Перейти до вмісту

Barmaley_

Форумчанин
  • Публікації

    122
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

270 Душка

Про Barmaley_

  • Звання
    Advanced Member

Відвідувачі профілю

1 343 перегляду профілю
  1. Barmaley_

    Прогноз курса доллара к гривне

    Не факт - сьогодні зранку в Приваті був курс /39,45
  2. Barmaley_

    Прогноз курса доллара к гривне

    А чому ж про ці свої плани якось так скромненько мовчите? "Ситуация неоднозначная" на практиці виявилася дуже навіть однозначною - увесь цей час (по сьогодні включно) ринок "сматрєл" зовсім навіть не вверх. "Кто был со мной, тот заработал"?
  3. Barmaley_

    Прогноз курса доллара к гривне

    Ніхто ж тут не пише, що хтось має описувати ПРЯМО ЗАРАЗ те, що він робить (чи зробив 5-10 хвилин назад). Але ж і коли хтось тут починає писати, як він правильно щось зробив аж ДВА ТИЖНІ назад, це також не викликає нічого окрім усмішки - звичайно ж, за такий немаленький проміжок часу тренд може змінитися (причому навіть декілька разів) - і звичайно ж, практично неможливо не вгадати, що долар або незначно впаде, або трішки підросте протягом цього часу - насправді практично стовідсотково протягом цього часу буде і перше, і друге.. Просто треба вчасно про себе тут нагадати - наприклад, через два тижні після свого прогнозу написати "а я ж казав, що долар падатиме" (а якщо цього через два тижні не станеться - нічого страшного, можна почекати ще декілька днів чи тижнів і вже після цього написати те ж саме, дописавши при цьому всього лише маленьку фразу "ну, промазав зі своїм прогнозом приблизно на тиждень, але це ж не проблема, правда?").
  4. Barmaley_

    Прогноз курса доллара к гривне

    Тобто, протягом майже двох тижнів (з "позапрошлых выходных" і аж до четверга-п'ятниці) Ви ні разу не перезаходили з грн. в дол. (і навпаки) і увесь цей час просто чекали? При тому, що Ви - валютчик і саме постійно продаючи та купуючи заробляєте собі "на хліб". Я Вас правильно зрозумів? Звичайно ж, вірю
  5. Barmaley_

    Прогноз курса доллара к гривне

    Жодного (!!!) прогнозу про "подскок на выходных" не було . Насправді мова йшла про "текущий подскок" (тобто, на вечір п'ятниці). Більше того, автор прогнозу вже "использовал" в п'ятницю цей підскок, після чого в суботу долар продовжив ріст
  6. Barmaley_

    Прогноз курса доллара к гривне

    А хіба Ви до цього ще не звикли? У @olmasss завжди так І я йому, насправді, безмежно вдячний за його прогнози - уважно перечитавши тут його поради/прогнози/опис своїх дій, я після цього роблю все З ТОЧНІСТЮ ДО НАВПАКИ Поки що ця схема працює безвідмовно - за останніх декілька місяців практично ні разу не було збоїв
  7. Barmaley_

    Прогноз курса доллара к гривне

    В понеділок тенденція збережеться.
  8. Barmaley_

    Прогноз курса доллара к гривне

    Це було адресовано «падунам» - тим, які чекали подальшого падіння курсу долара.
  9. Barmaley_

    Прогноз курса доллара к гривне

    Ось і казочці кінець P.S. "А как дышал. как дышал".
  10. Barmaley_

    Прогноз курса доллара к гривне

    Буквально сьогодні був в Укргазбанку - хотів зняти долари з карти (максимально можливу суму - 2700) БЕЗ ПОПЕРЕДНЬОГО ЗАМОВЛЕННЯ (!!!). В касі готові були видати без жодних проблем, але попередили, що купюри - не нові. Запропонували (як варіант) замовити на завтра і отримати усю суму НОВИМИ купюрами. Так що не розганяйте паніку - в жодному з солідних банків (в тому числі й в Укргазі) жодних проблем з доларами НЕМАЄ.
  11. Barmaley_

    Банки, в которых мы держим деньги

    В провінції (і ЛИШЕ там) таке, можливо, й трапляється (впевнений, що причина цього - ВИКЛЮЧНО логістично-інкасаційні питання та "новорічний тиждень"), а ось у великих містах жодних проблем зі зняттям готівкового долара у відділеннях даного банку немає взагалі.
  12. Barmaley_

    Прогноз курса доллара к гривне

    Привіт, друже!!! Як справи? І чому ж ти тепер не пишеш мені, Анджеліні та Гоші "Аууу"???? Ми всі тут і чекаємо з нетерпінням на твої нові "прогнози"
  13. Barmaley_

    Прогноз курса доллара к гривне

    Ото ж... Судячи по останнім подіям, професіоналами тут навіть й не пахне (від слова "взагалі") ... Тут люди просто обмінюються думками (і помиляються при цьому АБСОЛЮТНО усі).
  14. Barmaley_

    Прогноз курса доллара к гривне

    По 39,90 - "это Космос" и "беру по чуть-чуть, не спешу", при цьому по 39,95 - "прибил около 50% свободной бумаги у коллег до выяснения" (між цими двома постами пройшло менше години).
×