Перейти до вмісту

Gennadiy08

Друг форуму
  • Публікації

    887
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Gennadiy08

  1. Gennadiy08

    Прогноз курса доллара к гривне

    Так, тут питання, чи втримає Нацбанк курс в новому коридорі 39,40 - 40,00 про який писав раніше? Думаю, втримає, а при нагоді може продавити ще нижче десь ближче до літа.
  2. Gennadiy08

    Прогноз курса доллара к гривне

    Я думаю, тут с самого початку неправильно вибрана схема спілкування, взаємин. Проглядається модель - вчитель і всі інші - учні. Вчитель високопрофесійний фінансист і найкраще в країні висвітлює події на міжбанку та намагається робити прогнози, але створив для себе теплу ванну і психологічно добре почувається в ній. Інші вчителі, це конкуренти, а розумні учні визивають роздратування. Тому і ідуть звідси толкові дописувачі, тому що така модель взаімодії далека від конструктиву і не дає шансів на проголошений колективний розум. Не претендую на розумування, а є потреба в усвідомленні і вирішенні проблеми. Якщо помиляюсь, то виправте...
  3. Gennadiy08

    Прогноз курса доллара к гривне

    ВВП в Америці 1,6 - набагато менше чим в прогнозі 2,5, але ринок праці сильний, тому євро поки вниз
  4. Gennadiy08

    Прогноз курса доллара к гривне

    Міжбанк покупка 39,45 - менше на 12 коп. чим вчора)
  5. Gennadiy08

    Прогноз курса доллара к гривне

    Для цього банку НБУ міг спрацювати на випередження, тут я згоден, а навіщо тоді Укрєксімбанку дорого купувати? Виходить, державні кошти не рахують.(
  6. Gennadiy08

    Прогноз курса доллара к гривне

    На 100% згоден! Рей Даліо, відомий фінансист тільки тоді сколотив статки, коли зібрав біля себе команду, котра думала інакше і в обличчя казала, що він не правий. Скільки тут толкових ображених і пішли, або не пишуть? Чому? Є проблема...
  7. Gennadiy08

    Прогноз курса доллара к гривне

    Ще раз хочу повернутися до сови, яку натягую на глобус, чи то знову до наших баранів), тобто до графіка від 11-12 квітня (жовтий кружечок). Сьогодні ми дійшли до рівня 39,50 і що далі? Моцарт пояснює ці події низькою інфляцією і виходом крупняка на купівлю валюти. На спокійному ринку можна звичайно піднімати курс, но навіщо так різко - за 2 дні на 50коп. і так ризикувати, бо оператори валютного ринку побачили таке різке зростання і з понеділка рванули скуповувати валюту. Якби був крупний покупець, то зросли б об'єми, а так 175 млн. та 165 млн. - менше чим перед цим 229 млн. НбУ захотів новий вищий коридор? Навіщо, коли йому і так було комфортно біля 39,00 з 35% інтервенцій, та знову ж таки не було потреби так різко. От вам і загадка! Хто відгадає, той отримає хороший профіт. Тут не просто якийсь графік і забаганка, а це стосується наших грошей і стоїть принципове питання - чи пустить Нацбанк нижче 39,50? Мені не здається, що це була просто випадковість.
  8. Gennadiy08

    Прогноз курса доллара к гривне

    В банку Глобус сьогодні був цікавий курс онлайн - 42,19, але там 1% на зняття, якщо без депозиту. У кого є запас, можна погратись. Євро потихеньку коректується на поганих показниках PMI в Америці, в Німеччині зростання, відходять глобальні ризики, хороші звіти компаній. Завтра ВВП Америки, сподіваюсь, що вийде в червоній зоні, але падіння і так велике з 3,4 до 2,5.
  9. Gennadiy08

    Прогноз курса доллара к гривне

    Було б добре, як би так було). Мені головне, попередити... Може той стрибок на 50коп. і не пов'язаний з євро, може НБУ на малих об'ємах вирішив підняти курс для своїх задач. Відповідь дала б розуміння наступних дій. Ви ж писали про колективний разум, от і намагаюсь).
  10. Gennadiy08

    Прогноз курса доллара к гривне

    Можете сказати, для чого тоді НБУ згородив курс 39,50 за 2 дні (50 коп.) при низьких об'ємах міжбанку ( 8 квітня 229 ) ? На графіку все видно. Підказка - 10 квітня, ввечері стався обвал євро на фінансових ринках. Думаю, треба уважно спостерігати за рівнем 42,00 по курсу гривня -євро, бо підходів зверху було 5 разів за квітень.
  11. Gennadiy08

    Прогноз курса доллара к гривне

    ПУМБ ще продає онлайн євро по 42,70, а Авальбанк купує по 42,56)
  12. Gennadiy08

