Перейти до вмісту

Перес де Куэльяр

Форумчанин
  • Публікації

    355
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Перес де Куэльяр

  1. Перес де Куэльяр

    Прогноз курса доллара к гривне

    На мою думку, МБ міг би в четвер і в п‘ятницю йти вгору, це було видно по рухам і діям гравців і регулятора, який дозволяв у вівторок і середу це здійснювати штучно, навіть при низькій ліквідності на коррахунках. Був план, поступово перейти на більш вищі позначки курсу доляра для збільшення бюджетних надходжень в січні від фіскальних зборів, а також пожвавити попит на гривневі облігації Держави (ОВДП) не підвищуючи відсоток запозичень, бо при підвищенні курсу, гравці зливали б валюту для іх купівлі навіть під 18%. Але що скоїлось не так? Дехто передчасно на готівковому ринку зранку четверга злили порцію валюти, оператори ЧР миттєво знизили котирування і ринок посипався, одним словом зробили свою справу, МБ від такої реакції готівки теж почав рух вниз. Загін міг би далі йти вгору спокійно, курс тримався в Києві достатньо довго і зараз відчуття у гравців, як наче не відпрацьовані вищі рівні залишились, а курс вже йде вниз по інерціі. Що буде далі? в цей період по традиції йде зміна сезонності і якщо МБ зануриться нижче 28 , потім важко буде вже вискочити вище 28, це ми побачимо на ближчих торгах МБ, а також які будуть дії регулятора, загальмує він зараз для розвороту, не допускаючи укріплення гривні, чи вже все, сезонність і курс поступово знижується до весни, так і не досягнувши навіть пікових рівнів минулих років. Під повернення боргів Державою курс завжди знижувався, тому в лютому намалюють 27. Зливав доляр 28.8 -28.10-28.20 . 70% гривня. Дякую за увагу, бо тиша як на цвинтарі.
  2. Перес де Куэльяр

    Прогноз курса доллара к гривне

    Місяць курс дол США 1 28,7-29. 1 28,5-29. 2 28,3-28,6 (30). 2 26.7-27 3 27,9-28,2 (31). 3 26-26.2 4 27,5-27,8. 4 25.9-26.1 5 27-27,5. 5 26-26.2 6 26,8-27,2. 6 26-26.5 7 26,3-26,7. 7 26.5-27 8 26,3-26,7. 8 28-28.5 9 26,8-27,1. 9 27.9-28.3 10 27-27,5. 10 28-28.5 11 28-28,5. 11 28-29.3 12 28,5-29. 12 27.5-28.3
  3. Перес де Куэльяр

    Прогноз курса доллара к гривне

    А слабенько якось корегуємо, зазвичай коли на вихідних ЧР працює на підвищених рівнях , то перед робочим днем валиться жвавіше, а тут он як, чи дійсно на нижчих рівнях принос вмерає. Зараз спостерігається зниження позначок на продаж, а на себе прийом поки тримають оператори.
  4. Перес де Куэльяр

    Прогноз курса доллара к гривне

    Вт 25 дек, 2018 13:45 Київ ЧР перевертає -2коп. вниз.
  5. Перес де Куэльяр

    Прогноз курса доллара к гривне

    Готівка відскочила ще в п*ятницю, як на ЧР також і в Банках. Протягом вихідних додали 20-30 коп. МБ залишається далеко позаду. ДС пише що в середу на МБ буде подвійна порція валюти і якщо на цей об*єм не буде покупців, то все буде залежати тільки від дій Регулятора, або відкупить надлишок і курс не провалиться, тобто підіграє готівці, зупинить корекцію і розверне МБ, або спостерігатиме далі за зміцненням гривні, як "Маніяк" і тоді ЧР "посипеться" разом з котируваннями Банків. Але спостерігаючи за готівкою ЧР на вихідних, то зробив висновок, що спочатку підтягуюють низи вгору, а потім відсовуть верхи. Це говорить, що по низькому курсу зникає принос доляра і змушує операторів підіймати котирування на себе, балансуюючи працю, тобто вниз ринок особливо не бажає, а попит який не є все ж таки присутній з перевагою над пропозицією, бо без ціх обставин не відбувалися б такі рухи. Банки в середу теж відкриються з підвищеними позначками на продаж, бо ЧР з п*ятниці змусив їх підняти вгору котирування, показуючи зростання курсу і відскок в противазі безготівковому на МБ.
  6. Перес де Куэльяр

    Прогноз курса доллара к гривне

    А тут тиша, так зростаємо панове, хоч би хтось написав, почався рух, йдемо вгору з зупинками тижня на два.
  7. Перес де Куэльяр

    Прогноз курса доллара к гривне

    Я згоден був з Вами Не знаю як у кого, але в мене було учора передчуття, що на МБ почнеться метушня, побачимо чим закінчиться. З привата викладу трохи дискусії з товаришем: Перес де Куэльяр Ответил: вчера в 22:28 Тут інше, я вдень писав, що є відчуття, що достигли дна корекції, нижче це вже "Диво" по українські в грудні. Зараз на МБ знизились, бо є насторога, що до 15-го, коли відбудеться "Собор" церковників, та можуть бути провокації з безладом, 23 -го Владі вирішувати ВС, продовжувати чи ні. То "борода", тут теж написав на завтра, вже почнуть відкупляти зеленого і це ріст. Я теж такої думки, будуть ховатися в доляр до прояснення.
  8. Перес де Куэльяр

