Перейти до вмісту

kursman27

Форумчанин
  • Публікації

    139
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача kursman27

  1. kursman27

    Прогноз курса доллара к гривне

    Колись давно пісня така була - "Крилатиє качелі". Судячи з таких коливань курсу і новин про фіндопомогу, довгий період відносної стабільності позаду, попереду - зростаючий азарт гри "вгадай курс" для поціновувачів гострих відчуттів. А для всіх поміркованих бажаю зберегти холодну голову і свої заощадження.
  2. kursman27

    Финансовые советы

    Якщо купюри в гарному стані, вигідніше продати їх як бони колекціонерам.
  3. kursman27

    Прогноз курса доллара к гривне

    "Кто больше выигрывает - игроки или казино?" - вопрос риторический.
  4. kursman27

    Прогноз курса доллара к гривне

    Підтримую, сьогодні досягли дна, надіюсь, люки в нацбанку добре заварені, щоб знизу не стукали.
  5. kursman27

    Прогноз курса доллара к гривне

    Простой ответ: Бакса в мире стало больше (напечатали), количество гривны условно неизменно, вывод - гривна укрепляется.
  6. kursman27

    Прогноз курса доллара к гривне

    Судя по черной восходящей линии графика - курс шел, шел и упал в пропасть. Шоб не получилось движения типа игрушки "йо-йо", то есть так же отдернется вверх, стабильность в районе 40 мне больше нравилась.
  7. kursman27

    Прогноз курса доллара к гривне

    Так доллар отдельно и цены отдельно, как мухи и котлеты, то есть с нашей теперешней экономикой курс связан опосредовано, что к лучшему, конечно, в нашей ситуации. Да и доллар - это тот же товар, валютчики подтвердят.
  8. kursman27

    Прогноз курса доллара к гривне

    ага - и конкретизирует, какая сеть на какой товар еще не подняла цены. а то гривна укрепляется, а товар дорожает именно в гривне
  9. kursman27

    Прогноз курса доллара к гривне

    Правління НБУ та особливо банкірів все влаштовує - і банківська ставка, і курс, на цей скромний процент і живуть.
  10. kursman27

    Прогноз курса доллара к гривне

    Доколе будем падать? А саме цікаве питання - чи знизять ціни на імпорт на цьому падінні?
  11. kursman27

    Прогноз курса доллара к гривне

    Про укріплення гривні - якби це було пов'язано з нашими успіхами на фронті, то хай би гривня укріплялась так з кожною нашою перемогою, і так до курсу 20 за долар, навіть якщо більшість з нас сидить в валюті. ПС. на повному серйозі.
  12. kursman27

    Прогноз курса доллара к гривне

    главное, чтобы желания совпадали с возможностями, то есть было бы чем заходить интересно будет, когда большинство побежит снимать свои долары НАЛИЧКОЙ с касс банков, будет ли столько налички? или расчет на то, что не побегут?
  13. kursman27

    Прогноз курса доллара к гривне

    Подскок-загончик засчитан, кто воспользовался - молодец.
  14. kursman27

    Прогноз курса доллара к гривне

    Якщо абстрагуватись від емоцій і передбачуваних дій путіна, та подивитись на піврічний графік готівкового долара, то побачим, що курс перетнув позначку минулого максимума в кінці липня і складається дуже схожа ситуація перед офіційним підняттям курсу НБУ. Політичні новини, емоції, прагнення зберегти заощадження сприяють великому стрибку, величина якого в значній степені залежить від дій НБУ. А після стрімкого росту завжди йде хороший відкат, тільки нижче 42 вже явно не буде.
  15. kursman27

    Прогноз курса доллара к гривне

    "Не верю" (С). Гадаю, что загончик может быть, но откатится до 42,50. Имхо.
  16. kursman27

