Перейти до вмісту

Barmaley_

Форумчанин
  • Публікації

    122
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Barmaley_


  1. 11.02.2023 в 19:43, olmasss сказал:

    Пока все по Плану... Рынок смотрит вверх... На выходные в бумагу не переходил несмотря на подскок... Хотя по 40,10+ просили Клиенты..  Ситуация неоднозначная поэтому пока нахожусь в долл...

    Все Имхо!

    А чому ж про ці свої плани якось так скромненько мовчите? "Ситуация неоднозначная" на практиці виявилася дуже навіть однозначною - увесь цей час (по сьогодні включно) ринок "сматрєл" зовсім навіть не вверх. "Кто был со мной, тот заработал"?

    • Не подобається 7

  2. 1 час назад, Mozart сказал:

    Очень, очень правильная критика, друже olmasss, в твою сторону! КТО ТАК ПИШЕТ? 

    Надо заранее... минимум за полдня (чтобы все успели приготовиться) писать, по какой цене сливать... Затем, с точностью до 1-2 часов, но опять-таки заранее - когда откупаться. По какой цене (с точностью 1-2 копейки). 
    И все это... даже не ожидая "спасибо" в ответ. 
    А если что... тут найдется, кому пальцем ткнуть ...

    Ніхто ж тут не пише, що хтось має описувати ПРЯМО ЗАРАЗ те, що він робить (чи зробив 5-10 хвилин назад). Але ж і коли хтось тут починає писати, як він правильно щось зробив аж ДВА ТИЖНІ назад, це також не викликає нічого окрім усмішки - звичайно ж, за такий немаленький проміжок часу тренд може змінитися (причому навіть декілька разів) - і звичайно ж, практично неможливо не вгадати, що долар або незначно впаде, або трішки підросте протягом цього часу - насправді практично стовідсотково протягом цього часу буде і перше, і друге.. Просто треба вчасно про себе тут нагадати - наприклад, через два тижні після свого прогнозу написати "а я ж казав, що долар падатиме" (а якщо цього через два тижні не станеться - нічого страшного, можна почекати ще декілька днів чи тижнів і вже після цього написати те ж саме, дописавши при цьому всього лише маленьку фразу "ну, промазав зі своїм прогнозом приблизно на тиждень, але це ж не проблема, правда?"). 

    • Подобається 1
    • Не подобається 5

  3. 1 минуту назад, olmasss сказал:

    Ну да, продав на позапрошлые выходные по 40,55 и откупив в четверг - пятницу на этой неделе по 40,10 - конечно чепуха... Каких то 45 копеек или 1,1% заработать в долл менее чем за две недели... Когда Банки в год столько процентов дают... 

    Делайте все наоборот... А кто со мной - тот зарабатывает...

    Тобто, протягом майже двох  тижнів (з "позапрошлых выходных" і аж до четверга-п'ятниці) Ви ні разу не перезаходили з грн. в дол. (і навпаки) і увесь цей час просто чекали? При тому, що Ви - валютчик і саме постійно продаючи та купуючи заробляєте собі "на хліб". Я Вас правильно зрозумів? Звичайно ж, вірю :) :) :)  

    • Хаха 4
    • Не подобається 5

  4. 3 минуты назад, Otass сказал:

    Вроде одно и тоже читаем, а видим - разное. Может Вам нужно расшифровать? Первая часть прогноза - подскок на выходных и он есть, и я о нем думаю. Вторая часть прогноза - пробой 40 вниз на следующей неделе. Прогноз можно будет оценить к середине следующей недели и я думаю, он исполнится.

    Жодного (!!!) прогнозу про "подскок на выходных" не було :). Насправді мова йшла про "текущий подскок" (тобто, на вечір п'ятниці). Більше того, автор прогнозу вже "использовал" в п'ятницю цей підскок, після чого в суботу долар продовжив ріст :) 

    • Лайк 1
    • Хаха 1
    • Не подобається 5

  5. 1 час назад, Tip_Top сказал:

    Всё повторяеися:

    Ваше сообщение о выходе в гривну, все имхо и никому не советую. И после этого рост доллара на наличном рынке.))) 

