Перейти до вмісту

seruy

Форумчанин
  • Публікації

    8
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача seruy

  1. seruy

    Приватбанк

    Вчора хотів зробити покупку в інеті( останній раз купував на початку року) потрібно було купити до 20 $ на інтернет карту - та нічого не вийшло, на мої претензії онлайн підтримка предложила відкрити інтернет карту в гривні віза - я відкрив, так як необхідно було зробити цю покупку вчора.Відповідно курс візи вищий ніж проста купівля валюти - я заплатив більше ніж планував добре що річ коштувала небагато і я переплатив десь 10 грн - а якби купував за 200 $ ?... Тепер напишу до приватбанку. Не присилайте дурних смс на шквал - Ви довго з нами співпрацюєте' якщо хтось вам буде пропонувати перейти в інший банк на обслуговування зарплатного проекту -звертайтеся до нас ми вас захистимо. Та ніхто вас не буде триматися з таким підходом до клієнтів. Знаю що вже багато організацій переходять на обслуговуння в інший банк. Я в вас розчарувався.
  2. seruy

    Приватбанк

    Спс. Купив 99,5$., а 100 ну ніяк не вийшло.
  3. seruy

    Приватбанк

    Ну підкажіть хтось!. Я ще не проводив покупки (коли відкрив карточу то на наступний день вийшла заборона на зняття валюти- тільки грн). Варто бавитись чи ні?
  4. seruy

    Приватбанк

    Якщо я сьогодні поповню КДВвалютну(вона в мене відкрита без відкриття рах.) на 100$ шляхом перерахуванням коштів з своєї гривневої карти - я зможу зняти в банку нал( чи мусово відкривати рах.)? Дякую за відповідь.
×