Перейти до вмісту

m_v_a

Форумчанин
  • Публікації

    3
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача m_v_a

  1. m_v_a

    Прогноз курса доллара к гривне

    Національний банк вирішив встановлювати новий курс гривні - індикативний курс. Про це йдеться в листі Нацбанку №24-008/54205 від 24 вересня, пишуть "Українські новини". "Повідомляємо, що банківське співтовариство разом з найбільшими учасниками зовнішньоекономічної діяльності (експортерами та імпортерами) з метою стабілізації панічних настроїв населення та запобігання розхитування фінансової системи держави прийняло рішення про встановлення індикативного валютного курсу долара до гривні", - йдеться в ньому. НБУ буде щодня розміщувати інформацію про цей курс, а також індикативні курси інших основних валют, на своїй сторінці в інформаційній системі Thomson-Reuters NBU01. Індикативний курс гривні є орієнтиром, який банки можуть враховувати при здійсненні операцій на міжбанку.
  2. m_v_a

    Прогноз курса доллара к гривне

    О лимитах... У меня карта ОТП. Всегда можно было увеличить лимит через интернет- банкинг. Функцию убрали. Как давно не знаю - заметила сегодня Все постепенно "улучшается"....
  3. m_v_a

    Прогноз курса доллара к гривне

    Для 1cE_: Живу в Нидерландах. Обменников не существует. Банки не меняют. Есть специальная контора, офисы их находятся обычно, в аэропорту или возле жд вокзалов. Курс доллар- евро не выгодно ( мягко говоря), работают в дневное офисное время. Вот их сайт http://www.wisselkoersen.nl/ можете посмотреть, вверху справа табличка Сегодня 100 дол почти 77 евро. Логически в ЕС, думаю, все по одним стандартам. Надо искать такие фирмы. Самый выгодный вариант для меня - карточка. У меня гривневая, здесь евро снимаю. И, да, в Италии только евро.
×