     

    А хіба Ви до цього ще не звикли?  У  @olmasss завжди так :) І я йому, насправді, безмежно вдячний за його прогнози - уважно перечитавши тут його поради/прогнози/опис своїх дій, я після цього роблю все З ТОЧНІСТЮ ДО НАВПАКИ :) :) :) Поки що ця схема працює безвідмовно - за останніх декілька місяців практично ні разу не було збоїв :)

    • Лайк 2
    • Хаха 3
    • Подобається 2
    • Не подобається 5

  6. 54 минуты назад, andreuskas сказал:

    У меня обратная история, заказывал перед новым годом на 4 число, 2 заявки по 300+ долларов/евро не обработали и 5.01 пришло уведомление что заявка снята.

    В провінції (і ЛИШЕ там) таке, можливо, й трапляється (впевнений, що причина цього - ВИКЛЮЧНО логістично-інкасаційні питання та "новорічний тиждень"), а ось у великих містах жодних проблем зі зняттям готівкового долара у відділеннях даного банку немає взагалі.

    • Лайк 2
    • Дякую 1
    • Подобається 1
    • Не подобається 3

  7. 15.12.2022 в 11:56, olmasss сказал:

    Кремень по 39,90 понесли Клиенты сдавать Долл... И то это Космос... Беру по чуть чуть... Не спешу...

    Гоша, Анджелина и Бармалей - Аууу...        

    Привіт, друже!!! Як справи? І чому ж ти тепер не пишеш мені, Анджеліні та Гоші "Аууу"???? Ми всі тут і чекаємо з нетерпінням на твої нові "прогнози" :)

    • Хаха 2
    • Подобається 2
    • Не подобається 4

  8. 3 часа назад, olmasss сказал:

    Кремень по 39,90 понесли Клиенты сдавать Долл... И то это Космос... Беру по чуть чуть... Не спешу...

    Гоша, Анджелина и Бармалей - Аууу...        

     

    2 часа назад, olmasss сказал:

    Прибил около 50% свободной бумаги по 39,95 у коллег до выяснения...

    P.s.  Сегодня уже больше ничего писать не буду, а дальше поглядим.... Всем профитов!

    По 39,90 - "это Космос" и "беру по чуть-чуть, не спешу", при цьому по 39,95 - "прибил около 50% свободной бумаги у коллег до выяснения" (між цими двома постами пройшло менше години).  :)

    • Хаха 7
    • Подобається 1
    • Не подобається 3

  9. 29.11.2022 в 20:07, olmasss сказал:

    Сорри что поздно пишу... Раньше не было возможности... 

    Друзья, я вот подумал и решил, что надо прибивать бумагу... Предчувствие какое то у меня появилось... Сложно Вам объяснить... Прибивал у коллег сегодня днём по 40,25 и немного прямые сдали по 40,20... 

    Никого не уговариваю следовать за мной..  Все на уровне чуйки....

    Та да... Якщо З ІНЕТРВАЛОМ В ДЕКІЛЬКА ДНІВ писати про те, що "долар виросте" і ОДНОЧАСНО про те, що "долар впаде" (при тому, що протягом ТИЖНІВ після цих "прогнозів" долар практично стояв на місці і НІКУДИ особливо не рухався :) ), то треба дуже постаратися, щоб не вгадати подальший напрямок курсу. Просто майстер своєї справи :) Адже потім в будь-який момент можна процитувати ОДИН із двох своїх прогнозів (при цьому скромненько промовчавши про інший :) ) і купатися в промінчиках слави ... Ехххх....

    • Лайк 1
    • Хаха 7
    • Подобається 3
    • Не подобається 3

  10. 22 минуты назад, Mozart сказал:

    Ну, для точности, я бы тогда сформулировал чуть по-другому: длительный блэкаут бьет по работе бизнеса. Особенно того, где есть энергоемкое производство. Сокращается выпуск продукции, падает реализация, падает оборот денег. Это все оказывает влияние на курс, точнее, на спрос в сторону его падения. 

