Перейти до вмісту

qwerty2

Форумчанин
  • Публікації

    225
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача qwerty2

  1. qwerty2

    Прогноз курса доллара к гривне

    Дарма ви цього хлопця захейтали та допогаєте іншим. Відкрию вам тайну. Він ще молода людина, звідси інколи підліткові погляди. АЛЕ! Він має доступ до достовірної і неоприлюдненої інформаціїї. І якщо ви досі не помітили, то його довгострокові прогнози виглядають значно краще за ваші. Серед його флуду періодично лунає досить конфіденційна інформація. Тому краще навчіться читати поміжстрок. Не ображайтесь.
  2. qwerty2

    Прогноз курса доллара к гривне

    Не плутайте Божий дар і яєшню. ЗВР - це ЗВР, а зовнішній борг - це зовнішній борг. Найбільшим боржником є США, яких за вашою логікою вже давно не має існувати. Співвідношення зовнішнього боргу США до ВВП значно перевищує цей показник в Україні. Тому у нас ДУЖЕ непогані перспективи.
  3. qwerty2

    Прогноз курса доллара к гривне

    Політикою НБУ по відновленню економіки. Ви маєте розуміти, що РЕКОРДНІ ЗВР і девальвація виглядають досить забавно
  4. qwerty2

    Прогноз курса доллара к гривне

    Співпав ефект зниження облікової ставки та загострення на фронті
  5. qwerty2

    Прогноз курса доллара к гривне

    Будете в профіті. До червня буде відкат
  6. qwerty2

    Прогноз курса доллара к гривне

    Назіть період, коли війни та потрясіння впливали на курс долара. Я пам'ятаю тільки 11 вересня 2001 коли стався обвал фондового ринку. Торги тимчасово були припинені. Курс валют в країнах з міцною економікою на 100% визначає фондовий ринок. Саме стан фондового ринку визначає потребу в фінансах. Тому обвалу долара на фоні подій на Близькому Сході не буде. Як це не виглядає цинічно, але війни в одних країнах стимулюють економіку тих країн, які не приймаймають участі у війні. Насамперед це пов'язано з замовленнями для потреб війни, збільшенням кредитування, тощо....
  7. qwerty2

    Прогноз курса доллара к гривне

    Відома фраза про слабкісь і безпорадність короля в шахматах цілком стосується голови НБУ. Олег правий. Він ЖОДОНОГО важливого питання самостійно не вирішує.
  8. qwerty2

    Прогноз курса доллара к гривне

    На девальваційному тренді НБУ знизив облікову ставку. Я писав про повзучу девальвацію. Про піки я теж писав. Вони будуть. Стрибків які ви очікуєте по 2-3 гривні не буде. Стосовно конкретної ситуації, - це реакція ринку на зниження облікової ставки, НБУ незабаром покаже, хто в домі хазяїн. Схоже що НБУ тестує ринок на спроможність саморегуляції в умовах зниження облікової ставки. Знижувати її треба.
  9. qwerty2

    Прогноз курса доллара к гривне

    Сумно таке читати. Перший раз я дав пояснення ситуації в квітні минулого року.
  10. qwerty2

    Прогноз курса доллара к гривне

    За денними кореляціями звертайтесь до Моцарта. Він інтрадей. Я не граюсь з короткими коливаннями курсу. Мене цікавлять довгострокові прогнози.
  11. qwerty2

    Прогноз курса доллара к гривне

    Зниження облікової ставки абсолютно прогнозоване. Цікаво інше. Зазвичай, зниження ставки супроводжується девальвацією - це правило. Цього разу НБУ навпаки - допустив девальвацію і на піку девальвації знизив облікову ставку і отримали парадоксальну динаміку зміцнення гривні. При цьому, як і було обіцяно НБУ вирівняв курс готівки, офіційний та міжбанку. Фактично показав повний контроль над ринком
  12. qwerty2

    Прогноз курса доллара к гривне

    Вибачте, але наша економіка перебуває в стані колапсу і дезорганізації. Достатньо подивитись на події в Польщі. Зруйноване не тільки виробництво, але і шляхи експорту. Турецька модель економіки ПОСТІЙНО орієнтована на девальвацію. А 14-15 % не дадуть можливості відродити кредитування економіки 1-2 % до 3% з тенденцією повзучої девальвації. В другій половині року МОЖЛИВО епізодично буде світитись ваші улюблені 40. Помиляєтесь. Такого ми не проходили. Готівкова буде наближатись до міжбанку і це не важко побачити на графіках. Я їх наводив. Попит на готівку буде мати короткочасний епізодичний характер (панічні очікування). Які ви бачите ознаки того, що валютна підтримка припинеться? Це не лозунг! І я не боюся сказати більш конкретно. Не залежно від сценарію закінчення війни держава УКРАЇНА буде існувати і теперішня задача відновити самодостатню економіку при любому сценарії. Без стабільної валюти і доступних кредитів - це неможливо!
  13. qwerty2