    Прогноз курса доллара к гривне

    Так, наш міжбанк - міцний горішок, твердіший за форекс). Дуже багато чинників і факторів, котрі впливають на курс. Чи будуть знижувати облікову ставку в четвер?, чи є прив'язка до євро?, чи вийде знову системний банк на закупівлю валюти? Відповіді на ці питання і визначать подальшу долю курсу гривня до долара. НБУ видно не дуже переймається цим питанням, йому аби резерви зберегти і не допустити різких коливань. Спостерігаємо все в динамиці, робимо висновки і не втрачаємо оптимізму, все буде добре!
  13. Gennadiy08

    Прогноз курса доллара к гривне

    Так, я також про це - ще завтра трохи вниз а потім треба дивитись, чи пустить нацбанк нижче. Хто здав по 39,70 попадає в зону ризику.
  14. Gennadiy08

    Прогноз курса доллара к гривне

    Євро вдалось продати? Сьогодні він - 25 копійок до гривні, а на форексі також припадає. Завтра міжбанк ще трохи вниз, а далі треба дивитись як буде реагувати Нацбанк.
  15. Gennadiy08

    Прогноз курса доллара к гривне

    Не тільки психологічну, гривні немає під вечір, люди активно несли зелений весь день. В зв'язку з падінням євро на світовому ринку, прогнозую новий коридор на міжбанку 39,40 - 40,00. Те, що досягнемо 40 показував в розрахунку.
  16. Gennadiy08

    Прогноз курса доллара к гривне

    Готівка вже впала на 10-15коп. Під лежачий камінь вода не тече. Думаєте оператори валютного ринку такі дурні, не читають новин і ломануться купувати валюту (може звичайно влізти системний ведмідь, але загальну картину не змінить). Так що для нас це не підходить - поки перескочиш, так і курс невигідний, або гривні не буде. Треба випереджати події (весь світовий ринок так працює) - понеділок, мабуть вже запізно... Хто не хоче дуже ризикувати, то працюємо частинами. Моя думка - поки вниз
  17. Gennadiy08

    Прогноз курса доллара к гривне

    Голосів 311:112:1. Пишний у Вашингтоні, мабуть всіх там умовив, підкупив)
  18. Gennadiy08

    Прогноз курса доллара к гривне

    Перемога за нами! З понеділка вниз! Готуєм кеди!
  19. Gennadiy08

    Прогноз курса доллара к гривне

    Я поки не ризикнув зв'язуватись з євро, була можливість по 40,45, але якщо до понеділка, то курс гуд. Очікую дно 1,05 на форексі і тоді можна заходити в довгую. Думаю, треба готувати кеди на понеділок, прямо зранку, бо можливе різке падіння на міжбанку, якщо будуть добрі повини з за океану. Сьогодні було багато покупців, бо перед цим були великі виплати по довгим облігаціям, та і крупняк все скуповував. З початку тижня ці фактори відпадуть і очікую більше продавців. Так що нарешті з'явиться можливість зіграти на відкаті, а можливо і довгій корекції, якщо Нацбанк дасть).
  20. Gennadiy08

    Прогноз курса доллара к гривне

    Спекулятивна гривня, я думаю, у багатьох вже оприходована, а інвестиційна лежить на депозитах, облігаціях, приносить дивиденти і рахувати будемо влітку - за цей час, як казав Паніковський - Пишний нас ще 10 раз перепродасть). Ще може бути такий варіант, що Нацбанк готує високий старт і до осені на штатівській допомозі потихеньку вниз. Не втрачаємо оптимізму і шукаємо можливості, приклад - попереднє повідомлення
  21. Gennadiy08

    Прогноз курса доллара к гривне

    Сьогодні є можливість заробити тим, у кого ще залишилась гривня - обмінки прийом по 40,00, а де-які банки продають онлайн значно дешевше - Аваль 39,87 вже 92. Укрексимбанк 39,85, ТАС 39,90, на депозит 39,85, Південний до 14-00 було 39,82, Укргазбанк 39,90
  22. Gennadiy08

    Прогноз курса доллара к гривне

    Виявляється Нацбанк екстремал - так балансувати і нагнітати на межі..., можуть дійсно бути неприємні наслідки. Будемо сподіватись, що там ще є здоровий глузд, а не тільки договорняки.
  23. Gennadiy08

    Прогноз курса доллара к гривне

    Зранку непогано йшли і начебто все було за планом, а потім вплинув такий фактор, як писав Моцарт, це з 12-00 вийшов крупний покупець і тупо по любій ціні став скуповувати валюту. Не втрачаєм надії, завтра п'ятниця.
  24. Gennadiy08

    Прогноз курса доллара к гривне

    Не пишіть того в чому не розбираєтесь). Хоч знаєте що таке дивергенція?
  25. Gennadiy08

    Прогноз курса доллара к гривне

    Це точно, тільки відволікся, одразу купівля з 39,53 підскочила до 39,64
×