Перейти до вмісту

mykhajlo mykhajlenko

Форумчанин
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

39 Душка

Про mykhajlo mykhajlenko

  • Звання
    Member

Додаткові данні

  • Пол:
    Мужской
  • Звідки:
    Закарпатье

Відвідувачі профілю

864 перегляду профілю
  1. mykhajlo mykhajlenko

    Bitcoin (BTC) - прогнозы, вопросы/ответы, аналитика.

    ну да.... например DASH очень красиво 30% сделал
  2. невелику частину коштів можна і треба відкласти і сюди..... навіть у нашій "стабільній" валюті... П.С.: сам через 3 місяці вноситиму свій 10 платіж (в гривні доречі і без індексації) ..... не жалів ніколи... і радий що колись "заставили" відкрити Всім гарної ночі!!!
  3. mykhajlo mykhajlenko

    Прогноз курса доллара к гривне

    МВФ будет тянуть дальше с выдачей кредита, даже если ответ будет положительный...... + всё равно ещё красиво качнут курс чтоб подзаработать "уважительную" причину найдут всегда :)
  4. mykhajlo mykhajlenko

    Прогноз курса доллара к гривне

    З повагою до всіх! Для цікавості зайшов на дану гілку..... Подивитись а вдруг хтось, щось цікаве написав.... А тут як завжди: не те щоб повідомлення нові, а сторінки нові навіть лінь перелистати (до 50 нових сторінок за добу (вчорашній день))... Як ви не жалієте свій час і час тих людей що хочуть знайти цікаву і важливу інформацію щоб прийняти правильне рішення і заспокоїти свою душу... Вже більше року читаю даний форум.... Величезне людське дякую для гуру Моцарта... Бережіть нерви, ви молодець!!! Але відколи дана гілка стала важкою для читання, купив підписку... І знаєте що... стало обідно що жалів гроші раніше... Та ви її можете відбити (зекономити) при покупці чи продажі навіть 100 доларів ( навіть на річну підписку)... володіючи інформацією з платної вітки (в потрібен час!!!!) І по темі прогноз: в кінці березня будемо в коридорі 42...48грн за 1 вічнозелений (полюбому пробємо попередні рекорди така вже в нас традиція, психологічно важливо), перед паскою відкотимся на 32....35 (так як українці витягуватимуть кровні з під матрацу, що прикупити ковбаски, яєсь, кусочок м'яса та пасочки.......(корзина цього року ого яка буде)) П.С.: але якщо ваша задача зберегти і накопичити капітал... диференціюйте свої вклади долар, євро, франк, фунт..... золото.... в перспективі все пригодиться і будете спати спокійно.... Здоровий сон - здорова нація! .....і не нервуйтесь, більше потім потратите на ліки... а вони знаєте до чого привязані... $ Всім доброї ночі!
×