Перейти до вмісту

Volodymyr

Форумчанин
  • Публікації

    19
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Volodymyr

  1. Volodymyr

    Прогноз курса доллара к гривне

    обгрунтована вартість долара мала б бути 9,5-10грн, з врахування допомоги яку мають намір нам надати і вільний експорт. Високий курс хоче Росія і люди що сидять в доларах (не розуміючи що вони не зароблять на тому навіть якщо продадуть дорожче)
  2. Volodymyr

    Недвижимость.

    У меня тоже стоит воприс про покупку недвижемости, основная маса денег в гривне. Моэ мнение если долар упадет около 10 грн то можно покупать. По 12 и больше еще не готов. Гдето читал что если курс на много подносится, то за пол года начинают цены падать относительно долара.
  3. Volodymyr

    Прогноз курса доллара к гривне

    Як на мене банки вводять в оману, тобто стрибком до 13, щоб людей налякати, потім опускають до 11,5 щоб всі решта зайшли тоже по високому курсу, і в кінцевому результаті зроблять9-10грн. Щоб потім скупляти не потрібний долар і віддавати борги. Моя думка.
  4. Volodymyr

    Прогноз курса доллара к гривне

    просто НБУ тягне долар догори, населення вже ті курси не тягне. Видно вони хочуть підзаробити, по максимуму вивести гривні до траншу.
  5. Volodymyr

    Прогноз курса доллара к гривне

    Я повністю згідний з Моцартом, від падіння курсу гривні без поворотно, ніхто не виграє. Навіть якщо зарас банки і обмінщики підзароблять на різниці купівлі-продажі валюти, то за короткий час підуть в збиток. Вже не кажучи про державну економіку в цілому, зовнішні борги треба віддавати значно більшою сумою, яку не буде де взяти (не поможуть навіть податки на повітря). Тому вихід я бачу один, відкат на зміцнення гривні. Зарас бачу тільки штучне нагнітання банками ціни на іноземну валюту, щоб по максимуму люди злили гривню, а потім після відкату заробити міліарди.
  6. Volodymyr

    Прогноз курса доллара к гривне

    це не долар і євро підняли, це опустили нац валюту (гривню). Тому гривня впала відносно всіх валют. а точніше помогли щоб вона впала
  7. Volodymyr

    Прогноз курса доллара к гривне

    я з Моцартом повністю згідний, зарас заходити в долар не має змісту: 1) головна причина, купляючи ми цим самим робимо його ще дорожчим, так як створюємо великий попит, 2) мала ймовірність що потім за ту ціну можна продати +заробити (умовно)
  8. Volodymyr

    Прогноз курса доллара к гривне

    Я не зрозумів, що може мішати стабільності курса гривні. Хіба що банки які нагнітають ажіотаж разом з нбу, щоб скупити гривні по низькій ціні. Зарас валюту населення великими обємами не закупляє, закупка товарів за кордону мінімальна (тому що за новими курсами населення не платоспроможне купляти товар). Тому вихід один залишається: опустити курс долара до 9-9,5. В іншому випадку при подальшому рості курса долара буде крах валютної системи і економіки в цілому.
  9. Volodymyr

    Прогноз курса доллара к гривне

    з такими темпами росту курса, можна завалити економіку. Вже пора опускати а то потім буде пізно.
  10. Volodymyr

    Что делать тем, кто в гривне?

    Сам зарас на 70% в гривні, маю купляти нерухомість. Чекаю на зниження курса долара або на зниженя вартості нерухомості відносно долара. Перший варіант думаю настане швидше.
  11. Volodymyr

    Прогноз курса доллара к гривне

    все це підтверджує що банківські установи хочуть по максимум народ обідрати, постійно на вихідні залишають найбільший курс. Чекаємо на зниження курса валют
  12. Volodymyr

    Прогноз курса доллара к гривне

    так ціни на авто космічні, при таких цінах всі будуть їздити на тих що є ще мінімум 2-роки, а ще врахувати вартість палива привязане до валюти
  13. Volodymyr

    Прогноз курса доллара к гривне

    два дні маємо щоб відпочити від курсів валют а далі будемо чекати на зниження
  14. Volodymyr

    Прогноз курса доллара к гривне

    у нас в Тернополі ціни в доларах на нерухомість стоять на місці, продажі впали на багато. Але продавці в надії що колись таки всунуть свою нерухомість)
  15. Volodymyr

    Прогноз курса доллара к гривне

    продаж імпортноного товару реально став, клієнти чекають на зниження валюти, і я тоже чекаю. В іншому випадку при рості валюти ми будемо мати крах економіки в цілому, і прийдеться все починати з нуля.
  16. Volodymyr

    Прогноз курса доллара к гривне

    я колись думав про покупку китайських єнів, валюта з кожним роком міцніє але її штучно не підносять для того щоб товари не дорожали на експорті. Цікаво чого в україні цю валюту не продають, комусь видно не вигідно.
  17. Volodymyr

    Обмен валют в Тернополе

    де в Тернополі продають валюту 10-20 тис дол?
  18. Volodymyr

    Прогноз курса доллара к гривне

    я не розумію для чого так стрімко підносять валюту банкіри, хіба для того щоб народ ще більше збіднити, при тому самим заробити. Якщо цю систему зарас не поміняють то будемо мати крах економіки держави.
×