімально вниз, фактор 20-х чисел?
  14. tyUSD

    Прогноз курса доллара к гривне

    https://bank.gov.ua/control/uk/allinfo Внизу справа "Залишок коштів на коррахунках банків (оперативні дані)"
  15. tyUSD

    Переуступка

    Завдаток служить для оплати відступних за здійснення переуступки (в договорі з забудовником переважно передбачений пункт про умови і ціну здійснення переуступки - фіксована сума або % від вартості квартири), які мають зайти на рахунок забудовника - відповідно оплата через банк. Тобто ми це з натяжкою можемо назвати завдаток. Всі гроші передаються, тому що після підписання переуступки, той, хто відступає право, втрачає свої права на квартиру - стає ніким. І краще стати ніким з н-сумою грошей, а не займатись благочинністю. Але покупці бояться кидка, тому для того, щоб всі були задоволені і отримали бажане(той, хто відступає отримав більше грошей, ніж вклав на фундаменті, а кінцевий покупець - оформлену квартиру у вже зданому будинку) - все робиться в один день. А оскільки нотаріальне оформлення займає трохи часу, то така доля переуступщика - чекати поки все оформиться і побажати новому власнику знайти хороших майстрів. В нашому випадку людина, яка переуступає (назвем його інвестор) суттєво економить на податках, фактично не платить їх взагалі. Схема проста - інвестор ризикує вкладаючи гроші на фундаменті, потім коли будинок вже майже готовий до здачі переуступає кінцевому покупцю, який нічим не ризикує і бачить, що купує, але за більшою ціною. Якщо зірки на небі зійдуться, то інвестор може мати на цьому від 20% річних в у.о. від вкладеної суми, тут вже багато факторів грає роль (жадність інвестора; щедрість покупця...).
  16. tyUSD

    Переуступка

    То все залежить від домовленостей, але як варіант - сидить з грошима і чекає, поки нотаріально оформлять договір к-п забудовник і кінцевий покупець, на підставі якого вже вносяться дані в ЄДР і береться витяг. Всьо по-чесному! Як шось не получається, то гроші повертає, а підписану переуступку анулюють. Все ж просто!
  17. tyUSD

    Переуступка

    Переважно в забудовників, які цінують свою репутацію, все продумано, хоча перестрахуватись консультацією юриста Ваше право. Якщо будинок вже готовий (зданий в експлуатацію), радив би переуступку робити в один день з оформленням права власності, а саме: Є практика: покупець дає завдаток продавцю (той пише розписку про обов'язок відступити квартиру) в розмірі відступних за переуступкою (можна навіть разом піти у банк, щоб проплатити ці відступні), потім вже в нотаріуса після передачі всієї суми продавець підписує переуступку і чекає до моменту, коли вже забудовник і кінцевий покупець укладуть договір купівлі-продажу і отримають витяг з реєстру про право власності на квартиру. Як то кажуть "і вовки ситі і вівці цілі".
  18. Якщо чесно дивно читати про бум в Хмельницькому... хоча не орієнтуюсь по новобудовах цього міста. По Львову (моя суб'єктивна думка) зараз будується дуже багато новобудов, по кількості(об'ємах в м.кв.) раза в 2 більше, ніж в 2007-2008 роках, але кидається в очі сповільнення темпів будівництва, таке враження, що забудовники навмисне відкладають момент здачі будинку, бо не все продано. Та і ціни деякі забудовники в гривнях опускають (можливо пов'язане з сезонним падінням долара), але факт. В принципі, нічого дивного - пропозицій дуже багато(більше ніж минулого року так точно), а часи, коли багатші переселенці викуповували поверх або стояк у будинку вже минули. Тому явна перевага пропозиції над попитом означає, що ціни мали б ще опускатись (є куди), ну а ймовірність появи недобудів росте, принаймі у мене складається таке враження.
  19. tyUSD

    Переуступка

    В першу чергу потрібно прочитати сам договір, чи в ньому вже не передбачено порядок здійснення переуступки. Якщо нічого не вказано, то радив би проконсультуватись в відділі продажу забудовника, бо в будь-якому випадку, Вам потрібно буде підписувати договір про заміну сторін договору, підписи в якому повинні ставити (продавець-забудовник, Ви і 3-тя особа, яка набуде Ваші права за основним договором).
  20. tyUSD

    Недвижимость во Львове

    Якщо в фінансах не обмежені, то з новобудов Бейкер стріт, Доктор Ватсон (обидві новобудови будує РІЕЛ, маю особисту неприязнь до цієї компанії), Зарицьких, Зелена Тераса, Рутковича, по вул. Шевченка є багато варіантів і багато-багато інших... Чого-чого, а вибір на сьогоднішній день є, все залежить від компромісу Ваших побажань і можливостей. Якщо маєте трохи більше вільного часу, я би радив Вам скористатись широковідомими сайтами, які присвячені новобудовам, додам посилання нижче, надіюсь не розцінять як рекламу. На карті досить легко зорієнтуватись і підібрати те, що Вам потрібно. Ну а якщо Ви людина зайнята і готові дати маклерам 500$ - Вам підберуть всі цікаві варіанти, навіть з буклетиками від забудовника. =) Якщо принципово центр, то не радив би зациклюватись тільки на новобудовах, австрійці і поляки збудували добротні будинки, які, можливо, переживуть деякі новобуди, але тут я вже не помічник, потрібно звертатись до маклерів або шукати самому на вторинному ринку. Якщо будуть більш конкретні параметри пошуку чи питання по об'єктах, пишить, про що буду знати - поділюся.
  21. tyUSD

    Прогноз курса доллара к гривне

    Судячи по цифрах на сайті (і міжбанк, і чорний) можна говорити як мінімум про корекцію.
  22. tyUSD

    Ищу компаньона для бизнеса/идеи ЗП, Днепр, Киев

    "Бізнес треба робити самому" (С) Звичайно є мізерна ймовірність знайти порядного партнера, який буде вкалувати на(замість) Вас... Але це вже буде швидше високооплачуваний найманий працівник, а не партнер. Має бути чітка ієрархія, центр, який приймає рішення, ну і виконавець, який їх реалізовує. Бо партнерами можна бути, поки ви однодумці у вирішенні виникаючих перед бізнесом питань, але в будь-якому випадку в бізнесі приходить час, коли лишається хтось 1 виживаючи інших партнерів і як Ви розумієте більше шансів в того, хто кожен день живе своєю справою, а не в того, хто дав стартовий капітал і періодично приїжджає забрати %...
  23. tyUSD

    Покупка авто

    https://www.autocentre.ua/news/novinka/novaya-toyota-camry-2018-ofitsialno-predstavlena-v-detrojte-335823.html Презентовали бэстселлер и наверно любимый автомобиль наших чиновников.
  24. tyUSD

    Прогноз курса доллара к гривне

    Якщо це не сарказм і Ви дійсно не розумієте, то думаю, малось на увазі, що в даному випадку Ви реально купите долар в приваті за 27, а не 27+2%. До речі цей фактор мав би трохи опустити долар і на "чорному" ринку або банки будуть працювати без продажі.
  25. tyUSD

    Покупка авто

    Подождите весны 2017, должна появиться новая Камри, презентуют уже в январе на Автошоу в Детройте.
×