Перейти до вмісту

Rolyat

Форумчанин
  • Публікації

    20
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

93 Душка

Про Rolyat

  • Звання
    Member

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю вимкнений та не відображатиметься іншим користувачам

  1. Ви юридично абсолютно праві, у мене немає жодних претензій до банку. Але, фактично, ми всі розуміємо, що нам скидають непотріб, який в поточній ситуації, нажаль, неможливо використати в Україні. Як можна побачити з повідомлень на цьому форумі, це робиться масово.
  2. Вже тиждень не можу забрати 1000$ в ПриватБанку. Замовляю третій раз, але в наявності постійно лише купюри 1996 року.
  3. Rolyat

    Прогноз курса доллара к гривне

    Патріотизм, безперечно, йде поряд з стабільністю національної валюти. Варто зазначити, що наш НБУ - один з найкращих у світі центральний банк, про що свідчать безліч нагород. Але потрібно розуміти, що економіка не може довго працювати якісно та розвиватись, коли застосовуються адміністративні методи керування нею. Ринок повинен біти вільний з мінімальним втручанням (якщо воно взагалі потрібно) адміністративного впливу. Натомість, ми маємо війну, а, отже, інколи таке втручання може бути доречне. Питання тільки в тому, до якого часу воно буде доречне, і буде більше допомагати, ніж шкодити...
  4. А-банк вже тиждень дефіцит готівки долара в деяких регіонах, не видають навіть по замовленню.
  5. Rolyat

    Прогноз курса доллара к гривне

    Підтверджую. У непродовольчій сфері бізнесу спостерігається зменшення попиту, саме попиту.
  6. Rolyat

    Прогноз курса доллара к гривне

    Так все ж очевидно, робіть з точністю до навпаки) Хочете купити - продавайте, а хочете продати - купляйте) І буде вам щастя))
  7. Rolyat

    Прогноз курса доллара к гривне

    Потрібно чекати детальної інформації, про це не було зазначено. Ймовірно, що мова йшла саме депозитний сертифікат, а не про облігацію, тому висновки робіть самостійно.
  8. Rolyat

    Прогноз курса доллара к гривне

    Дослівно так: з 7 квітня 2023 року Національний банк скорегує операційний дизайн монетарної політики: по-перше, буде запроваджено 3-х місячний депозитний сертифікат під фіксовану ставку на рівні облікової ставки, можливість банків розміщувати кошти.... У НБУ пояснили, що можливості банків розміщувати кошти в таких ДС залежатимуть від обсягів сформованих ними портфелів гривневих депозитів населення з початковим терміном розміщення від трьох місяців, а також від успішності нарощення таких портфелів. Проведення першого кількісного тендера з розміщення ДС строком до трьох місяців заплановане на 7 квітня. Детальні параметри участі банків у тендері оголосять банкам до 6 квітня 2023 року. Нацбанк планує використовувати цей інструмент щонайменше протягом року.
  9. Rolyat

    Прогноз курса доллара к гривне

    НБУ на засіданні 16.03.2023 вирішив: зберегти облікову ставку на рівні 25% розробити заходи і збільшити привабливість гривневих строкових депозитів зберегти фіксований курс гривні до долара США на рівні 36,56 грн за 1 долар Інфляція в Україні сповільнюється другий місяць поспіль і у лютому становила 24,9% у річному вимірі. НБУ з початку року не здійснював викуп ОВДП. З 7 квітня 2023 року буде запроваджено 3-місячний депозитний сертифікат на рівні % облікової ставки.
  10. Rolyat

    Прогноз курса доллара к гривне

    «Рівень адаптації, який демонструє сьогодні абсолютна більша частина українського бізнесу, абсолютно унікальний, неймовірний, його навіть пояснити дуже важко, але ми маємо на сьогоднішній день це як доконаний факт: український бізнес адаптується». Андрій Пишний, голова НБУ
  11. Rolyat

    Прогноз курса доллара к гривне

    НБУ на засіданні 26.01.2023 вирішив: зберегти облікову ставку на рівні 25% збільшити вимоги до банків щодо формування додаткових резервів зберегти фіксований курс гривні до долара США на рівні 36,56 грн за 1 долар. У 2022 році Україна отримала 32 млрд. $США допомоги та очікує отримати 38 млрд. $США у 2023 році. ВВП України у 2022 році впав на 33%. НБУ прогнозує зниження інфляції у 2023 році до 18,5% у річному вимірі.
  12. Rolyat

    Банки, в которых мы держим деньги

    Відгук по зняттю конверт-депозиту в USD з Izi-банку Кошти замовляв у касу "Таскомбанку" за 10 днів наперед. Можливо замовити лише по понеділкам. У випадку, якщо потрібно зняти у інший день, можна залишити коментар з бажаною датою замовлення. Комісія: 15 грн за 1 зняття (незалежно від суми). Враження: вкрай негативне, всі від касира до оператора бідкаються що "долара немає", тричі перепитали чи точно відбулось бронювання, спеціально затримують зняття, декілька раз роблять копію документів (хоч у них все є). Лише потім дістають з заначки і видають кошти. Видали старими купюрами. Субʼєктивний висновок: не раджу ТАС і IZI для купівлі валюти на депозит.
  13. Rolyat

    ТАСкомбанк

    Відгук по зняттю конверт-депозиту в USD з Izi банку Кошти замовляв у касу "Таскомбанку" за 10 днів наперед. Можливо замовити лише по понеділкам. У випадку, якщо потрібно зняти у інший день, можна залишити коментар з бажаною датою замовлення. Комісія: 15 грн за 1 зняття (незалежно від суми). Враження: вкрай негативне, всі від касира до оператора бідкаються що "долара немає", тричі перепитали чи точно відбулось бронювання, спеціально затримують зняття, декілька раз роблять копію документів (хоч у них все є). Лише потім дістають з заначки і видають кошти. Субʼєктивний висновок: не раджу ТАС і IZI для купівлі валюти на депозит.
  14. Rolyat

    Прогноз курса доллара к гривне

    Поганенька стратегія, залежати лише від сертифікатів НБУ. А як щодо кредитної стратегії, подумали? Врахували кредитні ризики? Невиплати по кредитам, погані кредити? Оренду приміщень? Зарплату? Податки? Ну, так собі, бізнес...
  15. Rolyat

    ТАСкомбанк

    В додатку IZI при відкритті зазначено, що при знятті депозиту комісії не буде. Юридично - це ТАС, але оскільки IZI - це окремий проєкт, цілком можливо що комісій не буде (якщо вірити додатку).
×