    Прогноз курса доллара к гривне

    Я ось міркую, чи провалиться далі доляр на МБ, готівка начебто дала спротив на зниження нижче 28, бо не сезон зараз далі йти нижче цієі позначки, виникають проблеми з приносом, з МБ вже є певний відрив для спекуляцій, можливо ще продавлять на 27.75 , а далі повинен з‘явитися попит на безготівковий з боку гравців. На подальше зниження доляра на МБ поки не віриться, повинні розвернутись і відскочити. Якби ця ситуація відбувалася в січні і без ВС , то вже б треба було замислитися, а так зараз є впевненість що рух вгору ще буде .В кого інша думка, прошу.
  9. Перес де Куэльяр

    Прогноз курса доллара к гривне

    Добавлено: Вс 09 дек, 2018 13:31 Природа попиту на доляр після 5 грудня, писав вже трохи раніше, можливо походить від «депошників», які після пікових позначок до 5 вересня, а це було 28.50, відкрили депозити, побачивши стабілізацію,на 3 місяці, то зараз по закінченню і відсотки, ще й курс «солодкий», звісно вони були перелякані введенням ВС деякий час, але тепер все в їх руках (гривня) і що,чи стануть ризикувати далі перекладати, гадаю не кожен, бо бачили позначки 31 на вивісках валютних Будок. Тобто заходять потехеньку в доляр, разом з іншими, що грають на хвилях, далі торгівці, які передноворічний гривневий «кеш» прилаштують теж на валютний ринок і все буде добре і буде курс.
  10. Перес де Куэльяр

    Прогноз курса доллара к гривне

    На мою думку, писав вже на сусідньому і закликав до дискусії, що на суттєве зниження курсу доляра поки не чекаю, принаймні до відміни ВС. Позначка 28 є зараз кофортною, що нижче відкупляють, тому повинні на МБ вже розвернутись , бо є спекулятивний відрив з готівкою, та сходити разом вгору.
  11. Перес де Куэльяр

    Прогноз курса доллара к гривне

    Iнколи кнопаю з «огризка» тому замiщую знаком € , добираюсь до компа, то клава украiнська .Це не так важливо кидати око на цю дрiбницю, на мою думку. Ми повернемось до Вашого допису в лютому, тобто Ви не чека€те сутт€вого зниження курсу доляра до виборiв i по Вашому не спрацю€ сезонний фактор,або Ви лукавите ? Я вважаю, що для пожвавлення бiзнесу пiсля Новорiчних свят потрiбна буде гривня як кожного року i змiна сезонностI все рiвно вiдбудеться незважаючи нi на що I Регулятор буде вже сприяти зниженню курсу, не так як зараз гальму€ передчасним вiдкупом з МБ, щоб курс не провалився . Мiркую що 27 в лютому буде на продаж зелений , бо в осiнньо-зимовий перiод перкупленнiсть валюти дасть про себе знати, як не крути. при спокiйнiй ситуацIi в КраiнI без всякого роду форс-мажору(спалах, провокацIi вiйськових дiй на нових дiлянках,впливу на курс зовнI).
  12. Перес де Куэльяр

    Прогноз курса доллара к гривне

    Я міркував над стратегією, тому вирішив так діяти. В минулі роки зливав по-етапно, бо зростання було помірним і визначивши для себе біля пікові позначки діяв і вдало. Цей рік, ця стратегія не працює, коливання короткострокові не стійкі, які зразу змінюються неглибокими корекціями, але й бачили зальот на 30 і вище. Тому частку 20% що злив по 28.80 залишу цю гривню, відкуплятись не буду, бо можливо туди і не дійдемо в цьому році , також залишаю 30% валюти на випадок форс-мажор, а для наступних коротких коливань гратиму разово 50%-ма відсотками валюти, бо грати на всю "катлету" ризиковано не вирахуєш пік і потім "жувати сіно" в ситуації форс-мажор теж не хочеться
  13. Перес де Куэльяр

