Перейти до вмісту

Barmaley_

Форумчанин
  • Публікації

    122
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Barmaley_

  1. Barmaley_

    Прогноз курса доллара к гривне

    Не факт - сьогодні зранку в Приваті був курс /39,45
  2. Barmaley_

    Прогноз курса доллара к гривне

    А чому ж про ці свої плани якось так скромненько мовчите? "Ситуация неоднозначная" на практиці виявилася дуже навіть однозначною - увесь цей час (по сьогодні включно) ринок "сматрєл" зовсім навіть не вверх. "Кто был со мной, тот заработал"?
  3. Barmaley_

    Прогноз курса доллара к гривне

    Ніхто ж тут не пише, що хтось має описувати ПРЯМО ЗАРАЗ те, що він робить (чи зробив 5-10 хвилин назад). Але ж і коли хтось тут починає писати, як він правильно щось зробив аж ДВА ТИЖНІ назад, це також не викликає нічого окрім усмішки - звичайно ж, за такий немаленький проміжок часу тренд може змінитися (причому навіть декілька разів) - і звичайно ж, практично неможливо не вгадати, що долар або незначно впаде, або трішки підросте протягом цього часу - насправді практично стовідсотково протягом цього часу буде і перше, і друге.. Просто треба вчасно про себе тут нагадати - наприклад, через два тижні після свого прогнозу написати "а я ж казав, що долар падатиме" (а якщо цього через два тижні не станеться - нічого страшного, можна почекати ще декілька днів чи тижнів і вже після цього написати те ж саме, дописавши при цьому всього лише маленьку фразу "ну, промазав зі своїм прогнозом приблизно на тиждень, але це ж не проблема, правда?").
  4. Barmaley_

    Прогноз курса доллара к гривне

    Тобто, протягом майже двох тижнів (з "позапрошлых выходных" і аж до четверга-п'ятниці) Ви ні разу не перезаходили з грн. в дол. (і навпаки) і увесь цей час просто чекали? При тому, що Ви - валютчик і саме постійно продаючи та купуючи заробляєте собі "на хліб". Я Вас правильно зрозумів? Звичайно ж, вірю
  5. Barmaley_

    Прогноз курса доллара к гривне

    Жодного (!!!) прогнозу про "подскок на выходных" не було . Насправді мова йшла про "текущий подскок" (тобто, на вечір п'ятниці). Більше того, автор прогнозу вже "использовал" в п'ятницю цей підскок, після чого в суботу долар продовжив ріст
  6. Barmaley_

    Прогноз курса доллара к гривне

    А хіба Ви до цього ще не звикли? У @olmasss завжди так І я йому, насправді, безмежно вдячний за його прогнози - уважно перечитавши тут його поради/прогнози/опис своїх дій, я після цього роблю все З ТОЧНІСТЮ ДО НАВПАКИ Поки що ця схема працює безвідмовно - за останніх декілька місяців практично ні разу не було збоїв
  7. Barmaley_

    Прогноз курса доллара к гривне

    В понеділок тенденція збережеться.
  8. Barmaley_

    Прогноз курса доллара к гривне

    Це було адресовано «падунам» - тим, які чекали подальшого падіння курсу долара.
  9. Barmaley_

    Прогноз курса доллара к гривне

    Ось і казочці кінець P.S. "А как дышал. как дышал".
  10. Barmaley_

    Прогноз курса доллара к гривне

    Буквально сьогодні був в Укргазбанку - хотів зняти долари з карти (максимально можливу суму - 2700) БЕЗ ПОПЕРЕДНЬОГО ЗАМОВЛЕННЯ (!!!). В касі готові були видати без жодних проблем, але попередили, що купюри - не нові. Запропонували (як варіант) замовити на завтра і отримати усю суму НОВИМИ купюрами. Так що не розганяйте паніку - в жодному з солідних банків (в тому числі й в Укргазі) жодних проблем з доларами НЕМАЄ.
  11. Barmaley_

    Банки, в которых мы держим деньги

    В провінції (і ЛИШЕ там) таке, можливо, й трапляється (впевнений, що причина цього - ВИКЛЮЧНО логістично-інкасаційні питання та "новорічний тиждень"), а ось у великих містах жодних проблем зі зняттям готівкового долара у відділеннях даного банку немає взагалі.
  12. Barmaley_

    Прогноз курса доллара к гривне

    Привіт, друже!!! Як справи? І чому ж ти тепер не пишеш мені, Анджеліні та Гоші "Аууу"???? Ми всі тут і чекаємо з нетерпінням на твої нові "прогнози"
  13. Barmaley_

    Прогноз курса доллара к гривне

    Ото ж... Судячи по останнім подіям, професіоналами тут навіть й не пахне (від слова "взагалі") ... Тут люди просто обмінюються думками (і помиляються при цьому АБСОЛЮТНО усі).
  14. Barmaley_

    Прогноз курса доллара к гривне

    По 39,90 - "это Космос" и "беру по чуть-чуть, не спешу", при цьому по 39,95 - "прибил около 50% свободной бумаги у коллег до выяснения" (між цими двома постами пройшло менше години).
  15. Barmaley_