    Прогноз курса доллара к гривне

    Прогноз той самий, що і рік назад - боковик з невеликими коливаннями. 1. Основна задача зараз стабілізація економіки і повернення довіри до гривні. Девальвація, про яку тут люблять писати - це МАРАЗМ. Оскільки це просто доб'є відновлення економіки. 2. Облікові ставки, як знижували так і будуть знижувати. Це необхідно для здешевшення кредитів, для відновлення економіки. Планувалось до початку наступного року відновити широке кредитування під 3-5 %. Нажаль не вийшло. Буде трохи інша схема. 3. Інвестування в валюту - буде не вигідним, крім того треба розуміти, що і валюта (доллар, євро) зараз теж добряче девальвують. 4. Низка заходів по поверненню гривні на рахунки в банки. Тут буде тактика кнута і пряника. Будуть потихеньку створюватись умови за яких готівкова гривня буде перетворюватись в мертвий баласт з яким важко буде оперувати на білому ринку. Потрібна буде легалізація, а це треба буде робити через банк. З іншого боку будуть створюватись цікаві пропозиції. саме тому маємо високі відсотки по ОПДП, буде е-гривня...... Тому на весну та літо, я не бачу передумов для зміни тренду. Події на фронті будут викликати невеликі коливання, але треба розуміти: 1. Ці коливання обумовлені негативними очікуваннями і носять панічний хараткер 2. Фінансування війни відбувається переважно за рахунок бюджету. Тому в певні періоди буде відбуватись емісія коштів, що буде супровождуватись коливаннями курсу. АЛЕ НБУ дав обнозначно зрозуміти, що він АБСОЛЮТНО контролює валютний ринок і не допустить девальвації. 3. Незалежно від подій на фронті УКРАЇНА, як держава буде існувати, а це вимагає самодостатньої економіки, яку можна збудувати тільки при стабільній валюті. Тепер хотів би узнати, що саме не відповідає дійсності?
  14. qwerty2

    Прогноз курса доллара к гривне

    За прогнозом на рік звертайтесь до Моцарта. В нього ще ввересні мало бути 40. Я теж на пів року вперед не бачу загрози для гривні.Флет, як і весь останній рік
  15. qwerty2

    Прогноз курса доллара к гривне

    Так хитається чи постійно вверх?
  16. qwerty2

    Прогноз курса доллара к гривне

    Прогноз? На скільки змінився курс за рік? Порівняйте. Флет! Таким буде і подальший прогноз. Ну, а якщо ви любитель ловити хаї, то заробите не багато. Теперішні коливання - це зближення готівкового курсу з міжбанком. Тому трохи хитаєтья.
  17. qwerty2

    Прогноз курса доллара к гривне

    На форум я почав писати рік назад. Тому, ви дарма витратили час переглядаючи архів до 2003 р. Якби ви мали звичку читати, то ще в листопаді, я дав прогноз на весну - без змін. Ну, а стосовно "стриманості", то з цим все в порядку. Я просто для діалогу з вами дзеркально перейняв вашу манеру спілкування, але в досить коректній формі.
  18. Але покупка онлайн валюти другою особою, чи на другий рахунок неможлива.
  19. qwerty2

    Прогноз курса доллара к гривне

    Нацбанк ДУЖЕ чітко показав, що курс буде стабільним і без казок про 40. Ви просили показати прогноз річної давності. Все прогнозуємо! Тільки зверніть увагу на першу фразу і дати!!!! Я навіть вам нагадаю готівковий курс на кінець квітня 37,89. А тепер повеселіть нас розповідями про неможливість прогнозувати курс гривні.
  20. В Приматі без гемороїв. Якщо особа клієнт банку - називаєте номер клієнта, який згоден вам довірити свою картку. Через СМС відбувається підтвердження. Отримуєте ще один пластик з його рахунком і його картка підтягується в ваш Приват 24. Можете розпоряджатись його рахунком. Тому і задав питання в статусі довіреної особи для онлайн покупки валюти на свій рахунок, теж будуть квести з підтвердженнями....?
  21. 09.01 подав заявку на Примат. Отримав сині з номерами по порядку
  22. qwerty2

    Прогноз курса доллара к гривне

    Все попереду. Моцарт ще в вересні обіцяв 40. В грудні лише на кілька годин в окремих місцях зіграли в лоха по 40.
×