    Прогноз курса доллара к гривне

    Розумi€те в чому рiч , Ви прогнозу€те невраховуючи тих подiй, якi сталися не так давно i в цьому поляга€ ризик, що повторення може вплинути на курс. Якщо вiдкинути полiтично-вiйськовий фактор , то згоден, що курс втримають I вiн буде не вище 28.50 -80 . Якщо все буде спокiйно, то з сiчня тренд треба розвертати на змiцнення гривнI, та змiну сезонностI, борги вiддавати все ж таки легше при дешевiй валютI. Та й iсторично пiвроку курс тримають високим, IншI пiвроку курс знижують i тримають низьким, тому Регулятор i не пуска€ зараз впасти курсу доляра, наприклад до 27-27.50 з причiн економiчних прорахункiв , це ж логiчно, а дехто навiть чекав такоI корекцIi i писав тут , навiть були повiдомлення бажання переходу в гривню по 27.90 , це помилково в цей перiод сезонностI ставати «Ведмедем». I що, далеко скорегувались? Це все вплив штучноI стабiлiзацii курсу на психологiю, та зневiру в рiст що спонука€ на здiйснення помилок, а також потiм втрати, При зростаннI курсу - жадiбнiсть , що вчасно не змогли злити, потiм однI, та й iншI жалкують про невдалу дiю , або бездiяльнiсть. На мою думку вгору ще буде похiд, але перейти повнiстю в гривню до лiта, коли € невизначеннiсть, та загроза Державi, це трохи спиня€ , та змушу€ помiркувати, що може статися все що завгодно, а кожна дiя може виявитись помилковою I прорахувати це нiяк неможливо.
  14. Перес де Куэльяр

    Прогноз курса доллара к гривне

    Так все пiд наглядом, на МБ iнтервенцiями пiдгальмовує рiзке зростання, йдем поки кроками вгору, в ЗВР валюта є, продасть дорого, потiм вiдкупить дешевше, готiвка повертається до адекватного вiдриву з МБ , тиждень -два панiки I почнуть вже думати про Новорiчне «олiв’є», хто в долярI по 30 , а хтось в гривнI по 29 I в кожного своя думка.
  15. Перес де Куэльяр

    Прогноз курса доллара к гривне

    В інших містах підгальмовували на той час, зараз і в Харкові є 65/ Чр приймають на себе
  16. Перес де Куэльяр

    Прогноз курса доллара к гривне

    Це зрозуміло що /65 було на продаж, мене цікавило прийом 55/ реальний? Бо зранку курс прийому у Вашому місті лідирує . Запоріжжя ЧР 55/70.
  17. Перес де Куэльяр

    Прогноз курса доллара к гривне

    Бачу сьогодні Запоріжжя ЧР лідирує на себе 55/ .. kmk Зп. о8 що у вас там відпишіть.
  18. Перес де Куэльяр

    Прогноз курса доллара к гривне

    Доброго ранку. Після двуденних неадекватних позначок курсу доляра ЧР ринок учора скорегував та трохи відскочили, МБ в свою чергу додає стримано вгору не виходячи за рамки коливань +15-20коп, якщо сьогодні вектор МБ і ЧР співпаде, то повинні ще трохи відрости.
  19. Перес де Куэльяр

    Прогноз курса доллара к гривне

    Пан Моцарт у Вас є припущення, що дмухати будуть і далі, майже весь грудень з підвищенням курсу? Судячи по повідомленням форумчан на фін.ресурсах, гривню починають виносити з Банків, а обмеження її забрати тільки підігріває паніку, ці проблеми заганяють в доляр, який повинен бути дорогим ?. Які саме рівні Ви власне очікуєте для пікових позначок? Готівка ще буде повноцінно 30 , чи можливо вище? Дякую.
  20. Перес де Куэльяр

    Прогноз курса доллара к гривне

    Щойно розмовляв I спостерiгав процес , працю€ 28.30/28.50 . Кажу йому що Харкiв вже вiдскочив на 10коп. 40/90 I ринок знову може перевернутись , але як кажуть господарю виднiше.
  21. Перес де Куэльяр

    Прогноз курса доллара к гривне

    Доброго дня , годину тому вiддав валютчику трохи по 28.80 , черг не було ,на прохання по 29 вiдмовив . говорить продати нiкому. Гривня € , далI слiдкую.
  22. Перес де Куэльяр

    Прогноз курса доллара к гривне

    А що це дасть ? ВС введено, хто ж буде гривню далі тримати ? Попит все рівно на готівці буде більший ніж спровокований злив, тому ще не той рівень коли можна розвернути. ринок .Скоріше всього НБУ треба підлаштовуватись за трендом , та зв"язати підвищенням курсу вивільнену гривню, а коли трохи заспокоється тільки підштовхне. на свою користь . На мою думку через коліно зараз не буде ламати .
  23. Перес де Куэльяр

    Прогноз курса доллара к гривне

    Я от і звертав на це увагу, що НБУ дав Банкам заробити спекулюючи і відрив треба скорочувати, скоріше всього аукціон оголосить ближче до позначки 28.50 і це хороший був би драйвер для зростання з ранку на ЧР від того, що до обіду МБ різко злетів , а потім з"явиться Регулятор, та трохи зіб"є паніку. Всім добре і всі зароблять.
  24. Перес де Куэльяр

    Прогноз курса доллара к гривне

    Харкiв вечiр обм.Гагарiн 80/29.50 Роза. 85/ 29.45. Банки теж спекулюють вiдкупили по 27.92 , продаватимуть готiвку майже по 28.55-80 . Завтра можливий рiэкий пiдскок на МБ щоб трохи вирiвняти розрив з курсами Банкiв, а ЧР готiвка в свою чергу вiдступить далI.
×