    Прогноз курса доллара к гривне

    Та да... Якщо З ІНЕТРВАЛОМ В ДЕКІЛЬКА ДНІВ писати про те, що "долар виросте" і ОДНОЧАСНО про те, що "долар впаде" (при тому, що протягом ТИЖНІВ після цих "прогнозів" долар практично стояв на місці і НІКУДИ особливо не рухався ), то треба дуже постаратися, щоб не вгадати подальший напрямок курсу. Просто майстер своєї справи Адже потім в будь-який момент можна процитувати ОДИН із двох своїх прогнозів (при цьому скромненько промовчавши про інший ) і купатися в промінчиках слави ... Ехххх....
  16. Barmaley_

    Прогноз курса доллара к гривне

    Ну, тоді й я б для точності сформулював би це дещо по-іншому. Якщо "сокращается выпуск продукции, падает реализация", то тоді й падають податкові надходження до бюджету. А раз так, то тоді в нашої влади нічого іншого не залишається, як пришвидшувати нічим не забезпечений друк гривні (для покриття потреб армії) - іншого виходу в неї просто не залишиться. Адже всі ми давно знаємо, що фінансування воєнних видатків наш уряд має фінансувати САМОСТІЙНО (без допомоги іноземних партнерів та міжнародних грантів). Відповідно, це тиснутиме на гривню вже в "зовім іншу сторону" (не сприятиме її зміцненню). А то якась дивна в Вас виходить логіка: чим гірше стан справ в країні (в її економіці), тим міцнішим має ставати курс національної валюти. Так не буває!!! Якби все було так просто, то в якомусь Зімбабве вже давно курс місцевого тугрика до долара був би 1:1 (або навіть вам би ще й доплачували декілька доларів за здачу місцевих фантиків).
  17. Barmaley_

    Прогноз курса доллара к гривне

    Читайте вище в даній гілці - там все написано!
  18. Barmaley_

    Прогноз курса доллара к гривне

    А й дійсно - «странно» А нічого, що тут вже другий день пишуть, що нові правила НБУ - це лише ДОДАТКОВИЙ варіант оформлення «доларових» депозитів (на додачу до старого депозиту 100К, якого НІХТО не відміняв)?
  19. Barmaley_

    Прогноз курса доллара к гривне

    Я ж не написав, що вони зникнуть В ПРИНЦИПІ - я всього лише написав, що "в цьому ланцюжку" вони виявляться зайвими. Тобто, в операціях "поклав гривню на доларовий депозит,а після закінчення 6-місячного періоду отримав назад також гривню замість доларів".
  20. Barmaley_

    Прогноз курса доллара к гривне

    А якщо так не буде, то "і шо тоді"? Я ж написав вище - тут (як і в будь-якому іншому варіанті) є свій ризик... А зниження офіційного курсу при зростаючому ринковому - це з розряду фантастики (в теорії, звичайно - можливо (з вірогідністю 0,00001%), але на практиці - якось не то ),
  21. Barmaley_

    Прогноз курса доллара к гривне

    Ще й як зможе:) І вона насправді - більш ніж конкретна! Вкотре повторюю: додався ЩЕ ОДИН (додатковий до 100К) інструмент зв’язування гривні. P.S. І практичний сенс в цій новій ініціативі НБУ - очевидний: сьогодні купити долар по 36+, а через 6 міс. здати, до прикладу, по 40+ (про ризики того, що через 6 міс. курс на вулиці буде вищим, зрозуміло і так, на те вони і ризики; але ж він і зараз вищий за офіційний ). І тут виникає один (для декого з форумчан - не дуже приємний ) нюанс - валютоміняли виявляться зайвими в цьому ланцюжку ( саме тому їм ця ініціатива ой як не подобається). А якщо раптом виявиться, що через 6 міс. оф. курс знизиться (що дуже малоймовірно саме по собі), то тоді втратять АБСОЛЮТНО УСІ ( в тому числі й ті, хто зараз купить долар по 40+ ( оскільки знизиться в тому числі і вуличний курс), а не лише ті, хто вирішить зараз оформити такі депозити; причому перші можуть втратити НАВІТЬ БІЛЬШЕ ). Чи знайдуться такі люди, які захочуть ризикнути - впевнений, що так. Чи буду серед них я - очевидно, що ні
  22. Barmaley_

    Прогноз курса доллара к гривне

    Перший пішов Схоже, це зіграє «на руку» для гривні https://www.ukr.net/news/details/economics/93784104.html
  23. Barmaley_

    Прогноз курса доллара к гривне

    А чому 100Кдепо не може залишатися ДОДАТКОВИМ (до створеного сьогодні) інструментом для зменшення тиску на гривню? Як на мене - цілком... Адже обидва ці інструменти переслідують одну й ту ж мету - банальне "зв'язування" гривні. Причому, перший з цих інструментів на сьогоднішній день вже реально продемонстрував свою дієвість та ефективність...
  24. Barmaley_

    Прогноз курса доллара к гривне

    Ми з вами, очевидно, наразі говоримо про різні речі: я - про повернення депозитів, оформлених починаючи з 21.10.2022р., Ви - про оформлені до цієї дати.
×