    Прогноз курса доллара к гривне

    Для ощутимого отката нужен хороший подскок, а сейчас сложилась ситуация с конкретным стабильным ростом с мелкими колебаниями. Да и с ситуацией с наличностью в банках отката тоже не ожидается. Кроме того, все ожидают решения ФРС о поднятии ставки, а там выбор невелик, по ожиданиям, - либо 0,75 либо 1,0 пункт вверх, что опять таки удорожает долар. А у нас ситуация цугцванга, вроде так называется, - куды не ткнись - все не лучше. Тут хотя бы НБУ еще не подсобил как в июле.
  17. kursman27

    Прогноз курса доллара к гривне

    В Багдаде все спокойно (С) : "Найближчим часом курс долара до гривні не змінюватиметься, поки що ситуація на валютному ринку стабільна. Про це під час брифінгу повідомив заступник голови Ради НБУ Василь Фурман." "Тобто на сьогодні ми маємо фіксований курс 36,6. Ну а далі є курс, який ми бачимо в обмінниках, він незначно відхиляється в допустимих межах від фіксованого курсу", – сказав він.
  18. kursman27

    Прогноз курса доллара к гривне

    якщо розмірковувати на хлопський розум, то долар росте або гривня слабшає, тому що - і в ближній до нас Европі все дорожчає, багато імпорту продуктового і непрод-го дорожчає, - в нашій економічній політиці все йде як і раніше, змін на поліпшення ведення бізнесу, хоч якихось, нема, зайнятість населення низька, доходи впали, - багато грошей- валюти іде на переводи для утримання біженців і тих, хто вже і не думає повертатись, - політика і рішення НБУ сприяють збагаченню банківського сектору, а не розвитку економіки (та сама ставка 25%), - звісно обєктивні причини - кошти на ведення війни, - затримка фінансової допомоги зах. партнерів, - тренд на зміцнення долара як світової валюти (знову піднімуть ставку). Так що, попереду поступове послаблення гривні, якщо не буде сюрпризів від НБУ, і , як кажуть, тримаймося, до перемоги, а потім питання екон. політики постане найбільш гостро в суспільстві.
  19. kursman27

    Прогноз курса доллара к гривне

    Якщо так, то наливання готівки в банки - це бальзам на душу тим, хто вклався в тримісячний депозит або знімає депозит, і на готівковий курс значного впливу не має. І так для інформації, є підрахунки: "На різниці курсів банки заробили 19,1 млрд грн від продажу валюти. Найбільше - Приватбанк та monobank" і "Завдяки різниці між курсами в липні банки, вперше з початку війни, отримали чистий прибуток – 3,4 млрд грн." Певно велике дякую банки повинні сказати нашим ІТшникам в тому числі
  20. kursman27

    Прогноз курса доллара к гривне

    судячи з сьогоднішнього графіку, готівковий ринок закріплюється на нових підвищених значеннях і по якому курсу банки будуть продавати свіжозавезені банкноти побачим з понеділка чи знизять банки курс продажу готівкового долара, чи будуть заробляти ще більше на різниці з офіц. курсом?
  21. kursman27

    Прогноз курса доллара к гривне

    "Перша операція з обміну готівкової валюти на безготівкову відбудеться у середу, 7 вересня. Національний банк проводитиме такі операції, доки це буде необхідно. Результати відповідних операцій публікуватимуться в день їх проведення." так шо обіцяють, що готівки всім вистачить
  22. kursman27

    Прогноз курса доллара к гривне

    "Адміністрація Байдена просить Конгрес США схвалити виділення Україні додаткової допомоги в галузі безпеки та економіки у розмірі 11,7 млрд доларів" і "міністри економіки ЄС у Празі погодять політичну декларацію на підтримку макрофінансової допомоги Україні на суму 5 млрд євро у вигляді довгострокових кредитів" що на пару місяців певно вистачить і застабілізує курс
  23. kursman27

    Прогноз курса доллара к гривне

    в том-то и суть - планировать еще можно на две недели вперед, а прогнозы на год от правительства - ну даже не подберу, успокоение обывателя, что ли
  24. kursman27

    Прогноз курса доллара к гривне

    внимательнее надо - в конце 2023 года, по их мнению
×