Перейти до вмісту

qwerty2

Форумчанин
  • Публікації

    214
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

566 Душка

Про qwerty2

  • Звання
    Advanced Member

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю вимкнений та не відображатиметься іншим користувачам

  1. qwerty2

    Прогноз курса доллара к гривне

    Сумно таке читати. Перший раз я дав пояснення ситуації в квітні минулого року.
  2. qwerty2

    Прогноз курса доллара к гривне

    За денними кореляціями звертайтесь до Моцарта. Він інтрадей. Я не граюсь з короткими коливаннями курсу. Мене цікавлять довгострокові прогнози.
  3. qwerty2

    Прогноз курса доллара к гривне

    Зниження облікової ставки абсолютно прогнозоване. Цікаво інше. Зазвичай, зниження ставки супроводжується девальвацією - це правило. Цього разу НБУ навпаки - допустив девальвацію і на піку девальвації знизив облікову ставку і отримали парадоксальну динаміку зміцнення гривні. При цьому, як і було обіцяно НБУ вирівняв курс готівки, офіційний та міжбанку. Фактично показав повний контроль над ринком
  4. qwerty2

    Прогноз курса доллара к гривне

    Вибачте, але наша економіка перебуває в стані колапсу і дезорганізації. Достатньо подивитись на події в Польщі. Зруйноване не тільки виробництво, але і шляхи експорту. Турецька модель економіки ПОСТІЙНО орієнтована на девальвацію. А 14-15 % не дадуть можливості відродити кредитування економіки 1-2 % до 3% з тенденцією повзучої девальвації. В другій половині року МОЖЛИВО епізодично буде світитись ваші улюблені 40. Помиляєтесь. Такого ми не проходили. Готівкова буде наближатись до міжбанку і це не важко побачити на графіках. Я їх наводив. Попит на готівку буде мати короткочасний епізодичний характер (панічні очікування). Які ви бачите ознаки того, що валютна підтримка припинеться? Це не лозунг! І я не боюся сказати більш конкретно. Не залежно від сценарію закінчення війни держава УКРАЇНА буде існувати і теперішня задача відновити самодостатню економіку при любому сценарії. Без стабільної валюти і доступних кредитів - це неможливо!
  5. qwerty2

    Прогноз курса доллара к гривне

    Прогноз той самий, що і рік назад - боковик з невеликими коливаннями. 1. Основна задача зараз стабілізація економіки і повернення довіри до гривні. Девальвація, про яку тут люблять писати - це МАРАЗМ. Оскільки це просто доб'є відновлення економіки. 2. Облікові ставки, як знижували так і будуть знижувати. Це необхідно для здешевшення кредитів, для відновлення економіки. Планувалось до початку наступного року відновити широке кредитування під 3-5 %. Нажаль не вийшло. Буде трохи інша схема. 3. Інвестування в валюту - буде не вигідним, крім того треба розуміти, що і валюта (доллар, євро) зараз теж добряче девальвують. 4. Низка заходів по поверненню гривні на рахунки в банки. Тут буде тактика кнута і пряника. Будуть потихеньку створюватись умови за яких готівкова гривня буде перетворюватись в мертвий баласт з яким важко буде оперувати на білому ринку. Потрібна буде легалізація, а це треба буде робити через банк. З іншого боку будуть створюватись цікаві пропозиції. саме тому маємо високі відсотки по ОПДП, буде е-гривня...... Тому на весну та літо, я не бачу передумов для зміни тренду. Події на фронті будут викликати невеликі коливання, але треба розуміти: 1. Ці коливання обумовлені негативними очікуваннями і носять панічний хараткер 2. Фінансування війни відбувається переважно за рахунок бюджету. Тому в певні періоди буде відбуватись емісія коштів, що буде супровождуватись коливаннями курсу. АЛЕ НБУ дав обнозначно зрозуміти, що він АБСОЛЮТНО контролює валютний ринок і не допустить девальвації. 3. Незалежно від подій на фронті УКРАЇНА, як держава буде існувати, а це вимагає самодостатньої економіки, яку можна збудувати тільки при стабільній валюті. Тепер хотів би узнати, що саме не відповідає дійсності?
  6. qwerty2

    Прогноз курса доллара к гривне

    За прогнозом на рік звертайтесь до Моцарта. В нього ще ввересні мало бути 40. Я теж на пів року вперед не бачу загрози для гривні.Флет, як і весь останній рік
  7. qwerty2

    Прогноз курса доллара к гривне

    Так хитається чи постійно вверх?
  8. qwerty2

    Прогноз курса доллара к гривне

    Прогноз? На скільки змінився курс за рік? Порівняйте. Флет! Таким буде і подальший прогноз. Ну, а якщо ви любитель ловити хаї, то заробите не багато. Теперішні коливання - це зближення готівкового курсу з міжбанком. Тому трохи хитаєтья.
  9. qwerty2

    Прогноз курса доллара к гривне

    На форум я почав писати рік назад. Тому, ви дарма витратили час переглядаючи архів до 2003 р. Якби ви мали звичку читати, то ще в листопаді, я дав прогноз на весну - без змін. Ну, а стосовно "стриманості", то з цим все в порядку. Я просто для діалогу з вами дзеркально перейняв вашу манеру спілкування, але в досить коректній формі.
  10. Але покупка онлайн валюти другою особою, чи на другий рахунок неможлива.
  11. qwerty2

    Прогноз курса доллара к гривне

    Нацбанк ДУЖЕ чітко показав, що курс буде стабільним і без казок про 40. Ви просили показати прогноз річної давності. Все прогнозуємо! Тільки зверніть увагу на першу фразу і дати!!!! Я навіть вам нагадаю готівковий курс на кінець квітня 37,89. А тепер повеселіть нас розповідями про неможливість прогнозувати курс гривні.
  12. В Приматі без гемороїв. Якщо особа клієнт банку - називаєте номер клієнта, який згоден вам довірити свою картку. Через СМС відбувається підтвердження. Отримуєте ще один пластик з його рахунком і його картка підтягується в ваш Приват 24. Можете розпоряджатись його рахунком. Тому і задав питання в статусі довіреної особи для онлайн покупки валюти на свій рахунок, теж будуть квести з підтвердженнями....?
  13. 09.01 подав заявку на Примат. Отримав сині з номерами по порядку
×