Перейти до вмісту

Hebbi

Форумчанин
  • Публікації

    31
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

16 Хороший человек

Про Hebbi

  • Звання
    Member

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю вимкнений та не відображатиметься іншим користувачам

  1. Hebbi

    Прогноз курса доллара к гривне

    Зробили піраміду овгз. Тепер вона валиться. + Ті, що мають гроші або ті, що конвернулися в грн в 2020-2021 (через те, що ставки по дол депозитах знизили з 5-6% до 0.5%) назад хочуть в долар. +Минулого року надрукували грн найбільше за всю історію країни. У товстосумів дуже багато грн/грн облігацій і вони тікають. Народонаселення обіднішало, тож воно не сильно впливає. Гривнепатріоти скільки хочеш можуть розказувати про вагони кукурудзи, піраміда овгз, що валиться, розчавить кукурудзу. Жаль тих, хто наслухався "гривнепатріотів" і отримав лося.
  2. Hebbi

    Банки, в которых мы держим деньги

    В приватні навіть розривні, видадуть тільки через 3 дні. Навіть дрібні депозити до 5к треба день чекати. Раніше відразу можна було забрати.
  3. Hebbi

    Прогноз курса доллара к гривне

    Якщо ніхто не бажає брати овгз, то НБУ має бути вигідно продати долари по 29 і самому зайти в піраміду овгз. Чи в них є якісь обмеження на спалювання резервів?
  4. Hebbi

    Прогноз курса доллара к гривне

    Нижче 27 уже "всьо". 1) інвесторів було мало, а зараз ще менше 2) все більше людей, що мають валюту звалюють з цього болота, заробітчани подекуди теж 3) будуть закупки газу по 800+ Камази доларів від аграріїв, поки приїдуть, ФРС почне щось таки робити. А ще борги (приблизно 10млрд дол) в рік треба віддавати, а заходити в піраміду овгз по низькому проценту все менше бажаючих. Підвищувати відсотки, збільшить виплати, друк збільшить курс. Більше схиляюсь до думки що буде змішано, трохи друку, трохи випалених резервів та трохи збільшена ставка. На користь грн тільки інфляція і бриття матрасних доларів народонаселення.
  5. Hebbi

    Прогноз курса доллара к гривне

    імхо на 29 буде стопкран від нбу. І в мене передчуття, що цього разу рух до 29 поливати будуть більше ніж минулого разу.
  6. Hebbi

    Прогноз курса доллара к гривне

    Я тоді коротко по відчуттям опишу: Нижче 27.2 (на продаж) до кінця року не буде. Високі ціни на сировину, цьогоріч теж триматимуть на плаву гривню. В кінці року максимум 28.5 Знаю, що це форум про курс, але якщо за долар можна купити вдвічі менше ніж 5 років тому, а курс стабільно 27, означає що хтось вкрав половину гривень.
  7. Hebbi

    Прогноз курса доллара к гривне

    Навіщо палити звр по 27 якщо можна по 29? НБУ якраз робить все як досвідчений спекулянт. Продає частинами по хорошій ціні. До того ж після розкрадання всіх держ підприємств, комусь же треба показувати прибуток Абстрагуючись від всього фону, як тільки фед почне реально боротися з інфляцією нижче 27.5-28 вже не побачимо. І виясниться, що все що тримало баланс, це дешевий долар. Ось коли це станеться, тоді уже 30 буде за щастя. Поки що, фед жує соплі, тож 30 грн за долар не на часі.
  8. Hebbi

    Прогноз курса доллара к гривне

    Злив сотку, значить"будеттокодорожать". Є передчуття, що в цьому році нижче 27.5 не побачимо. Про вагони кукурудзи. Я просто не знаю чому власники вагонів кукурудзи повинні зливати всю валюту? Злиють краплю щоб зп заплатити і за транспортування та й по всьому.
  9. Hebbi

    Прогноз курса доллара к гривне

    Я спочатку думав як в грудні чи квітні, але схоже будуть нагнітати довше, а експортери та НБУ протирають ручки. Всі хочуть на піку вийти з долара, тож будуть притримувати до останнього, хоча дехто мабуть уже і передумав виходити в гривню. НБУ щоб побільше продати сам підключається до хвилі
  10. Hebbi

    Прогноз курса доллара к гривне

    НБУ сам хоче злити на піку ось і виходить з долара частинами. Тож це не точно .
  11. Hebbi

    Прогноз курса доллара к гривне

    Більше схиляюсь до 28.5, НБУ хоче нагріти руки і виписати собі жирну премію за хороший прибуток
  12. Hebbi

    Прогноз курса доллара к гривне

    Думаю на якомусь рівні буде залізобетон. 28 або 28.5 і треба готувати кеди
  13. Hebbi

    Прогноз курса доллара к гривне

    Невігласи у владі хочуть замінити невігласів в нбу на ще більших невігласів. Мабуть руки чешуться включити станок на повну.
  14. Hebbi

    Прогноз курса доллара к гривне

    Схоже на банковій хочуть замінити когось в нбу
×