    Ну, тоді й я б для точності сформулював би це дещо по-іншому. Якщо "сокращается выпуск продукции, падает реализация", то тоді й падають податкові надходження до бюджету. А раз так, то тоді в нашої влади нічого іншого не залишається, як пришвидшувати нічим не забезпечений друк гривні (для покриття потреб армії) - іншого виходу в неї просто не залишиться. Адже всі ми давно знаємо, що фінансування воєнних видатків наш уряд має фінансувати САМОСТІЙНО (без допомоги іноземних партнерів та міжнародних грантів). Відповідно, це тиснутиме на гривню вже в "зовім іншу сторону" (не сприятиме її зміцненню). А то якась дивна в Вас виходить логіка: чим гірше стан справ в країні (в її економіці), тим міцнішим має ставати курс національної валюти. Так не буває!!! Якби все було так просто, то в якомусь Зімбабве вже давно курс місцевого тугрика до долара був би 1:1 (або навіть вам би ще й доплачували декілька доларів за здачу місцевих фантиків).

    • Лайк 2
    • Дякую 1
    • Подобається 2
    • Не подобається 3

  11. 5 минут назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

    Странно,непойму логіку НБУ, сьогодні був у Приваті, за старою схемою можна ше купляти доллар з картки по 37.40 на строковий депозит 3 місяці, в закінченні терміну зняття в долларах🤔

    А й дійсно - «странно» :) А нічого, що тут вже другий день пишуть, що нові правила НБУ - це лише ДОДАТКОВИЙ варіант оформлення «доларових» депозитів (на додачу до старого депозиту 100К, якого НІХТО не відміняв)?

    • Лайк 2
    • Подобається 2
    • Не подобається 3

  12. 1 час назад, Moskit сказал:

    плюсанув за Ваші думки, але з приводу виділеного жирним: при найгірших сценаріях (я сподіваюсь все таки на краще), "валютоміняйли" зникнуть як явище значно пізніше маркетологів, блохерів, аніматорів.

    П.С. до професійного валютообміну відношення не маю 

    Я ж не написав, що вони зникнуть В ПРИНЦИПІ - я всього лише написав, що "в цьому ланцюжку" вони виявляться зайвими. Тобто, в операціях "поклав гривню на доларовий депозит,а після закінчення 6-місячного періоду отримав назад також гривню замість доларів".

    • Не подобається 3

  13. 1 час назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

    Так діло в тому шо курс через 6 місяців може бути на ЧР і 50,но нацбанк на момент повернення вкладів зробить ОФ Курс напримір 30 і шо тоді

    А якщо так не буде, то "і шо тоді"? Я ж написав вище - тут (як і в будь-якому іншому варіанті) є свій ризик... А зниження офіційного курсу при зростаючому ринковому - це з розряду фантастики (в теорії, звичайно - можливо (з вірогідністю 0,00001%), але на практиці - якось не то :) ),

    • Не подобається 3

  14. 23 минуты назад, DenUa сказал:

    Це має сенс лише, якщо приберуть 100к депо. Тут вище вже публіковали текст постанови, що додається п.п. 5 (про 100к депо йдетья в п.п.4). Тобто мета не зовсім зрозуміла, або ...  

    А чому 100Кдепо не може залишатися ДОДАТКОВИМ (до створеного сьогодні) інструментом для зменшення тиску на гривню? Як на мене - цілком... Адже обидва ці інструменти переслідують одну й ту ж мету - банальне "зв'язування" гривні. Причому, перший з цих інструментів на сьогоднішній день вже реально продемонстрував свою дієвість та ефективність...

    • Не подобається 3

  15. 1 минуту назад, serhei сказал:

    Вас не зрозумієш. Ви ж раніше писали, що не треба страшилки писати, і заднім числом нічого не включать те що сьогодні прийняло НБУ.

    Ми з вами, очевидно, наразі говоримо про різні речі: я - про повернення депозитів, оформлених починаючи з 21.10.2022р., Ви - про оформлені до цієї дати.

    • Подобається 1
    • Не подобається 3
×