Перейти до вмісту

seruy

Форумчанин
  • Публікації

    8
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем seruy


  1. Прошу прощения за качество фото. Но год и серия видны. И такими доказательствами Вас могут завалить!

     

    Авторитетом в вопросах подлинности себя не считаю. Если Вы будете продолжить настаивать на фальшивости всех соток шестого года с серией не на Н, то спровоцируете ухудшение самочуствия многих читателей. А читатели форума должны быть спокойными и уравновешенными :)

     Речь шла о серии 2006, а на фото 2006A


  2. Вчора хотів зробити покупку в інеті( останній раз купував на початку року) потрібно було купити до 20 $ на інтернет карту - та нічого не вийшло, на мої претензії онлайн підтримка предложила відкрити інтернет карту в гривні віза - я відкрив, так як необхідно було зробити цю покупку вчора.Відповідно курс візи вищий ніж проста купівля валюти - я заплатив більше ніж планував добре що річ коштувала небагато і я переплатив десь 10 грн - а якби купував за 200 $ ?... Тепер напишу до приватбанку. Не присилайте дурних смс на шквал - Ви довго з нами співпрацюєте' якщо хтось вам буде пропонувати перейти в інший банк на обслуговування зарплатного проекту -звертайтеся до нас ми вас захистимо. Та ніхто вас не буде триматися з таким підходом до клієнтів. Знаю що вже багато організацій переходять на обслуговуння в інший банк. Я в вас розчарувався.

    • Подобається 1
    • Не подобається 4

  3. Якщо я сьогодні поповню КДВвалютну(вона в мене відкрита без відкриття рах.) на 100$ шляхом перерахуванням коштів з своєї гривневої карти - я зможу зняти в банку нал( чи мусово відкривати рах.)? Дякую за відповідь.

    Ну підкажіть хтось!. Я ще не проводив покупки (коли відкрив карточу то на наступний день  вийшла заборона на зняття валюти- тільки грн). Варто бавитись чи ні?


  4. Якщо я сьогодні поповню КДВвалютну(вона в мене відкрита без відкриття рах.) на 100$ шляхом перерахуванням коштів з своєї гривневої карти - я зможу зняти в банку нал( чи мусово відкривати рах.)? Дякую за відповідь.

×